Från min promenad vid vattnet igår

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi har nyligen börjat med styrketräning på idrotten. Det är en 6 veckors process där alla elever väljer ett mål och tillvägagångssätt. Mitt mål är att klara av att göra Chin-ups, utan stöd på något sätt. Min idrottslärare är ytterst tveksam till om jag kommer att klara det. "Tjejer har inte samma överkroppsstyrka och det är inte många som någonsin klarar av att göra chins". Av det fick jag mer motivation att visa honom att jag kan. Jag har nu bokat tid med en PT på lördag för att få hjälp att lägga upp en optimal träningsplanering. I nuläget kan jag inte göra en ända chin, så nu är det bara att sätta igång att träna.

Likes

Comments

Har en kompis i klassen, Jacob, som är grym på att hitta på klockrena citat. Vi drev om att jag skulle samla på mig alla bra saker han säger och skriva en samling. Jag bestämde mig i alla fall för att posta de bästa här. Detta citatet skapades på en fysiklektion. Så vackert

All cred till Jacob

Likes

Comments

​När jag egentligen hade andra (mycket viktigare) planer för kvällen, slutade jag upp med en penna och ett anteckningsblock. Jag tycker om att teckna och skulle gärna göra det oftare om jag hade tiden.

Likes

Comments

Läppar - Gerard Cosmetics, Matte Liquid Lipstick i färgen Serenity

Likes

Comments

Jag är en flicka på 16 år som återigen har bestämt sig för att skaffa en blogg. Detta, trots att jag alltid slutat upp med att radera mina tidigare bloggar. Vi får se hur det går :)

Likes

Comments