Igår hade jag en lång dag med skola, möten & psykolog så på vägen hem kände jag att jag behövde förgylla måndagskvällen lite. Köpte därför med sushi till mig och mamma så det blev myskväll med lite bubbel till maten.

Idag känner jag mig lite mer on track och jag är på väg till min första praktikdag på Make Up Store för den här praktikperioden. Ska bli kul att vara tillbaka där i två hela veckor istället för några timmar då & då som det varit ett tag nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

//Kappa, H&M//Polo, vintage//Kjol, H&M//Väska, H&M//Sneakers, New Balance//

Dagen började med plugg och sen fick jag några timmars mys, prat & lite fotografering med Linnea. Åkte även in till stan och betalade första delen av studentresan, så taggad!

Denna fredagskväll kommer spenderas hemma i soffan med Tobias, god mat och säsongspremiären av American Horror Story. Hoppas ni andra får en lika mysig kväll för det ska jag ha!

Likes

Comments

från en varmare dag

Idag är det torsdag och jag är ledig! Eller ja, under dagen i alla fall, ska iväg och jobba ikväll men jag har massa tid fram tills dess att bara göra vad jag vill. Gymma, höstfixa och kolla serier är väl det jag lär göra idag!

Likes

Comments

lunch för någon vecka sen

Ny dag och jag är på väg mot skolan igen. Magkatarren är kvar men inte riktigt lika jobbig som igår så energin är på väg uppåt!
Igår kväll åkte jag hem till Tobias och kom hem rätt sent så jag kraschlandade i princip i sängen direkt. Idag kommer jag komma hem tidigare så jag hinner lägga lite mer tid på bloggen.

Nu ska jag rusha mot bussen, puss.

Likes

Comments

this too shall pass

I början på september, under min bloggpaus, gjorde jag äntligen något jag längtat efter; min första tatuering. Är väldigt nöjd men nu längtar jag bara till att få göra nästa!

Likes

Comments

från igår när jag var värdinna på make up store

Hallå, hallå. Är lite ovan att blogga igen och kände att jag inte riktigt hade tid/ork över helgen. Men nu är jag tillbaka här och på väg mot skolan än en gång.
Jag har lyckats få magkatarr igen så min energi är inte riktigt på topp idag då jag inte orkar äta någonting alls nästan. Kaffe hade vanligtvis löst min trötthet men det får jag ju självklart inte dricka.

Ska försöka kämpa mig igenom dagen ändå och försöka äta nått gott ikväll.

Likes

Comments


Lite spontant bokade vi studentresa idag. Egentligen skulle vi bara kolla upp hotell, pris osv. men väl där så kände vi att det är dumt att vänta så 21 Maj hittar ni mig på Fig Tree Bay, Cypern!

Men nu är det vanlig vardag i Karlstad så om en timma ​hittar ni mig istället på gymmet.

Likes

Comments


Älskar verkligen färgen på naglarna den här gången, väldigt fräscha! Tack Irene.

Är ni också sugna på så här fina naglar? Kolla in FlaawlessArt på både instagram och facebook.

Likes

Comments

Igår hade jag verkligen fullt upp hela dagen och jag har inte vant mig vid att blogga än så därför får ni istället en snabb re-cap av min gårdag idag.

Vaknade upp med Smilla, åt frukost i stan. Sen var jag i skolan några timmar innan jag åkte in till stan för att fika med lillebror & bonusmamma. Efter det stressade jag hem för att hinna fixa om mig innan jag skulle tillbaka in till stan för att vara värdinna på Make Up Stores clubbkväll.

Nu är jag nyvaken hemma hos pojkvännen och håller på att göra mig i ordning för den här dagens äventyr.

Likes

Comments

Sneakpeak från dagen

Idag har det varit fullt upp! Efter att jag fixade naglarna (som ni får se i morgon) så åkte jag direkt iväg och blev stylad för fotografering. Efter lite krångel med fotostudio osv. så fick vi faktiskt till en hel del bra bilder som ska användas till Linneas gymnasiearbete.

Resten av måndagskvällen kommer jag och Smilla bara sitta och mysa med musik och skräpmat.

Likes

Comments