Header

Helgen är snart avklarad och hur aktiv har jag varit på en skala 1-10? Typ 4 😂 verkligen inte gjort många knop vilket varit jätteskönt, rätt slut efter det senaste. Dock vägde fredagens aktiviteter upp för lördag och idag. Imorgon är det back to work som gäller, två dagar med stängning av butiken och på onsdag nagelkunder.

För snart två månader sedan så bestämde jag och pojkvännen för skojjs skull att vi skulle köra en liten mini-diet, mest bara för att komma tillbaka till rutiner i vardagen gällande kost och träning. Snart har alla åtta veckorna gått och jag är riktigt impad över hur lite jag klagat, haha. Men det har varit så skönt. Dels för att jag släppt all den överskottsvätska jag la på mig efter ett år med utmattning och olika mediciner som skulle väga upp för det, men också för att jag återfunnit min stora glädje till gymmet som jag tappade i samma veva.

Dieten innebar egentligen mest bara cleaneating, och att lite lätt hålla koll på sitt kaloriintag under dagen. Jag har snittat på 1700-2000 kcal och börjat vänja mig vid det, tillsammans med bara bra mat. Ibland har vi cheatat lite lätt en gång i veckan med en godare middag ute eller så, men inte alls hardcore fusk på något sätt.

Bodylabs proteinbars, Propud, fettfri vitlökssås, hericot verts och min inomhus/mini-grill har varit räddningen på allt 😄😄 dock känner vi oss inte riktigt nöjd än utan fortsätter även augusti ut, så får vi se vad nästa mål blir. ✌🏻️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sommarnaglar 2016

Ett litet collage på vad jag sysslat med i företaget i sommar. Mycket fina färger och läckra designer, vilket är det fantastiska med sommaren. Snart kommer hösten och återigen kommer vi falla tillbaka till mer nudefärgade naglar tillsammans med murrigare färger som exempelvis vinrött, militärgrönt och mörklila.

Likes

Comments

​W-o-w, det var ett tag sedan någonting skrevs här. Livet just nu består av jobb, träning, jobb, jobb och lite livsnjuteri mitt emellan. Och jag stormtrivs med vardagen, trots att nååågra fler lediga dagar emellanåt inte hade skadat. Var ledig igår, fredag, och är även ledig idag, lördag, samt imorgon. Njöt av solen igår på stranden med kusin, vart bränd som en grillad tomat, åt gomiddag på stan och avslutade kvällen på bio. Kan tyvärr inte rekommendera nya Ghostbusters, hade hoppats på lite mer komedi men det var bara långdraget. 

Idag har jag bara varit hemma och plockat, jobbat lite med företaget och beställt hem en studiolampa som borde komma inom 1-2 veckor. Har även fixat med vårt fantastiskt fina och nya soffbord i marmor och guldunderrede. #goals.

Till veckan väntar ännu mer jobb, en dag med spa och frisörtid (vilket är på tiden för mitt stackars hår som just nu bär på en fruktansvärd utväxt). 

Likes

Comments

​Med tanke på det fina vädret som varit i helgen så kändes H&M's nya strandkollektion som pricken över i:et. Tror aldrig jag blivit så imponerad över någonting från H&M förut, förutom deras Wang-samarbete och nya sminksortiment. Hur vackra är inte dessa skapelser? De flesta i mittencollaget är från deras nya kollektion, och en del längst ner från "ordinarie". Men no more ångest för någon att ta på sig badkläder, det finns ju verkligen något för alla. Så himla svårt att välja ut en favorit, skulle helst vilja ha en av varje.

Likes

Comments

Igår gjorde vi även en matt faded french (eller babyboomer som originalnamnet är) med fyra små pärlor på varje ringfinger som extra detalj. Faded french har varit en stor favorit hos mina kunder det senaste och jag tycker själv också att det är superfräscht.

Likes

Comments

Before vs. After

Gårdagens häftiga before vs. after. 6 veckors utväxt utan ett enda släpp!! En liten stackare lossnade kvällen innan besöket, men alla andra nio naglar satt som berget. Vi bytte ut den mörka lila färgen mot en mer cerise och vips så var de superfräsch igen. Det underbara med dessa naglar är att det till 100% är kundens egna längd och form.

Likes

Comments

Before and after

Silver, vitt och blått stod på dagens schema! Första bilden är en före-bild med 4v utväxt som fortfarande satt som berget, inga släpp alls förutom en nagel som slagits av. Fantastiskt roligt!

Likes

Comments

​Ett set från idag i en väldig royal blue färg med LE gold sparkle pretties pigment och pärlrhinestones. Tyvärr lika svår som glitter att fånga på bild, men pigmentet är så läckert!

Likes

Comments

Jag älskar Carli Bybel för hennes stora hjärta och vettiga åsikter, och speciellt denna video som hon postade för inte så längesen - om att bli vegan. Om man så blir vegetarian, som är mitt egna mål, så gör man jorden en stor tjänst. Köttindustrin är så fruktansvärd, och detsamma gäller industrin för läder, skinn, djurtestade produkter så som bland annat, men långt ifrån enbart, kosmetika. Enda anledningen till att man vänder ryggen åt vegetarianer eller veganer är enbart för att man själv inte är tillräckligt insatt. Precis som hon säger i videon. Har man en timme över - så istället för att välja en påhittad film en kväll, se en dokumentär om hur djurindustrin behandlar djur. Folk som säger att djurhållningen i Sverige är bra jämfört med andra länder måste sluta vara så blinda och se sig omkring. Vi transporterar också djur till slakt, och djur är individer med känslor - som masslaktas! Vet ni hur många tuppkycklingar som dör VARJE dag bara i Sverige direkt vid födseln? 15.000. Ta er tid att sätta er in, sen kan ni fatta ett beslut om det är värt det för att du ska äta en torr donkenburgare.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw