Today I had dumplings at Abokado by Oxford Streer while waiting for my flatmate to finish work. London has so much to offer food wise so I wouldn't recommend it over an independent organic restaurant/ cafe but it's really awesome for super good  lunch with really nice vegetarian  options.🐄🌱

When I got home after getting an outfit for my first day with an event company (Go Primark!$$) I read some cocktails in the bathtub (read mom, I promise). It seem like lately I'm always multitasking, the summer here in London has been amazing but hectic, I've moved to a new flat (my 3rd in 6 months, phew!), gotten a new job, interviewing for a second, but I feel so so content and happy right now. I love the new flat, I have so many good people around me, and I absolutely love my new job. It's hard work but I feel so happy with the opportunity I have right now and it feels like everything is finally falling into place.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 14 lesere

Likes

Comments

London, November

På mandag hadde vi jobbtrening med alle ansatte. Det var den beste jobbtreningen jeg har hatt, haha.. Det inkluderte en hel natt ute på byen i London sponset av managerene, med alt inkludert av mat og drikke, på tre forskjellig utesteder. Det var veldig, veldig gøy, tror alle koste seg, og det var perfekt for meg og de andre nye å bli kjent med alle. Med litt alk'hol i blodet blir alt litt enklere, haha...

Vi møttes på Sway Bar i Holborn hvor vi startet med et par timer introduksjon, info og møte med RedBull. Vi fikk utdelt en perm med alle cocktailer (er så glad for at jeg ikke booket bartenderkurs til 15000.- som jeg var nær ved flere ganger før sommeren!) så vi var bak i baren og fikk øve oss på forskjellige drinker.

Etterpå fikk vi servert den beste pizzaen jeg har hatt siden jeg flyttet hit (Shout out: Sway) sammen med cider, øl, hvitvin og Prosecco.

Etterpå dro vi til en bar jeg ikke helt husker navnet på, på dette tidspunktet har jeg altså hatt en Long Island Icetea, shot, øl, prosecco og vin.. Så herfra er stedsnavn og transportmiddel litt blurry.

Den siste baren vi var på var Tiger-Tiger. Det var vel mer en klubb, og her har jeg kun noen halvsølete Snapchat-videoer, men det var i alle fall en super kveld og jeg anbefaler å besøke alle stedene om dere er i området. :-)

Likes

Comments

London, November

Lørdag hadde jeg min første dag på ny jobb.
Sommeren her i London har vært relativt intens, både på godt og vondt. Det har nok vært en av de aller beste sommerene jeg har hatt i mitt liv. Menneskene jeg har blitt kjent med - på alle mulig rare måter, som fra Tinder til på konserter. Jeg er helt forelsket i menneskene her. London er liksom ikke bare så "diverse" men det er liksom plass til alle sammen, da? Det liker jeg.

Stillingen jeg har fått er som bartender. Jeg har null erfaring bak baren, men har brukt mye av sommeren på andre siden av den (ha...ha), så håper vel på at jeg har plukket opp en ting eller to.

(Kjekk utsikt på vei hjem fra jobb klokken 07:30 på morgenen?)
Opal // Embankment

Skiftet mitt startet kl. 21, og det eneste jeg visste var at klubben stenger 03.
Jeg ble kastet bak baren med null idè om hva en Porn Star Martini er eller hvor mye blader som skal i en Mojito, hvordan man heller RedBull i en Jäger Bomb uten at Jägeren blandes med RedBullen. Jeg visste ikke hvilket glass som brukes til hva, hvilken rom som går i hvilken drink. Det ble en rask læringskurve, et par drinker i gulvet, men mange smil og ros og ...tips. ;)

Det neste som skjer er at jeg blir hentet i baren av en av kollegene mine, Shakka.
Han og jeg har fått i oppgave å ta med oss stempler til en Comedy Club, hvr vi har fått autorisasjon til å komme og gi gratis inngang og shots, på vei ut av showet.

Det var så innmari gøy. Jeg har aldri jobbet sånn her før, men vi ble mottatt på Comedy Cluben, Heaven, med åpne armer og fikk se på resten av Stand-Up Showet før vi ble sendt ut for å stemple flest mulig og invitere dem til klubben vår.

Shakka er en av guttene jeg jobber med, og jeg kunne ikke blitt sendt ut med en bedre person. Vi vibet right of the bat, og det var veldig kjekt å bli litt ordentlig kjent med en av de jeg jobber med!

Når vi kommer tilbake, var jeg tilbake ved baren, og nå var det hektisk x 10, men fy søren så mye jeg koste meg! Endelig har jeg funnet et sted, og stilling, som passer meg så så sinnsykt bra, (don't get me wrong, det er sinnsykt stressende og energikrevende og krever mye tenking på en gang, haha). Men når jeg er på jobb og kan høre musikk på bra anlegg, jobbe hvor det skjer mye på en gang, mennesker som danser, et sted hvor det er nok (!) ansatte og alle er 19-27, så føles det faktisk som verdens beste jobb for 22årige, rastløse, meg.

Jeg møtte en gutt her om dagen som spurte hva jeg drev med, og som vanlig svarer jeg "Ah, I'm just a waitress"
og han svarer:
"Why does people say that? Just a waitress, or just this or just that?
og det fikk meg til å tenke,

Hva så om jeg trives med å jobbe som bartender? Er det ikke helt okei å være bare en bartender, om det er det du liker å gjøre? Spesielt når du er 22 år, alt du ønsker er å reise over hele verden, bli kjent med mennesker fra alle bakgrunner og kulturer, og det sosiale som kommer med en slik jobb? Jeg er jo bare 22 år, og akkurat nå er jeg 100% content med å bare være bartender.

Klokken blir 03 og vi kan alle gå ut og ta en breather, før vi begynner å vaske baren. Lite visste jeg da klokken slo 05 at vi fortsatt hadde en times rengjøring igjen..
Endelig blir vi ferdig og vi går opp i baren oppe hvor det venter oss McDonalds (Win!) og øl (Win-Win!).

Vi blir sittende og prate, spise og drikke til klokken blir 07.
Dette er noe de tydeligvis gjør hver lørdag da det er full rengjøring og stock-counting etter stenging, så samles vi alle etterpå med managerene og alle som har jobbet den natten og spiser og koser oss til tuben åpner rundt 07:30.

Da jeg omsider var på vei hjem var sola på vei opp.
Jeg følte meg så lykkelig der jeg vandret sammen med nye venner/ kolleger langs elven og London Eye. Sliten, men veldig, veldig lykkelig.

Likes

Comments

London, November

You're dripping like a saturated sunrise
you're spilling like an overflowing sink
you're ripped at every edge but you're a master piece

Likes

Comments

Art

Likes

Comments

London

  • London
  • 46 lesere

Likes

Comments

Tittel