Jag har vaknat tidigt dom här senaste dagarna. Utan att klockan ringt. Tog ett tag innan jag förstod att det förmodligen är kroppen som ställer in sig på att börja jobba igen.

Gissa om jag har längtat? Abstinensen började krypa på redan i början av denna vecka, och mer och mer för varje dag. Nu sitter jag här redo. Nästan i alla fall.

Semestern har varit underbar. Men jag har dock saknat vardagsrutiner (som knappt exciterade men som det ska bli ändring på). Det ska bli så skönt att få börja jobba igen., att få göra något man tycker är kul. Det jag ser mest fram emot är att jag ska byta avdelning och arbetsuppgifter helt om ett par veckor,

Jag jobbar inom logistik på Scania, är en så kallad materialhanterare och ska byta om helt och börja som montör. Det ska bli riktigt spännande och kul att få lära sig något nytt. Man är ju något nervös men jag tror det ska gå så bra så. Det ska bli kul att få lära känna nya människor och att få börja jobba skift igen. Tur att det bara är tvåskift och inte treskift. Jag klarar mig så bra utan nattskiftet!

Det finns några stjärnor jag kommer sakna på min nuvarande avdelning. Några jag definitivt kommer försöka hålla kontakten med. Och jag kommer ju se dom flesta varje dag då jag jobbar kvar i samma byggnad.

På med kaffet och dags att ta tag i denna söndag!

Likes

Comments

Så många bloggar jag haft men som jag aldrig skrivit i. Är det här sista gången gillt tro?

Ärligt talat vet jag inte ens varför jag sitter här igen, med en blogg. Kan det vara för att jag känner mig ensam? Kanske är det för att jag har så mycket inom mig som jag vill få ur mig men vet inte var jag ska vända mig, så enklaste vägen är att bara skriva av sig? Kanske finns det många anledningar och kanske får jag reda på dom under bloggandets gång. Vi får se.

Förr skrev jag ner allting jag ville få ur mig (i både positiv och negativ benämning) på papper eller en anteckning i mobilen, men det känns inte som att det längre räcker. Kanske vill jag bli hörd? (på både gott och ont). Jag har ingen aning om hur detta kommer sluta, men jag ger det en chans.

Dom flesta verkar ha ett genomgående tema på sina bloggar. Mat & Bak blogg, Fitnessblogg, husdjursblogg osv osv. Det måste man väl inte ha? Det tänker jag i varje fall inte ha. Jag älskar att baka, jag vill komma igång med träningen, jag har precis slutat röka (1 vecka rökfri idag!!) och jag kan ha ett lagom spännande vardagsliv. Så min tanke är ju då att blogga om allt. Allt från när jag testar nya recept på något mumsigt bakverk till när jag sitter med en kaffe i min hand och filosoferar om både det ena och det andra. Det här kan ju bli både läskigt och roligt!

Jag tänkte att jag skulle försöka använda mig av kategorierna sen när jag blivit lite mer varm i kläderna med detta så kallade bloggande.

Men här är jag och förhoppningsvis försvinner jag ingenstans på ett tag.

Likes

Comments