Igår gick vi ut på isen för att pimpla och åka skridskor. Vi drack dessutom varm choklad och njöt av den vackra solnedgången.

Likes

Comments

View tracker

Har tänkt länge att jag ska skriva lite mer djupare in i mitt liv. Alltså inte bara om den där fasade som jag har målat upp på utsidan. 

Nu kommer ni även att få läsa om mina tankar och om det som rör sig om i mitt liv vardagligen. Depression, ADD, tankar och funderingar och mycket mer.

Ställ gärna frågor i kommentarsfältet nedan så svarar jag så fort jag kan.

Sandra

Likes

Comments

View tracker

I natt har snön fallit och lagt sig som ett täcke över vägar och landskap.

I förrgår kväll hade vi besök av tre hjortar i trädgården. Dom skrämde slag på mig i mörkret när jag skulle släppa in grannes katt.

Likes

Comments

Hade en lugn och skön dag igår. Två kompisar var hemma hos mig och min sambo.

Vi spelade, kollade på film  och hade det trevligt.

Käkade god mat i form av plankstek och senare vid 12 slaget gick vi ut skålade med champagne, önskade varandra gott nytt år och smällde några raketer. 

Det var mitt nyår. Och jag är nöjd med det. Hur hade ni det?

Likes

Comments

View tracker

Vad älskar du mest med julen?
Vad jag älskar mest med julen är, att få samlas tillsammans med familj, släkt och vänner. Att få umgås tillsammans, äta mat och ha det trevligt.  Det älskar jag mest.

Har du någon speciell tradition med din familj/vänner på julafton?
Det här året var först året i vår lägenhet vid jul.  Så vi samlade familj och släkt där, vi åt mat och hade det trevligt tillsammans.

Tack snälla för frågorna:
nouw.com/domandra

Nästa frågestund som är nummer 4, kommer upp lite senare idag. 

Tills dess, ha det bäst!

Likes

Comments

Skulle kunna stå och titta på utsikten i all evighet. Det är så otroligt himla vackert.

Är så himla glad att jag fått chansen att bo så nära vattnet tillsammans med min underbara älskling. Att få dela alla dagar med min sambo framför denna vy är jag så stolt och glad över.

Min dröm  har alltid vart att ni vid vattnet.  På ett vackert ställe. Den drömmen har gått i uppfyllelse. Jag trivs så bra i lägenheten och med omgivningen.

Likes

Comments

Har haft en fantastisk jul tillsammans med mina nära och kära. En mysig julafton med god mat och fina julklappar. Jag känner mig verkligen nöjd och glad över att vi kunde samlas tillsammans. Tack för allt den här julen!

Likes

Comments

+Eftersom jag inte besvarade frågorna i den förra frågestunden, då jag helt glömde bort det. Så tänkte jag att jag skulle testa igen.

Skriv gärna din fråga i kommentarsfältet nedan.


Likes

Comments