Gott nytt år allihopa! Jag kom såklart helt av mig igen när det gäller bloggen. Typiskt mig. Ska försöka bättra mig igen, hoppas ni inte tröttnat/tröttnar på mig och mitt hattande 😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Day 14 - Favorite movie this year
Här kan jag inte bara välja en, för jag har 2 ❤

Captain America: Civil War

Här kan vi snacka om att jag fangirlade som en tok, jag var verkligen en sån där extremt jobbig biobesökare 😭 iallafall mot min bästa vän & hennes boyfriend som jag var och kollade på den med.. #sorrynotsorry haha jag var ganska crazy, satt och slog Lina för jag har problem, rabblade repliker eftersom jag sett klipp och trailers för filmen 100 gånger, kommenterade och dog varje gång en favorit dök upp. Okej, lite sorry är jag. Hoppas inte alla andra märkte hur jobbig jag var. Men iallafall JAG ÄLSKAR CROSSOVERS OSV, NÄR OLIKA KARAKTÄRER ÄR MED I SAMMA FILM/SERIE OCH FÅR HÄNGA TILLSAMMANS- BÄSTA JAG VET. KAN INTE BLI FÖR MÅNGA KARAKTÄRER I SAMMA.
This was a paradise. Och Stucky, allt jag behöver säga liksom.

Fantastic Beasts And Where To Find Them

Alltså den här filmen var bara just so amazing, så bra story och så välgjord och vacker. Helt fantastisk!! och det kändes så awesome att få "komma tillbaka" till HP-världen och allt det magiska. Ser verkligen framemot alla nästkommande filmer, it's gonna be an amazing journey ❤

Likes

Comments

(Den här julkalendern är bra för en som är lite dålig på att göra inlägg ibland, så det inte blir helt tomt här.)

Day 13 - Favorite book
Det finns ju så mycket böcker jag älskar också! Men favorit är nog Vampire Academy-serien & Bloodlines-serien som är samma universe och är skrivna av Richelle Mead ❤

Likes

Comments

Day 12 - Your guilty pleasure show
You will never look at me the same way 😭
Det är väl några av de där MTV serierna som är mina guilty pleasures.. Geordie Shore, Catfish & Teen mom typ..
​ även lite Ex on the beach och Are you the one?

Mest Geordie Shore om jag ska vara helt ärlig 👀 haha, brukar bli att jag kollar på dem när jag äter eller att det råkar vara på när jag slår på TV:n typ.. Geordie Shore är oftast på nätterna så då när jag egentligen är påväg och ska sova så brukar jag fastna framför det istället 😥😂 använder mest datorn för att kolla på serier,film osv men de gångerna jag har TV:n på utan att ha datorn inkopplad så är det MTV som gäller.

Likes

Comments

Day 11 - Favorite female character

Hatar såna här frågor när man bara får välja en.. som man bara har en favorit liksom! fast jag kan ju erkänna att jag har fler manliga favoritkaraktärer än kvinnliga 😜 men okej, den som ploppar upp först i hjärnan är Lydia Martin från Teen Wolf.. så jag väljer henne och det känns faktiskt inte som jag behöver förklara varför. Åtminstone inte för er som kollar på TW, det behövs bara ett ord för att beskriva henne på och det är amazing och här kan vi snacka om character development när det är som bäst!

Likes

Comments

1. Den karaktär som jag blev kär i först.
Elijah ❤

2. Den karaktär som jag aldrig förväntade att älska så mycket som jag gör nu.
Hayley i the Vampire Diaries tyckte jag inte alls om henne.. inte direkt i början av The Originals heller men nu älskar jag henne. Älskar hur hon verkligen hittat sin plats i familjen, hon är en Mikaelson nu.

3. Den karaktär som alla älskar men som jag inte tycker om.
Jag är inte så förtjust i Camille.. älskar folk henne?

4. Den karaktär som alla hatar men som jag tycker om.
Davina har väl fått en del hat? jag hatar inte henne, kanske inte gillar henne så mycket heller men jag hatar inte henne iallafall. Speciellt inte tillsammans med Kol.

5. Den karaktär som jag en gång älskade men inte längre.
Marcel, skulle inte säga att jag älskat honom men.

6. Den karaktär som jag vill ”smoocha” (alltså kyssa)

😍😍😍

7. Den karaktär som jag själv skulle vilja vara.
Freya, minus hennes uppväxt kanske. En stark och bad ass karaktär som verkligen kämpar för sin familj!

8. Den karaktär som jag vill slå till.
Aurora och Aya

​9. Ett par jag älskar.

Elijah och Hayley

10. Ett par som jag hatar.
Klaus och Camille - okej, hatar är väl kanske att ta i. Men om han och Caroline inte blir tillsammans så kan de väl åtminstone hitta någon som är lite mindre annoying och mer bad ass till Klaus.

11. När jag började titta på serien.
När den kom!

Likes

Comments

Day 01- A show that I want to see
Oj, jag vill se så mycket!! so much too see, so little time 😳 både nyare och äldre serier. De jag tänkt på länge att jag skulle kolla in är Six Feet Under (som jag börjat lite smått på) och Friday Night Lights.
Day 02 - A show that you wish more people were watching
Grimm & Agents of S.H.I.E.L.D

Day 03 - Your favorite new show (aired this t.v season)

Har inte hört så mycket om Class? så jag vet inte om folk har koll på vad det är för serie, men det kommer komma ett eget inlägg om den!! I promise you that.

Day 04 - Your favorite Movie EVER!
Såna här frågor är så svååååra, hur ska man bara kunna välja en? jag har ju dock några filmer jag kan kolla på hur många gånger som helst utan att tröttna.. så kan ju välja någon av dem då, så då väljer jag: Harry Potter order of the phoenix.
Day 05 - A show you dislike
Jag kollar ju inte på nån serie jag inte tycker om..
Day 06 - A movie you dislike
Man har ju sett a fair share av dåliga filmer.. konstig som man är brukar jag oftast kolla klart på dem ändå. Haha, men den sämsta filmen jag någonsin sett var nån svensk film som heter Vampyrer eller något sånt.
Day 07 - A show you thought you wouldn’t like but ended up loving
Agents of S.H.I.E.L.D, kollade typ de första två avsnitten när den började men kände inte alls för den. Sen hamnade jag i min Marvel obsession och gav den då en andra chans och nu älskar jag den.
Day 08 - A show that disappointed you
Reign
Day 09 – Favorite show to watch during the Winter
Har ingen speciell serie jag brukar kolla under vintern, men det brukar vara en sån period jag blir lite nostalgisk och vill kolla på nån äldre serie som jag inte sett på ett tag. Typ som Lost,Charmed, One Tree Hill, The O.C

Day 10 - Favorite male character
Hur ska man bara kunna välja en?! WHAT. Okej... Sawyer är ju forever my one true love.

Likes

Comments

Okej, jag är lite efter! men här kommer en julkalender som jag har tagit från Sofia (👈kolla in hennes blogg!!) som jag kommer svara på. Så de första 10 frågorna kommer komma i ett stort inlägg haha.

Day 01- A show that I want to see
Day 02 - A show that you wish more people were watching
Day 03 - Your favorite new show (aired this t.v season)
Day 04 - Your favorite Movie EVER!
Day 05 - A show you dislike
Day 06 - A movie you dislike
Day 07 - A show you thought you wouldn’t like but ended up loving
Day 08 - A show that disappointed you
Day 09 – Favorite show to watch during the Winter
Day 10 - Favorite male character
Day 11 - Favorite female character
Day 12 - Your guilty pleasure show
Day 13 - Favorite book
Day 14 - Favorite movie this year
Day 15 – Favorite book this year
Day 16 - Favorite kiss
Day 17 - Saddest character death
Day 18 - Favorite christmas movie
Day 19 – Things on tv that makes me mad
Day 20 - OMG WTF? Season finale
Day 21 – A show I would like to come back
Day 22- What I would want to happend on the shows I’m watching
Day 23 - Current t.v show obsession
Day 24 - Best Christmas episode(s)

Likes

Comments

"The story of young teenagers and pupils on Hartvig Nissens upper secondary school in Oslo, and their friends with their troubles, scandals and every day life. Which different persons represented changes per season." -imdb.

Den norska serien alla snackar om just nu, med all rätt! den är verkligen one of a kind 😍
SKAM är just nu inne på sin tredje säsong och det är den här säsongen som den har tagit ett stort kliv och blivit en internationell succé. I serien får vi följa ungdomar och deras liv i Olso med allt var det innebär med glädje,sorg, fest och svek.. att hitta sig själv och allt annat som hör ungdomstiden till.

De tar upp många känsliga ämnen och ska helt klart ha cred för hur de hanterar dem och hur verklighetstroget allt är. Det är och känns liksom inte påhittat eller överdrivet på något sätt utan man kan relatera och känna med till 100%. Samtidigt som de tar upp seriösa grejer om hur livet är och kan vara många gånger så är den rolig och lättsam med.

Karaktärerna är helt fantastiska, jag älskar mer eller mindre allihopa. Och deras relation till varandra är verkligen helt underbara också, både vänskapsrelationerna och kärleksrelationerna. SÅ FINA ALLIHOP.

En annan grej som också är väldigt speciellt med SKAM är att det är liksom en hel grej, det är inte bara ett avsnitt som släpps varje vecka utan de släpper i realtid klipp under veckans gång, olika facebook/sms-konversationer mellan karaktärerna och alla karaktärer har egna instagram-konton som uppdateras! så kul!

I varje säsong är det en ny som är huvudperson men de andra karaktärerna finns fortfarande där också. I första säsongen är huvudpersonen Eva, i andra är det Noora och nu i den tredje är det Isak.

Snart är den tredje säsongen över (😪) men som tur är kommer det en fjärde säsong (redan i vår!!) så när den tredje säsongen är klar kommer vi få veta vem den fjärde säsongen kommer att följa. Personligen så hoppas jag mest på att det blir Jonas - dels för att jag vill följa honom mer för han är ju så fin men dels också för att han är Isak's bästa vän och jag kan inte och vill inte, jag upprepar, KAN INTE, VILL INTE VARA UTAN ISAK OCH EVEN ❤ så antingen att det är Jonas som blir huvudpersonen eller Even då, men det känns som ett long shot att det skulle bli Even.. 😜
Om jag ska vara ärlig så var det faktiskt på grund av Isak och Even jag började kolla, bästa Mia visade mig och så var jag fast. Så jag började kolla på den tredje säsongen först och sen kollade jag på första och andra haha.

Rekommenderar den här serien till alla, særr. JAG VERKLIGEN ÄLSKAR DEN.

Man kan följa SKAM på nrk där allt läggs upp: avsnitt,klipp,konversationer you name it. MEN det är på norska! så man får ju lära sig det lite också vilket är ganska kul faktiskt och jag tycker inte det är så svårt att förstå vad som sägs och händer även fast jag trodde det skulle bli det men man vänjer sig efter ett tag och det blir lättare om man ha norsk text på. Annars finns iallafall hela första säsongen med svensk text på svtplay och som jag fattar det kommer säsong 2 så småningom också!

Likes

Comments