Header

​Med tanke på det fina vädret som varit i helgen så kändes H&M's nya strandkollektion som pricken över i:et. Tror aldrig jag blivit så imponerad över någonting från H&M förut, förutom deras Wang-samarbete och nya sminksortiment. Hur vackra är inte dessa skapelser? De flesta i mittencollaget är från deras nya kollektion, och en del längst ner från "ordinarie". Men no more ångest för någon att ta på sig badkläder, det finns ju verkligen något för alla. Så himla svårt att välja ut en favorit, skulle helst vilja ha en av varje.

Likes

Comments

Igår gjorde vi även en matt faded french (eller babyboomer som originalnamnet är) med fyra små pärlor på varje ringfinger som extra detalj. Faded french har varit en stor favorit hos mina kunder det senaste och jag tycker själv också att det är superfräscht.

Likes

Comments

Before vs. After

Gårdagens häftiga before vs. after. 6 veckors utväxt utan ett enda släpp!! En liten stackare lossnade kvällen innan besöket, men alla andra nio naglar satt som berget. Vi bytte ut den mörka lila färgen mot en mer cerise och vips så var de superfräsch igen. Det underbara med dessa naglar är att det till 100% är kundens egna längd och form.

Likes

Comments

Before and after

Silver, vitt och blått stod på dagens schema! Första bilden är en före-bild med 4v utväxt som fortfarande satt som berget, inga släpp alls förutom en nagel som slagits av. Fantastiskt roligt!

Likes

Comments

​Ett set från idag i en väldig royal blue färg med LE gold sparkle pretties pigment och pärlrhinestones. Tyvärr lika svår som glitter att fånga på bild, men pigmentet är så läckert!

Likes

Comments

Jag älskar Carli Bybel för hennes stora hjärta och vettiga åsikter, och speciellt denna video som hon postade för inte så längesen - om att bli vegan. Om man så blir vegetarian, som är mitt egna mål, så gör man jorden en stor tjänst. Köttindustrin är så fruktansvärd, och detsamma gäller industrin för läder, skinn, djurtestade produkter så som bland annat, men långt ifrån enbart, kosmetika. Enda anledningen till att man vänder ryggen åt vegetarianer eller veganer är enbart för att man själv inte är tillräckligt insatt. Precis som hon säger i videon. Har man en timme över - så istället för att välja en påhittad film en kväll, se en dokumentär om hur djurindustrin behandlar djur. Folk som säger att djurhållningen i Sverige är bra jämfört med andra länder måste sluta vara så blinda och se sig omkring. Vi transporterar också djur till slakt, och djur är individer med känslor - som masslaktas! Vet ni hur många tuppkycklingar som dör VARJE dag bara i Sverige direkt vid födseln? 15.000. Ta er tid att sätta er in, sen kan ni fatta ett beslut om det är värt det för att du ska äta en torr donkenburgare.

Likes

Comments

Bästa låten av bästa artisten.

Likes

Comments

1 34597 Next

Better Blogging Nouw