Hej alla fina!
Idag har jag och min kusin hjälpt pappa att snickra och jobbat lite. Dock har jag haft ont både i nacken och ryggen men det har ändå gått bra. Till middag åt vi pizza och det var sjukt gott.

På lördag åker jag upp till fjälls för att bara ta det lugnt och fara på kalvmärkning. Kommer försöka lägga upp bilder så mycket jag kan.

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina!
Har låtit bloggen varit åt sidan ett tag eftersom att jag inte riktigt har haft tid. Jag har varit på samiskt konfirmationsläger i två veckor och jag kom hem i söndags. Alltså har jag varit borta från 11 till 26 juni. Det var jobbigt att skiljas åt eftersom att man har blivit som en familj❤️

Men nu är jag hos min pappa och ska vara hör till på lördag då jag åker upp till fjällen. Jag kommer absolut att vara mer uppdaterad nu eftersom nu har mitt sommarlov börjat på riktigt och jag har tid för allt.

Kram

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nu är det ett tag sen jag bloggade. Det beror på att det har varit mycket i skolan och har inte heller haft nån inspiration men nu närmar sig sommaren så nu ska jag skärpa mig

Har väldigt många roliga saker framför mig i sommar ska utomlands om en vecka och därefter skolavslutning den tionde. Den 11 ska jag på läger i 2 och en halv vecka vilket ska bli jätte kul. Kommer skriva mer om det lite senare.

puuussss


Likes

Comments

Hej alla fina!

Har inte bloggat på ett tag men det beror på att jagvinte känt att jag har tid. Så framöver så kommer jag blogga när jag vill och kan.

Men iallafall i veckan har jag haft praktik. Jag praoade på sexårs vilket var jätte kul. Det är nog mitt framtida jobb.

Xoxo

Likes

Comments

Hej alla fina!

Dagen har varit fantastisk. Har som vanligt varit med mina bästa kompisar som gör dagarna så mycke roligare. Vi har köpt jordgubbar och bara haft det bra idag.

Just nu är det mycket i skolan men inlämningar osv men jag får ju trots allt lov imorgon vilket känns bra. Vi slutar även 12 imorgon

Har även provat klänningar eftersom vi åker utomlands i maj.

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag var det andra dagen i skolan. Har varit trött men det har gått ganska bra ändå. På Förmiddan idag hade läsförståelse test. Det gick bra men var sjukt tråkigt.

Efter skolan for jag hem tillsammans med en av mina bästa kompisar och det var helt otroligt fint väder så vi gick ut fotade. Så här kommer några bilder.

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag var jag på marknad och hittade inget men var roligt eftersom man fick träffa människor. Efter det for jag och två kompisar och åt på resturang vilket va jätte gott. Varit fantastiskt väder och varit med fantastiska människor.

Dock börjar man sakna tillbaka till min bästa kompisar hos mamma eftersom jag inte träffat de på en vecka. Men det känns skönt att se de på måndag.

Xoxo

Likes

Comments

Har inte bloggat så mycket i veckan eftersom har gjort så mycket annat men nu ska jag förbättra mig.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att skottat gården eftersom jag var hemma själv. Imorgon ska jag på marknad me en av mina bästa kompisar här hos pappa och sen även en av mina kusiner kommer säkert lägga ut bilder så håll utkik.

Här kommer lite bilder från de här dagarna. Bilderna är från snapchat.


Xoxo

Likes

Comments

Hej alla fina!

Har inte bloggat sen i lördags så kände att det var ett måste. Idag har jag och en kompis varit ute och varit i snön. Sen for vi till en kompis som fyller femton idag❤️Grattis finis❤️

Igår for jag hit till pappa för att vara här hela veckan. Kommer vara med kompisar och vara på marknaden som är i helgen. Men självklart också min pappa eftersom jag inte är här så ofta bara på helgerna och lov. Sen har jag ju faktiskt min kompis och mina kusiner här så allt är fantastiskt just nu.

Lite bilder från igår.

Xoxo

Likes

Comments