även ifall du läser detta eller inte så hoppas jag att du någon gång i livet kommer få veta eller inse hur dåligt jag mår, hur ensam jag känner mig! hur dåligt du behandlar mig och hur mycket jag egentligen älskar dig fast jag borde faktiskt inte göra de efter allt du gjort mot mig!

Jag ger dig allt jag har och allt jag kan ge dig, jag skiter i mig själv och behandlar mig illa bara för att du ska få de bra men ändå så sviker du mig gång på gång!
förra gången jag behandlades så lovade jag mig själv att aldrig aldrig mer låta någon göra mig så illa, jag förvanlades till ett monster, jag började utnyttja, lura, leka allt möjligt och DU skulle va ett av mina offer, men istället så vände du på de och jag blev offret!
varje dag plågas jag utav tanken att varför jag va så naiv och träffade dig eller fortsatte träffa dig när jag kände att hjärtat tog stryk!
nu är jag fast med dig föralltid, jag hatar att du är som du är..

gud i himlen, hör på mina böner varje natt och ta mig ur denna situationen :'(

 Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej Isabelle, här får du =) 
har inte bloggat på sjukt länge, folk börjar tjata på mig alltså, men vafan jag har varken haft ork lr ngt att skriva om vilket jag inte har nu heller,  så lika bra att inte skriva tänker man ju då. men jaja ett inlägg då o då gör väl gott för mina fans ;) 
I & E stack nyss hem t I , innan de hade hon tjatat om choklad pudding, så då fick man väl göra de :p

J kommer hit snart, ska ba softa o så tänkte jag =)  
har fått sån stop i hjärnan, kmr aldrig på ngt man kan göra.
men de ingår la i livet de också XD

dom senaste dagarna, jag har bara legat hemma o slappat!
grillat med vänner/familj, spelat kubb, myst till en film och bara njutit av livet  :D 

ska tagga och ta en snabb dusch nu, kisses from noura! <3
Likes

Comments

Har ej bloggat på sjukt länge, jag vet de skit dåligt av mig.. Men fan inte pallat!
Hänt massa grejjer , eller inte.. De ända ja gör e jobbar jobbar o jobbar :s hinner fan aldrig göra nått annat! Va i Hlmsd idag med v o sen åkte vi runt o käka lite ! E kom hit, träffade hennes söta dotter V .
Nu e ja hemma igen, e skit trött vill typ ba sova men då vänder ja ju på dygnet :( Aldrig igen!
Aja vi hörs när vi hörs igen :*
Btw Maria hoolywood frun va i Gbg när ja jobbaLikes

Comments

Amerikas förenta stater (engelska: United States of America), eller i förkortat form Förenta staterna (engelska: United States), på svenska vanligen kallat för USA, är en federal konstitutionell republik som består av 50 delstater och det federala distriktet District of Columbia, där huvudstaden Washington DC är placerad. Landet ligger främst i centrala Nordamerika, där dess fyrtioåtta angränsande delstater och District of Columbia, huvudstadsdistriktet, ligger mellan Stilla havet och Atlanten, kantad av Kanada i norr och Mexiko i söder. Delstaten Alaska ligger i den nordvästra delen av kontinenten, med Kanada i öst och Ryssland i väster över Berings sund. Delstaten Hawaii är en ögrupp i centrala Stilla havet. Landet har också flera territorier och besittningar i Västindien och Stillahavsområdet.

Med 9,83 miljoner km2 och med över 308 miljoner invånare är USA det tredje eller fjärde största landet till total yta, och den tredje största både till landyta och befolkning. USA är en av världens mest etniskt blandade och mångkulturella nationer, produkten av storskalig invandring från många länder.[6] Den amerikanska ekonomin är världens största ekonomi, med en beräknad BNP 2009 på 14,3 biljoner dollar (en fjärdedel av den globala nominella bruttonationalprodukten och en femtedel av världens BNP vid köpkraftsparitet).[3][7]

Urfolk av asiatiskt ursprung har bebott det som nu är fastlandet USA i många tusen år. Den indianska befolkningen begränsades kraftigt av sjukdomar och krig efter den europeiska kontakten. USA grundades av tretton brittiska kolonier längs Atlantkusten. Den 4 juli 1776 utfärdades självständighetsförklaringen som proklamerade deras rätt till självbestämmande och deras etablering som en kooperativ union. De upproriska delstaterna besegrade brittiska imperiet i amerikanska revolutionen, det första lyckade koloniala självständighetskriget.[8] Den nuvarande amerikanska konstitutionen antogs den 17 september 1787. Ratificering året därpå gjorde delstaterna en del av en enda republik med en stark central regering. Bill of Rights, som omfattar tio författningsändringar som garanterar många grundläggande medborgerliga fri- och rättigheter, ratificerades 1791.

Under 1800-talet förvärvade USA mark från Frankrike, Spanien, Storbritannien, Mexiko samt Ryssland och annekterade Republiken Texas och Republiken Hawaii. Tvister mellan det jordbruksinriktade syd och industriella norr över delstaternas rättigheter och utvidgning av slaveriet som institution provocerade fram amerikanska inbördeskriget under 1860-talet. Nordstaternas seger hindrade en permanent uppdelning av landet och ledde till slutet av det rättsliga slaveriet i USA. Under 1870-talet var den nationella ekonomin världens största.[9] Spansk-amerikanska kriget och första världskriget bekräftade landets status som en militär makt. USA framkom i andra världskriget som det första landet med kärnvapen och en permanent medlem av FN:s säkerhetsråd. Slutet på det kalla kriget och upplösningen av Sovjetunionen efterlämnade USA som världens enda supermakt. Landet står för två femtedelar av de globala militära utgifterna och är en ledande ekonomisk, politisk och kulturell kraft i världen.

Likes

Comments

jag kan inte längre andas riktigt, dom är efter mig och vägrar släppa eller försvinna.
jag vill inte längre somna, dom förföljer mig in i drömmen.

en sak minns jag tydligt, jag sa till mig själv "det här är ingen dröm, jag känner att det är verklighet. men jag önskar att jag kunde vakna upp" jag upprepade det kanske minst 20 ggr i min hjärna. 
det här är inte första gången jag ser exakt samma dröm. 
de hatade just mig extra mycket, o tryckte ut dubbelt så mkt material om mig än till de andra. 

det är en omöjlig kamp att komma ifrån dem.

 

Likes

Comments

you smile but you're not really happy.
you ask you don't want to know.
you talk but you aren't saying anything. You laugh but you don't find it funny. You cry but it doesn't Really mean anything, you get up but you're not really awake.
You sleep but you aren't resting. You're alive but you aren't really living.

Likes

Comments

Likes

Comments

inte bloggat på sjukt lääänge, ja vet.. Men ärligt talat man vet inte vad man ska skriva om! Imon e de jobb jobb o jobb skit tråkigt! Måste lägga mig nu, ja försöker blogga mer promis!!!

Likes

Comments