Header

jeg er på ferie på 4 dagen men har besluttet at dele fra første dag hernede da jeg egentligt gerne vil dele hele turen. Samt de tanker og oplevelser jeg har hernede. Jeg ser frem til at dele en masse og forhåbentlig også kan lavet en video til jer når jeg engang er hjemme igen.

Én misset bus, to missede toge og var turen til Egypten ellers i fare før den var kommet igang.
Semi ironisk at jeg for en gangs skyld var tidligt på den og alligevel formåede næsten at misse mit fly.
Heldigvis nåede jeg til Hamburg (skulle flyve herfra) i perfekt tid og at navigere rundt i en lufthavn var knapt så hektisk og skræmmende som først antaget.

Det er altså en eller anden speciel følelse over ag tage ud at rejse selv. Det minder mig om min mor frygtløs rejse verdenen rundt da hun var på mig alder. Faktisk yngre at hun havde mig som 23 årig.

Jeg er egentlig også bare pisse stolt af mig selv og den udvikling jeg gennemgår.
Jeg søger konstant at rykke mine grænser, men lærer også i samme tempo hvor jeg skal holde igen. Tillid til mod intuition og mavefornemmelse styrkes helt vildt.
Det har bragt rigtig meget godt sig og det giver mig en utrættelig livsglæde.

Jeg er både i bogstavelig forstand og mentalt oppe over skyerne i skrivende stund.
Sommerfugle i maven om hvad der venter mig den kommende uge.. af følelser oplevelser og ikke mindst udvikling.
Nysgerrigheden vil ingen ende tage da jeg egentlig håber at lidt tid væk hjemmefra måske vil sætte tingene lidt i perspektiv.
Og måske et lille håb om at der sidder en hjemme i lille kolde dk og tænker en tanke om mig nu her mens jeg er væk.

Kys for nu

Likes

Comments

Jeg er på anden dagen af min eventyr af at rejse alene og har som altid min time med musik i ørene med nedskrivning om mine oplevelser.
Jeg er et ekstremt følsomt menneske (noget som jeg ser som en kæmpe styrke) og det at nedskrive mine oplevelser og tanker gør det mere overskueligt at rumme alle de indtryk jeg får, specielt som nu alene på rejse.

Jeg har hele tiden haft i tanker at dele min tur hernede men har overvejet at dele mine daglig nedskrivninger istedet for blot at skrive hvor fint og dejlig her er. Det bliver jo personligt af en anden karakter end jeg umiddelbart havde tænkt med bloggen, men jeg finder det også svært at udtrykke mig hvis jeg skal holde en hvis form for barriere.
Jeg har ingen drøm eller plan for hvordan jeg bliver den næste it girl slash blogger kendis, men derimod bare et behov for at dele mine tanker, holdninger til dem som måtte ønske at følge med og lære af andre, så måske at åbne helt op følger meget godt i ånd med det?

Nå men nu blev det til en masse vrøvl men efter en vel dag på havet ovnen masse oplevelser vil jeg hoppe mod maden og få hvilet ud.

Varme tanker fra Egypten

Likes

Comments

2018

Kender i det at man bare føler sig rastløs ad h*lvedes til ? Passende nok med at et nyt år er startet, stå jeg i position hvor jeg egentlig er ret tilpas og har mange bolde i luften, dog er mange af tingene noget jeg vender tilbage, eller skal til at påbegynde. Jeg er Trygheds menneske og har altid levet lidt fra dag til dag hvilket også har gjort at jeg ikke er vant til at tingene bare kører på skinner.

Så jeg tror måske egentlig bare at det føles uvant for mig at have styr på tingene.

Jeg har stille men sikkert, lært at følge min mavefornemmelse og ikke lade min usikkerhed for om anre syntes det var rigtig at sige, gøre eller tænke, tage over. Jeg har accepteret at folk ikke kan ændre ting som sårer mig, hvis jeg ikke er villig til at fortælle dem at det er sådan jeg har det.
Jeg er stadigvæk ved at lære, at min realitet ikke nødvendigvis behøves at stemme overens med andres og at dette er helt okay.

Der er meget mere jeg kunne forklarer men jeg tænker at det kommer eftersom jeg har tænkt mig at blogge regelmæssigt samt have en god blanding af personlige ting samt mode makeup og mere.

Here i starten bliver meget løst, da jeg har skole start, samt vender tilbage til min gamle arbejdsplads samt beholder mit nuværende job. Så jeg skal lige finde system i det.
Jeg tager dog snart en tur til Egypthen som indebærer snorkling, Sandskulpture og ørkensafari. 

Bloggen vil bære et personligt da jeg simpelthen ikke formår andet og jeg har på fornmmelsen at dette år bliver et år i rivende udvikling for mig og håber i vil være en del af rejsen.


xo

Likes

Comments

Mit første indlæg, som er en kæmpe del af hvem jeg er og en mulighed for at vise andre mennesker, at det at være følsom ikke er et tabu, ej heller noget man burde lade hæmme en. Det er en kamp og til tider ryger jeg i et ret så melankolsk hjørne, men i fremtiden vil i også opleve hvordan jeg som det folsømme væsen jeg er også finder lykke i små og ubetydelige ting.

Jeg håber på at kunne vende nogles syn på at det er være folsøm er noget negativt, men deriomd noget smukt og berigende at være og ikke mindst at være omkring.If im doing the right thing, then why does it hurt so bad ?

Forhelvede hvor lyder jeg bare som en kliché, men der ikke så mange andre måder at beskrive det på.
Nogle gang er man bare nød til at give slip på mennesker i ens liv, af den ene eller anden grund.
Men er det egoistisk? Egoistisk at vægle et menneske fra fordi de tager mere end de kan byde.. Jeg forsøger at retfærdiggøre mit valg med at jeg ikke kan være en andens redning på bekostning af min egen lykke. Men samtidig ved jeg hvor alene og forladt man kan føle sig når folk melder fra når man har det sværest.
Jeg ville ønske mine skuldre var brede nok til at bære det massive ansvar det er at være et andet menneskes definiton af lykke.. Jeg ville ønske at dette menneske så mere i sigselv end at min kærlighed kun findes i en form og hvis ikke den er der, er intet andet værd at opretholde.

Jeg er sur på migselv for at have ladet et andet menneske forsøge at efterleve mine håb og drømme for hvem de kunne være, istedet for at hjælpe dem med at finde dem selv. Jeg er stolt af mig selv for at være ærlig og melde fra før vi begge endte ulykkelige og ude af kontakt med vores indre. Men jeg vidste også hvad det var på bekostning af.
Et ansvar som ikke var mit men på trods af dette tynger mit hjerte og forstyrrer min indre ro.
Da dette menneske sagde : "Hvis ikke du var i mit liv, ville jeg give slip på alt dette og ryge tilbage til mine gamle vaner" var skyen af torden og lyn lammende.


Jeg kunne være ulykkelig og se en mand, tage sig en uddannelse, være en god far for sin datter og forsøge at opbygge sit ødelagte forhold til sin familie. Komme i kontant med det elskende væsen han indeholdte samt erklære sin selvværd igen.
Men det var for stort et ansvar. Fort stort et tumult i mit liv som langt om længe fungrede. I mit forsøg på at redde ham fra hans gamle jeg røg jeg længere tilbage til sider af migselv jeg har brugt meget energi og tid på at glemme. Så derfor måtte døren lukkes og håb og drømmene om en fremtid sammen ligges væk.
Jeg valgte migselv frem for et andet menneske. Jeg er ikke sikker på det var det rette valg, men det var det eneste valg jeg havde. Nu har han opgivet at tage sin udannelse, han vil endnu engang rejse væk på, bekostning af at være en fast del af hans datters liv og hans pøl af selvynk sætter mit blod i kog.
Han kan ikke være bekendt at ligge ansvaret for hele hans liv på mig, og jeg tænker at hvis det ikke havde været nu vardet kom kommet med tiden.

Men det ændrer ikke på at jeg mit indrer vender og vrider sig, i et væld af frustration, sørgmodighed og ikke mindst følelsen af hverken at kunne gøre fra eller til.
Den lille pige der endnu en gang bliver svigtet af sin far... Det er mén der kan jagte en langt i livet. I would know. Men jeg må holde fast i min egen udvilkling og ikke lade andet komme i vejen. For ens partner skal vel ikke holde en tilbage. vel?Likes

Comments

Det sidste lange stykke tid har jeg været overvældet af en form for uvirkelighedsfølelse. Jeg har det seneste år taget min Hf online samt at jeg via mit arbejde også er alene. Da jeg tog beslutningen om dette, havde min angst udviklet sig til primært at være social angst så det var det rette. Med tiden er det gået mere eller mindre i sigselv og helt naturligt har lysten til at have mennesker omkring mig blomstret.

Jeg ser frem til at have en normal hverdag og de sidste par måneder af at rende rundt i mit eget lille univers har skabt en ekstrem følelse af at krop og sind bare har været frakoblet. Jeg har en tendens til at lukke ned og kører på rutinen, mange timer på job og deraf afgrænser jeg også den minimale omgang jeg har med andre mennesker. Jeg vil ikke råde nogle mennesker til det det er ikke sundt at isolerer sig.

Nu skulle der altså ske et eller andet for jeg røg ned i et sort hul.

Jeg sad på arbejdet for 6 nat i træk og var træt af min egen lille pøl af selv ynk.
Imorgen ville jeg ikke sove hele dagen og lade dagene flyde sammen, nu skulle der ske noget. Min ven var på besøg Tyskland og havde flere gange spurgt om vi skulle nå at ses, så jeg tog imod hans tilbud og hoppede mod hans hotel, da jeg omkring solopgang havde fri fra arbejde. Der er gået år efterhånden så en masse snak og en brunch på viktor var tiltrængt for os begge.
Han skulle hjem en dag tidligere så han foreslog at jeg blev på værelset og benyttede mig af at være i nogle andre omgivelser hvilket jeg takkede ja til.

Et skift af omgivelser gør altså et eller andet ved en og det var lige hvad mit hjerte sukkede efter. Eftermiddagen blev tilbragt i hotellets træningscenter og jeg var så heldig at have pool og spa for migselv i et par timer.
Med podcast i ørerne, hoppede jeg ned til langelinje til den smukke solnedgang og for første gang i lang tid, blev uro til ro.
Aftenen blev tilbragt på værelsets altan med, stearin lys, lækker frugt og en masse Chai Latté. Der sad jeg til langt ud på natten.
Jeg var jo egentlgi stadigvæk ikke omkring andre mennesker, men jeg var i kontakt med migselv og gjorde hvad jeg egentlig også kunne have gjort derhjemme. Men midt i sin uro kan det være svært at lytte til sin krop.

For første gang i måneder sov jeg mere end 5 timer, faktisk sov jeg hele 11 timer og vågnede veludhvilet og med et kæmpe overskud. Et Karbad måtte jeg have inden jeg tjekkede ud (alle lejligheder burde have badekar) også var jeg tilbage til migselv.
Jeg hoppede mod Lyngby og fik ordnet en masse praktiske ting på borgerservice og i banken som jeg har haft udskudt i ugevis. Der ligger den fineste lille bager ved Lyngst st. som jeg tit kommer i, men istedet for at være ivrig efter at komme hjem, satte mig med min computer og fik ordnet mails med en lækker kaffe.

Jeg var tilbage i mit es, glad og produktiv med min tid.

Det her indlæg hænger nok ikke super meget sammen og måske ikke super relevant, men det er heller ikke min hensigt.
Jeg ønskede blot at dele lidt, og huske migselv på at et positivt mindset altså kan hjælpe en rigtig langt. Jeg har det med ikke at være i nuet, men forhelvede, det er altså okay at sætte tempoet ned og mærke efter.
Med mine unge 23 år er min forsåtelse altså bare den at jo mindre jeg lytter til min krop jo mindre opnår jeg uanset hvilket aspekt af livet det omhandler.

Nu Vil jeg min hoppe i seng og glæde mig til en dejlig dag imorgen.

XoLikes

Comments

Sorgenfri Slotshave 2800 Kongens Lyngby

En dag i febuar var jeg træt af at rendte rundt i min mørke sky af angst og det asociale aspekt deraf. Solen skinnede, og jeg ville ud. Jeg slog op hvor den nærmeste park lå og afsted tog jeg. Det er en fin gåtur op igennem lyngbys gågade/hovedgade og tager små 10 min. på vej op til er den fine vandmølle og små hyggelige bygninger.
Jeg smed musik i ørene og gik hele turen rundt og fik luftet tankerne. det var koldt så der var ikke mange mennesker men det var rart at gå i fred og møde den enkelte hundelufter, familer der kælker og dem der løber (i dont get it).

Der er en sti der går hele vejen rundt om parken men rig mulighed for at udforske "man made" stier. Der er ikke plant heller så det er optimal for tage børn eller hunden med og bruge et par timer. Jeg er sikker på at der er fantastisk om sommeren (hvis vi ellers kunne få noget ordenligt sommer) jeg har dog ikke være derude fornyligt, men skal alligevel derind af imorgen så tror jeg tager en tur derud igen.Likes

Comments

Black and white or color?
Dresses or skirts?
Books or movies?
Chinese or Italian?
Early bird or night owl?
Chocolate or vanilla?
Winter or summer?
Spring or fall?
Cake or pie?
Comedy or mystery?
Boots or sandals?
Silver or gold?
Jazz or classical?


Washing dishes or doing laundry?Orange juice or apple juice?
Sunrise or sunset?
Peanut butter or jelly?
Persona lchef or personal trainer?
Call or text?
Spicy or mild?
Oreos or Chips Ahoy?
Leather or denim?
Hardwood or carpet?
Picnic or nice restaurant?
Think before you talk or talk before you think?
Asking questions or answering questions?
Dancing or singing?

Wine or beer?
Baseball or basketball?
Crossword puzzles or sudokus?
Facial hair or clean shaven?
Bracelet or necklace?
Fruit or vegetables?
Sausage or bacon?
Tattoos or piercings?
Cats or dogs?
Pancakes or waffles?
Bond or Bourne?
Sci-Fi or fantasy?
Fair or theme park?
Money or fame?

Hello.

Jeg syntes det kunne være sjovt at udgive lidt i denne stil for der er mulighed for at lære mig at kende. tag det med et gran salt, der blot hygge for mig og jer.

Jeg er i fuld gang med indslag og håber på at komme igang med bloggen snarest, jeg skal bare lige have styr på hvordan jeg gøre og forsøge at finde en form for system. ligenu kan jeg ikke rigtig holde fokus for der er så mange idéer og ting njeg gerne vil dele. wish me luck.

knus.

Likes

Comments

Just me
Vil omhandle mig og alt hvad dagligdagen indebærer. det kan være familierelateret, frustrationer eller glæder over skole og arbejde eller sjove oplevelser jeg har. Det som vil give jer en chance for at lære mig at kende. Jeg har en tendens til at være lidt af en pessimist og samtidig kæmpe tidsoptimist så det kommer i nok til at høre lidt om (;

Not So Fashionista
Jeg elsker alt der indebærer mode, design, møbler og makeup. Dog er jeg meget fokuseret på at føle mig tilpas i det jeg vælger at omringe mig med og hvad jeg har på.
Jeg kommer aldrig til at være en size 2 (eller 6 for den sags skyld) og jeg har ikke alverdens penge at gøre med.
Så det her vil være en god blanding af drømmekøb, køb på en su osv. jeg er glad for brug af ebay og aliexpress så det vil der også komme lidt af i tide og utide.

Lets talk about

Denne del er jeg lidt nervøs for hvordan vil blive taget imod.. men det er vigtigt for mig at det er en del af bloggen, da det er kæmpe del af mig at tænke tusind tanker om livet. Mit håb og mål er store som små emner kan blive vendt og drejet, som forhåbentlig med tiden kan blive en dialog imellem mig og jer. Jeg elsker at dele personlige tanker, holdninger og meninger og samtidgi kan lære om andres synspunkt også.

Why not?
Jeg trygshedsmenneske med stort T og det blandet med en let pessimisme kan gøre livet lidt besværligt. MEN... det er vigtigt for mig at modarbejde denne side af migselv. derved stræber jeg efter at udforske masse forskellige ting så det vil handle om steder og oplevelser. Min intention er nok at bliver anmeldelser af steder, film, restaurenter mm.

Sunday Recap
Jeg prøver ofte at se tilbage på min uge og der virker altid til at være noget bestemt som er højde punkt. dette kan være en person, et objekt eller så meget andet. men hver søndag vil der være en form for recap af hvad der har været godt og skidt og ikke mindst ugen highlight så at sige.

Curl Your lashes
Jeg elsker makeup og ikke mindst falske vipper! så forbered jer på en masse opslag omkring frustrationen af ikke at kunne finde den rigtige tone af foundation og ikke mindst looks jeg selv vil prøve og vise!

Det her er blot starten og som jeg bliver mere i et med hele det her blogger univers, bliver der sikkert også revideret i emnerne, nye kommer til og andre forsvinder. jeg prøver mig frem. Jeg ser frem til at komme igang og håber det bliver en fantastisk rejse.Likes

Comments