I dag hadde jeg litt egenpleie for første gang på veldig lenge. Fikset brynene mine på BeWell og shoppet inn alt av grunnleggende sminke som jeg trengte på Mac :) Neste uke skal jeg fikse håret, neglene og vippene! Gud så godt det skal bli. Etter et travelt skoleår med baby og hele pakka, har jeg ikke fått stelt meg så mye, og jeg har sett like sliten ut som jeg har følt meg, så dette skal bli terapi for meg <3

På Mac kjøpte jeg en blush, kremet highlighter, liquid eyeliner, foundation, lyst pudder og bronzing pudder, øyenbrynsgelè og concealer. Mest fornøyd var jeg med pudderet og blushen, nydelig farge :)

Slik ble øyenbryns resultatet. Skulle gjerne tatt før bilde men de såg virkelig ikke ut, så med tanke på utgangspunktet så syns jeg de ble kjempe fine :) Men dette er jo bare formen så må jeg øve på å sminke de slik jeg vil ha de :) 
Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har blogget lenge, sånn litt her og der på Blogg.no. Nå kjente jeg behovet for å prøve et nytt plattform. Jeg skal fremdeles beholde bloggen min på blogg.no, men kanskje hvis jeg trives bedre her så kutter jeg den ut ;)

I disse travle småbarnsmor dager, føler jeg sminket bare blir klasket på i en fei så jeg kan rase videre igjennom hverdagen. Før jeg ble småbarnsmor var jeg bare lat og gadd ikke å bruke så mye tid på å sminke meg, var sånn 5 minutters sminke da også.

Nå er jeg medlem av flere sminke grupper på Facebook og ser hvor langt den yngre garden (nå hørtes jeg gammel ut) og resten av befolkningen også for den del, har kommet med sminkingen. De er jo så sykt flinke! De ser jo nesten ikke ut som seg selv, men allikevel så er det veldig naturlig og fint sminket. Her har jeg mye å lære, og jeg er generelt opptatt av å ta meg bra ut, så det er på tide å "up the game" litt i sminkingen min.

Til jul står gavekort fra Mac høyt på listen, først må jeg jo ha redskapene. Jeg bruker sjeldent leppestift og øyenskygge men nå skal jeg begynne å bruke litt mer tid på sminke :) Det er jo egentlig en stor interesse og jeg er veldig glad i sminke, jeg har bare ikke orket :)

Så da studerer jeg alle You Tube sminkevideoer jeg kommer over og venter på jul!!!


Likes

Comments