För jag orkar inte med. Har så mycket, jobb mest hela tiden och skolan tar tid. Tider hos sjukgymnasten hit och dit och jag vill göra bloggen till något bra. Så dåliga inlägg så jag känner att det inte är någon mening med det. För nu. Vi får se när jag är tillbaka, men räkna med några veckor! Puss och kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag jobbat hela påskhelgen och satan vad folk det var idag! Det har gått bra dock är jag helt slut, så nu är jag ledig tre dagar innan jag jobbar igen. Planen dessa tre dagar just nu är gymmet, har väl lite halvbestämda grejer men inget spikat! Nu ska jag kolla på Greys hela natten och njuta av sovmorgon!

Likes

Comments

Jobb jobb jobb och mera jobb, lite dålig ordning på tider annars är jag nöjd med jobbet! Jag trivs med de anställda men de vill jämt ha en kvar. Som igår skulle jag jobbat till nio och det slutade med att jag stod med svabben 00:15. Idag skulle jag slutat tre och gick hem vid åtta. Imorgon skulle jag börjat 12 men det körde ihop sig totalt så måste hjälpa till att öppna vid nio. Det är lite jobbigt men när lönen kommer lär det vara värt det.
Jag drog direkt till gymmet idag efter jobbet och körde av mig lite. Blivit dåligt med träningstimmar denna vecka...

Likes

Comments

Blir glad varje gång jag kommer till sjukgymnasten för att det går så himla bra för mig! Hon säger att det går jättebra och att hon kör på lite hårdare än vad man kanske ska göra såhär kort tid sen operationen. Jag ska inte ljuga för att känslan av att vara lite bättre än alla andra är underbar. Fick mycket nya övningar idag så det är bara nöta på med rehaben, godnatt gott folk!

Måste bara visa, vet inte om man ser så bra men detta är alltså min fot med ett stort blåmärke i hålfoten, knas

Likes

Comments

Igår jobbade jag mitt första pass i över sex timmar. Fick lära mig broilern och fritösen. Alla namn på allt, alla siffror osv. När jag kom hem åt jag massor med jordgubbar och njöt. Idag har jag bara fått stå och göra själva hamburgaren. Och herre min skapare vad det finns olika, och folk är så osmidiga och ska ta bort det ena eller andra eller så ska det vara XXL eller ja ni förstår. Plus detta på det hela blev det en rusning, fyra lass bussar kommer in och paniken stiger mer eller mindre men det gick ändå bra! Lär mig mest under press och det är väl bra det!

Nu ligger jag i sängen och musik spelas ur högtalaren. Varit på gymmet, skönt att jag tog tag i det och gick dit för var så nära på att skita i det på grund av att jag var så trött!

Likes

Comments

Jag blev så himla glad när jag kom in på gymmet idag, för jag såg dessa godingar. Testade lite övningar och det är perfekt för lite variation. Annars körde jag mage och det kändes som att magrutorna skulle ploppa ut ur kroppen på mig. Typiskt att man inte har några sen när man tar av sig tröjan (?)
Även axlar/biceps/triceps fick sig en liten omgång.

Likes

Comments

Idag var det en lång dag i skolan och den började med taxiresa. Fick säga farväl till skönaste snubben jag mött, helt klart bästa chauffören och jag hade turen att åka med honom väldigt många gånger. Vi skapade ett band jag aldrig bundit med någon förut under så kort tid, han berättade om sina drömmar i framtiden och om sin son och fru. Hur dom haft semester i Kroatien där han har sitt ursprung. Han visade mig bilder på semesterplatser och snackade skit om politiker. Han kallade mig sin favorittjej och jag kände mig inget annat än speciell. Nej, jag driver. Se ironin gott folk. Fast han var jävligt go och han tyckte att jag skulle fortsätta åka taxi. Antagligen för att de vill tjäna en jävla massa pengar men jag tolkar det som att han tyckte om mig. Ironi igen.

Iallafall kom jag till första lektionen som var idrott, och jag hänger numera på gymmet varje gång vilket är lite tråkigt på sitt sätt men ändå skönt. Utnyttjar tiden för min rehab och även annan träning. Så nu till det som rubriken lyder, jag kände en känsla av stolthet idag. Jag gjorde något som jag tidigare inte gjort. Jag börjar ifrån 9an. Observera att det var mindre än ett år sedan. Tog jag 35kg i bänkpress. Jag anser inte det som dåligt men kanske inte heller imponerande bra. Nu har det då gått ett tag och för ett ganska bra tag sen, var nog ett par månader sen nu tog jag 40kg. Till det stora som gör mig så stolt, är att jag idag bräckte den siffran med 10kg och tog 50kg. Ni får tycka att jag skryter men en människa har rätt till att känna stolthet utan att det ska behöva framstå som något dåligt.

Resten av dagen har bara varit skitseg, kemiprovet gick såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär långt åt helvete och jag tror jag strök alla tal på matten idag på grund av fel. Och ja, svenska i en timme och tjugo minuter det sista på en fredag, inte nog med det utan vi skulle läsa också. Läsa. För dom som känner mig vet dom att läsning inte är riktigt saken som underhåller mig. Blir bara så uttråkad och trött och varje minut kändes som fem.

När jag ändå är igång med allt babbel kan jag fortsätta, jobbar mina första jobbpass i helgen och hur nervös får man vara? Jag är en person som inte kan hantera att vara nybörjare på ett bra sätt, blir alldeles för nervös och vill att det ska gå bra ifrån början och att jag ska ha all kunskap. Men måste acceptera att alla är vi nya en gång i tiden och jag är en av alla.

Likes

Comments

Fy fasiken ni, idag körde jag massor mage och på "torso rotation" drog jag på mer vikt än vanligt och körde fler repetitioner.
Sjukt hur mycket starkare jag blivit i magen sen jag började träna ofta. Säg att jag idag är uppe på 57kg som mest tror jag. Då gör jag en repetition.
På den som jag startade mina set på idag körde jag 20 reps. För ett tag sedan när jag körde på den körde jag den som tyngsta setet i 7 reps!

För ca två år sedan spelade jag i Östgötalaget i handboll, då fick man göra fystester. Ett av testen var dips. Då kunde jag göra två halvdana och nu kan jag göra 8.

På en viss jävlig maskin på gymmet har jag inte orkat ta några vikter överhuvud taget så jag testade i förrgår att lägga på vikter nu när jag kört ett tag, och jag fick på nästan 10kg. Vilket kändes jättebra så nu ska jag bara öka intensitet och bli ännu bättre! UTVECKLING mina vänner. Det är det som får mig att orka min vardag.

Likes

Comments

Och nej, det har inte med träning att göra. Och nej vi tror inte att vi kommer bli värsta youtubersen utan vi gör detta för att vi tycker att det är roligt. Förutom när lagringsutrymmet är fult hela jävla tiden på IPaden så funkar det bra med tekniken också!
Kan kanske vara kul med lite annat än bara träning hit och dit och om inte så behöver ni ju inte kolla, puss

Likes

Comments

Tidigare var jag på gymmet i ca 1,5 timme. Första halvtimmen körde jag rehab som ni kan se i videon fram till ca 2:15. Ser inte så jättespännande ut men då kan ni iallafall få en liten inblick i vad det kan innebära med korsbandsskada. Detta är bara några få av alla övningar jag kan göra. Sista timmen körde jag mycket armar/axlar. Filmade absolut inte allt då det kom folk och jag inte hade så stor lust att agera framför kameran då! Men lite fick jag med iallafall, nu ska jag låta videon tala!

Likes

Comments