Hej 👋🏼

Idag vilade Dimma, så då red jag mammas hästs ,Caramba. Jag red lite volter, snett igenom och sånt.

Har inte så mycket att skriva om!

Syns i nästa inlägg 💕👋🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 123 Readers

Likes

Comments

Hej👋🏼

Idag red jag på banan,jag gjorde lite öppnor och slutor. Galopperade lite. Men tog det ganska lugnt

Vart ett kort inlägg idag 😁

Hej då ses i nästa inlägg 👋🏼💕

  • 127 Readers

Likes

Comments

Hej👋🏼

Har tyvärr ingen bild som passar men får gå ändå.

Idag så galopperade jag på ängen vi har utanför oss. Jag började rida fram på rid banan, sen gick jag ut på ängen. Jag travade upp en bit sen vände jag och galopperade tillbaka några varv.
Det var super kul och det gick fort

Nu börjar jag sakna sommaren och att rida och träna för Elin Hannu, Hanna Zingmark och Pontus Westergren . Dom har hjälpt mig så sjukt mycket från att inte Dimma inte haft rätt takt i galoppen , inte hoppat ett hinder så tävlar vi L:C (och målet är att starta en L:B i sommar )
I både dressyr och hoppning
Det är så kul och se att det går framåt

Syns i nästa inlägg 👋🏼💕

Likes

Comments

Hej👋🏼

Har varigt dålig uppdatering på lång tid, men nu ska jag försöka komma igång igen.☺️

Ska oxå försöka hålla mitt Instagram konto igång, som heter novacorolla .

Blev inte så långt inlägg men kommer mer,

Hejdå 💕  • 174 Readers

Likes

Comments

Hej 👋 igår ( måndag ) fick Dimma vila så då hoppade jag mammas häst det gick toppen bra. Jag började med att hoppa fram på ett litet kryss åt båda hållen sen så hoppade jag en låg åxer sen hoppade jag en mur. Sen satt jag ihop alla tre hinder till en bana. Det var super kul.

Sen idag ( tisdag ) så var jag på Erica träning. Vi började med att trava på fyra bommar åt båda hållen sen skrittade vi över dom men vi skulle ha två steg mellan varje bom. Sen så hoppade vi en bruten linje på sju galoppsprång, sen hoppade vi en linje rakt fram på sju galoppsprång. Sen red vi en liten bana.

Hej då syns i nästa inlägg 💖

  • 325 Readers

Likes

Comments

Hej 👋 det har varit dålig uppdatering några dagar för har varit med Ebba, ta och titta in hennes blogg Ebbachester 💕 I fredags så red jag och Ebba ut i skogen, vi rejsade i full galopp. Det var hur kul som helst. I lördags så hopptränare jag och Ebba det var super kul. Vi började hoppa fram på ett kryss några gånger i varje varv sen kom vi på ett räcke, sen på en mur och sist på en åxer, tillsist på en liten bana som låg på 80-90 cm sen höjde vi till typ 105 cm. Det gick hur bra som helst får både jag och Ebba. Och idag ( söndag ) skrittade vi ut en sväng.

Ses i nästa inlägg 💕

Likes

Comments

Hej👋 idag har jag tränat för Elin Hannu. Det var super kul, Elin är positiv och ger bra tips. Det gick toppen, Dimma ville inte jobba i början men efter ett tag så blev hon hur fin som helst. Jag red efter fyrkants spåret och i hörnen höll jag henne ställd inåt och på långsidorna tränade vi på att hon skulle gå ställd utåt. Jag gjorde volter och tränade på ställningen och att se till att dimma inte flyter ut med bogarna, och i slutet så red jag lite serpentinbågar.

💖 Har inte så mycket mer att berätta så ses i nästa inlägg 💖

  • 367 Readers

Likes

Comments

Hej 👋 idag var det Erica träning och det gick super. Vi började med att hoppa fram på ett räcke, och sen la vi till fler och fler hinder till slut så vart det en bana. Och jag ville ha hjälp med omhoppningssvängarna så jag sa det till Erica så då gjorde hon en liten omhoppningsbana vart 12 hinder. Det var kombinationer, trippelbarr och massa sånt.

💖Nu ska jag ta och sova ses i nästa inlägg 💖

  • 379 Readers

Likes

Comments

Idag blev det ingen ridning för mig på grund av att att det var tävling igår så min syrra fick rida lite lätt. Det var hopptävling igår det gick sådär för första klassen så rev hon ganska mycket och andra så gick det super tills jag glömde banan 😂😂

Nu ska jag snart ta och sova så god natt 😴

  • 394 Readers

Likes

Comments

Här kommer jag skriva om hästar och sånt🐴
Jag har en egen C Ponny och en D ponny på foder, som jag tränar och tävlar med. Jag tävlar och tränar både dressyr och hoppning.Min häst heter Corolla men kallas "Dimma". I vintras hoppade inte Dimma nånting med det har gått framåt nu är vi på tävlingsbanorna. Vi hoppar i klasserna lätt:D och lätt:C och tävlar dressyr i klassen lätt:C . Har inte tävlat så mycket på grund av att Dimma inte ville hoppa förut.

Hejdå hoppas ni kommer gilla det jag skriver om 👋💕

  • 417 Readers

Likes

Comments