(sorry guys, I'll be writing in Swedish).

Okej, det logiska är alltså att börja skriva en blogg, tro mig jag är inte duktig på detta. Varför? Jo för att jag har nu varit borta från Europa i tre veckor och inser att jag borde hålla folk uppdaterade om vad som händer och detta är det absolut lättaste sättet. Nästa problem blev hela den här grejen, svenska eller engelska. Så nu får det blir svenska för tillfället.

Den 26 december hoppade jag alltså på planet till Bali, eller ja först till Stockholm, sedan till London, sedan till Manila och sedan till Bali. Som första stopp på denna resa måste jag ändå säga att Bali har varit bra, det har varit lugnt och en skön semster helt enkelt. Nu är jag dock otroligt redo att åka vidare till nästa stopp. Så imorgon flyger jag till Taipei och Taiwan. Jag känner mig så otroligt taggad på ett kallare klimat samt att få se något nytt.

Hur som helst dags för lite bilder från denna resa antar jag!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments