Mest lästa

Ännu en dag i solen! Eskilstuna bjuder på fint väder även idag, vilket verkar vara den sista dagen på länge då det ska regna hela nästa vecka. Vilket är synd då min bränna äntligen börjar träda fram 😒 jag har inga planer för idag förutom att vila fram till mitt 17-20 pass. Jag känner att jag behöver vila, ligga i solen och bara ta det lugnt nu fram till skolstarten. Helt ärligt känns det som en mini semester när jag vilar innan jobbet såhär. Riktigt lyxigt faktiskt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min vardag

God kväll kära läsare! Dagens 16.30-19.30 pass gick riktigt bra och tack gode Gud att det var lugnt på Max idag! Mina magsmärtor har nämligen utvecklats mot det sämre, nu gör det ont när man rör mig till och från. Kom hem vid åtta taget och åkte för att handla. Plockade upp Julia som också handlade. Körde sen hem henne och var hemma runt nio tiden, säkert tidigare. La mig i sängen och började följa atypical. Rekommenderar den starkt faktiskt. Nu ska jag ringa kärleken min för att somna ihop. Är för trött och thank god jobbar jag kväll imorn. Natti mina läsare

Likes

Comments

Min vardag

Vaknade vid sju för att väcka min finaste som såklart fick ledigt från jobbet. Vi somnade om och vaknade vid elva igen typ ish. Vi gick upp, åt frukost och kollade på Rick and morty vilket är hans favvo serie just nu som vi börjat följa ihop. Sanningen är vi följer alla serier ihop just nu, så mysigt! De senaste dagarna däremot har spenderats i solen! Det har varit jättefint väder här i Eskilstuna, jag har till och med fått en rand! Däremot är det inte lika fint väder idag, tyvärr. Men det gör mig inget då jag jobbar kväll 16-30-19.30. Kort och skönt pass. Nu ska jag upp och sminka mig, göra mat och kolla serier med min finaste.

Likes

Comments

Min vardag

God kväll mina kära läsare! Vaknade nyligen och ligger nu i sängen. Men dagen började på sjukhuset för ett nytt Magnetröntgen försök då maskinen inte fungerade sist. Eftersom jag tokspydde sist jag gjorde undersökningen efteråt blandade de ut kontrastmedlet med jordgubbssaft! Gud! Det var SÅ mycket lättare att dricka skiten nu och den här gången spydde jag inte?! Det gick HUR BRA SOM HELST! Verkligen underbart, var ju livrädd. Så ska ni göra en mr mina kära crohns läsare - be dem blanda ut det med jordgubbssaft jag lovar det smakar inte ett skit. Kom hem vid 10-taget. Valde att ligga i solen från 11-16 på dagen och jobba på min bränna. Solen hjälper verkligen mot min ledvärk. Vid 17 fick mamma total flipp på mig så började städa, helt plötsligt försvann all min energi så har sovit 18-20. Nu ska jag slå på en film med bea, smell ya later peps!

Likes

Comments

Min vardag

Haft en riktigt härlig dag med en härlig människa. Dagen började med ett 9-15 på Max. Efter jobbet hämtade jag upp min finaste på tågstation. Vi tog en promenad i Borsökna, Hällby och lite andra ställen i Eskilstuna. Efter det tog vi en trip till Spicy hot, fyyy vad gott det var! Vi tittade även på ett avsnitt av shooter. Finisen tog tåget vid 20 hemåt vilket är synd men båda jobbar och jag ska göra om min mr undersökning imorn. Nu ligger jag i sängen med smäärtornas smärtor och vill bara sova, men mamma skulle fixa nudel buljong åt mig då jag tok spytt av mina smärtor. Önska mig lycka till imorn!

Likes

Comments

Min vardag

Eskilstuna bjuder på fint väder, hela 23 grader! Vaknade vid sex för att väcka Daniel, efter det somnade jag om. Vaknade några timmar senare med en FRUKTANSVÄRD ledvärk och buksmärtor från gud vet vad. Visste inte vart jag skulle ta vägen och det var då jag kom ihåg att min infektionsläkare berättade att sola skulle hjälpa mina ledsmärtor. Så jag testade, vilket resulterade till att min ledvärk minskade. Vid ett drog jag och madde till posten för att hämta ut våra paket. Sen drog vi till Tuna park, en snabbis och var hemma innan 14. Enda sen dess har jag spelat lol, vilket har gått ganska bra hitills. Funderar på att lägga mig i solen igen dock.

Likes

Comments

Livet som sjuk

Sjukhus miljön är väldigt dyster och grå, det är nästan så bilden ser svartvit ut fastän att den inte är det. Idag stod en Magnetröntgen på mitt schema. Tunntarmarna ska granskas och en liter kontrastvätska ska drickas, inte nog med det får man ett medel i blodet som stänger av tarmarnas aktivitet. Du har 45 minuter på dig att dricka kontrastvätskan också, tro mig det är inte lätt. Jag fick i mig varje droppe, utan att spy fram till undersökningen. Jag till och med fick i mig medlet som stänger av tarmarnas aktvitet när maskinen gick sönder. Ja, ni läste rätt maskinen gick sönder! Den bokstavligen hissa upp mig ovanför ingången och ner i marken, sen i mitten osv. Det slutade med att jag inte kunde göra undersökningen och min sköterska, underbar man, var otroligt ledsen för min skull. Han sa hela tiden "men åh du som druckit allt" vid 9.20 klarade jag inte av att ha det i magen och spydde som ett tok, grät av att det gjorde ont. Sen fick jag åka hem och alla andra som skulle använda maskinen idag fick de ringa till och säga att de inte kunde komma. De har nämligen bara en maskin som är specifik för tunntarmarna. Åkte hem, irriterad, fick ett samtal av sjukhuset om att jag får komma på måndag. Så på måndag morgon ska jag göra om allt detta, igen.

Nu är jag helt slut, känns som min kropp inte orkar göra något. Därför ska jag bara vila idag. Är sjukt glad över att jag inte jobbar idag eller imorgon. Min kropp orkar inte det. Den behöver vila. Jag behöver vila. Nu tänker jag spela tv-spel och fortsätta skriva med fina Sofie. Senare under dagen ska Julia komma hit också, vilket är behövligt behöver lite sällskap idag.

Likes

Comments