Idag runt klockan 12 ringde kyrkklockorna för Aina, och jag måste medge att det alltid är lika tufft med dessa ofrivilliga avslut. Jag väntade mig drama, skällsord och skandaler när släkten åter skulle träffas, men fick istället en relativt mysig och fin stund. Fem långa minuter försenade satt vi sedan där i Östra kyrkogårdens kapell och lyssnade på vackra låtar, böner och avslutade det hela med att lämna en ros i Ainas favoritfärg gul, och ett tungt "amen". Efter det begav vi oss till St:Pauligården för en fint uppdukad landgång som avnjöts tillsammans med en Pripps eller "Cuba cola" om man ville det, som smakade pop-up glass. Efteråt fick vi hallontårta täckt i grädde och en kopp kaffe.

I lördags befann jag mig i ishallen mellan 17.30-03.30, det var nämligen gemenskapskväll. Klockan 17.30 spelade ledare mot A-pojkar en internmatch, och efteråt blev det fest för dem över 18. Natten bestod av alkoholiserade tränare och A-lagspelare, välkända toasts till fyllemat från hallens café vi befann oss i, och mycket glada miner. Jag själv har haft bättre kvällar, mycket pågick under kvällen som jag tyvärr inte kan dela med mig om här, men inom en framtid kanske.

Idag köpte jag även lite julklappar till min lill-kusin på tre år som ska fira jul hemma hos oss. Blev en jättesöt rosa fluffig väst och en ljusrosa matchande tröja med små rosetter på. Jag tror dem kommer ge en jättefin färg på hennes ljusbruna hudton.

Så här såg det ut efter att vi fikat lite, jättemysig lokal.

Kasinot inne i Göteborg var så fint utsmyckat!

Pappa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments