Studielivet

Gode sko er virkelig et must-have på et sygehus eller andre praktiksteder! Vi står oppe i mange timer og belaster dermed vores knæ. Derfor anskaf jer nogle lækre sko i kan holde ud at have på. Og nej det er ikke alle der render rundt i træsko eller Crocs på afdelingen. 

Mit råd er at skaffe jer nogle gode sko i kan holde ud af at have på i længere tid, gerne 2 par. Er ret glad for mine Birkenstocks, men har dog også et par gode gummisko i skabet på hospitalet. Det er meget rart at have noget at skifte med ind imellem.

Et andet råd er at få jer sko med farve! Det er lidt kedeligt at være hvid fra top til tå, så skaf jer nogle lækre sko der personligører dig! noget med farve eller en lille detalje( kunne være neglelak).

Det var et lille opslag fra mig af, I må have en dejlig jul!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Studielivet


At have et studie relateret arbejde gavner jo på helt vildt mange måde! Det kan hjælpe med at give en forståelse for hvad man lære i skolen og det gør en bedre! + man arbejder med noget man kan lide!

Men at have et ikke studie relateret arbejde kan også gavne en! Alt man lære kan man bruge i livet om det er service arbejde, rengørings job eller noget 3. Et ikke studie relateret arbejde kan også give et pusterum! Man tænker ikke på sygeplejerske livet. Man lægger sin sygeplejerske rolle på hylden og er en anden person i nogle timer. Det er faktisk rigtig befriende og jeg syntes personligt det er fantastisk! Når jeg er færdig om nogle år på min uddannelse der skal jeg jo være sygeplejerske indtil jeg går på pension! Og der har jeg nok ikke tid og overskud til at have et deltidsjob.
Man kommer heller ikke bagud i studiet fordi man ikke har et studiejob? Man læser det samme som de andre studerende og man kommer i praktik og det er der du kan få erfaring, ny viden og mere faglig kunnen!

Så der er massere Af benefit ved at have et studierelateret job og ikke have et studierelateret job!

Hilsen Northern❤️

Likes

Comments

1. Praktik er slut

Det betyder at jeg er færdig for denne gang med at stå op 4:45 for at komme til sygehuset kl 7🚊
Yes offentlig transport tager lang tid, men udnytter tiden med en god lur sammen med de 0-3 med-passagerer.

Min praktik har været så fornøjelig, også selvom jeg har været ved at kaste op og besvime!
(Man kommer virkelig til at se meget)

Men selvom jeg har været på en observations praktik har jeg alligevel været med til en del!

- måle BOS-værdier (blodtryk, puls, temp osv)
- været med til at skifte stomipose (Yes har set nogle tarme)
- spalte sår og klippe klips af fra maven.
- stikke en finger i en mave (kom virkelig 3 cm ned i en patient mave)
- udfylde dokumenter og dokumentere for patient
- Beregne nogle skemaer fra hele afdelingen (de sagde det var god træning, men i virkeligheden var det slave arbejde sygeplejersker ikke havde tid til at udfylde😝)
- har oplevet melæna, blodig afføring som man aldrig kan glemme lugten af.
- har skiftet ble og lavet sengebad
- og her den sidste uge har jeg haft min egen patient fordi jeg kendte ham da jeg har været meget omkring ham med en anden sygeplejerske som ikk var der den dag jeg passede patienten.
- har målt blodsukker og giver insulin indsprøjtninger
- har fjernet kateter fra m/k og sat kateter ind hos en mand, ( selvfølgelig med hjælp fra de professionelle

Har lavet meget mere! Så glæd jer når i skal starte i praktik eller bare igang med uddannelsen!
#nurse #nursery #nursetobe

Men praktikken er slut nu og jeg er faktisk lidt ked af der går så lang tid før jeg ser de søde sygeplejersker igen på sygehuset!
(Ses efter sommerferien i 10 uger)

Hilsen Northern ❤❤❤

Likes

Comments

Studielivet

Kys, kram og kærlig er havd jeg har behov for!

Syntes at sygeplejesker gør et helt fantastisk job og de fortjener virkelig er skulderklap! De knokler for at give patienter den bedste omsorg, nogle gange giver de patienter mere opmærksomhed og pleje end dem selv! - pas på jer selv sygeplejersker husk at drik og spis !

Men når det er sagt er jeg ikke sikker på at det er den uddannelse jeg vil have... og når der er kommet uddannelses loft skal man jo sikre sig at vælge rigtigt første gang.

Lige nu føler jeg mig helt opløst og frustreret, min plan var at tage sygeplejerske uddannelse og derefter tage på sundhedsplejerske uddannelsen. Men efter at have hørt om alle de forskellige afdelinger bliver man nysgerrig for at finde ud af om man vil arbejde med noget helt andet end man regnede med.

Ja elsker børn og vil gerne sørge for de er raske og sunde! Men nu er jeg faldet pladask for de gravide seje kvinder og deres fantastiske nyfødte babyer ( er der noget bedre end babyer? I dont Think so!!😝) men så tænker jeg om jordmoder var noget jeg skulle satse på eller jeg skal blive på sygeplejerske uddannelsen. Er virkelig splittet! For hvis jeg satser på jordmorder skal jeg droppe ud af mit studie for at arbejde med noget jordmoder relateret og noget frivilligt arbejde så jeg kan skrive noget på kvote 2 ansøgningen...

ELLERS, må jeg Google og finde folk der kan hjælpe mig med at finde nogle der kan hjælpe mig med at komme på en barsel afsnit, eller et afsnit for for tidligt fødte børn!

Help me!!
Hilsen den meget frustreret Northern der står i kæmpe dilemma!Likes

Comments

Studielivet

Observationer, nye sygeplejersker og det med at prøve selv.

Har lært en masse på denne uge som ny i praktik, al min nervøsitet er væk (WHAT!) Kan virkelig mærke at man modnes dag efter dag når man kommer ud i den virkelige verden!

Altså det er jo sådan at jo mere man er der jo mere må man! Og jeg er en lille nysgerrig lort der vil være med til alt! Og det fik min sygeplejerske færden af da jeg fulgte efter hende hele dagen, så hun sagde hvad jeg skulle gøre og så gjorde jeg det uden at tøve! Så har tømt en stomi pose fra en akut patient sol desværre havde store smerter i maven pga hun var nyoprettet :-(

Jeg har også lavet en masse andre ting, end tømme stomi poser! Fx overvåget en gynækologisk undersøgelse, hvilket jeg var så begejstret over da det er det fag jeg vil ind under når jeg er færdig uddannet om 3,5 år!

Men vil slutte af med at sige at jeg er virkelig så stolt af de seje patienter som ikke har det så godt men alligevel lader os studerende prøve ting og observere ting der foregår med deres krop! Er så taknemlig !


Hilsen mig, Northern
👩🏼‍⚕️

Likes

Comments

Træning


ALLE kender det! sommeren er rundt om hjørnet og vi svor d. 1/1 at vi ville have den hotteste sommerbody. men nu der ikke mange måneder til sommer og det er nu man skal tage sig sammen for at se resultater.

Har købt mig en aktivitets tracker fra Garmin, det hedder Vivofit 3 og er så glad for det! Det giver motivation til at bevæge sig og det måler søvn hvilket betyder meget for mig, så jeg er frisk og klar til næste dag!

Men et ur er ikke nok! Og ja jeg er meldt ind i fitness, men kommer jeg derop, nej... syntes ikke træning er sjovt. Men er begyndt at svømme som jeg syntes er en fed måde at bevæge sig på! Og så vil jeg gerne begynde at løbe og tabe mig de kosmetiske kilo!

Men der er stadig nogle måneder til sommer og der er masser af tid! Så må bare lette røven!


Hilsen mig

Likes

Comments

Studielivet

Well Well Well, Så startede voksenlivet!

Er under uddannelse nu, og det er så stort og nyt! Så mange nye ansigter, muligheder og massere af læsning.

Startede på uddannelsen i februar måned og er nu i praktik perioden! Jeg er på Kir/gynækologisk afsnit og skal være der i 3 uger. Mit job er PT at observere hvad sygeplejerskerne laver, og derfor er jeg som en skygge der bare følger efter.

Mine tanker inden jeg skulle ud til praktik stedet var: hvilke sko skal jeg dog have på? hvordan er travlheden? og er sygeplejefaget egentlig noget for mig?

Fandt først og fremmest ud af at jeg ville have behagelige lækre sko, så derfor købte jeg nogle lækre Birkenstock Sandaler.
Travlheden er passende og lige hvad jeg håbede! Et højt tempo! Er ikke typen der skal sidde ned i længere tid så at gå frem og tibage flere gange er perfekt!

Sygeplejefaget er stort, fyldt med mange mange muligheder! min drøm er at arbejde på barselgangen, eller arbejde med baby'er og børn. Så gennem min praktik må jeg få så mange ting med mig i tasken og derfor er jeg så glad for at jeg har mulighed for at observere så mange ting der foregår på et sygehus.


Det var nogle hurtige tanker, Hilsen mig <3


Likes

Comments