Hej! Igår så stack jag och några kompisar till stranden från 15:00 till 21:30. Sen åkte vi buss hem och stannade hos Niklas en stund och badade ett tag, sen åkte vi alla hem. En perfekt sommarkväll! Här får ni några bilder från kvällen! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej hej! Nu har jag precis nästan gått upp och min övriga familj har åkt till stranden! Jag åkte inte med för att jag ska till stranden ikväll med kompisar! :D Men igår åt vi jätte god mat och det smakade fantastiskt! Sen gick mamma och jag ut en runda med vår hund vid 20:30 tiden och sen träffade jag en kompis lite senare! Men nu måste jag ut med min hund och äta lite frukost. Hej då! <3

Likes

Comments

​Hej! Nu är det ett tag sen jag kom hem och det är så sjukt varmt! Idag i skolan så har det varit så sjukt lugnt, vi har typ bara spelat spel, men det får man ju göra när man är klar med allt! :D Sen när skolan nästan var klar så gick vi ner och fikade på ett café här i vår by med våran klass. Det är så sjukt skönt just nu, vi är lediga på Måndag och jag fyller år på Tisdag! :) I helgen utom Söndag, så har jag inget planerat och det är så sjukt skönt! :D Men jag kanske ska till stranden imorgon inne i Helsingborg med några kompisar, men det får jag se! :P  Men nu ska jag dra så vi hörs igen! <3    PS:lite dåliga bilder pga av att jag tagit med min mobil idag.

Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit i skolan och är äntligen klar med spanskan! Det har varit en vanlig chill dag och vi ätit mycket glass. Usch vad varmt det har varit idag också, man kan knappt vara ute! :D Efter skolan så åkte jag och Jennie direkt till Hyllinge där det finns ett litet köcentrum med lite affärer i. Kan säga att vi shoppade stort och mycket pengar gick bort, men allt behövde vi, så det var ingen förlust haha! Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi, hejdå! :)

Jätte god frapino som är en cream salted caramel!​

Likes

Comments

​Hej! Idag är det Onsdag och jag har inte varit i skolan pga av att jag har mått dåligt. Men jag ska till skolan imorgon för då måste jag göra en redovisning med en kompis i spanska...men det kommer gå bra! Linnea kom förbi för att vi skulle sitta ute och träna igenom redovisningen som vi har imorgon. Och nej jag smittar inte, så det var ingen fara att jag träffade Linnea:) Sen när vi hade tränat klart så gjorde jag en frisyr på henne som hon ska ha på skolavslutningen och sminkade hon lite, så tog lite bilder på det så ni får se hur fint det blev på henne! Men nu ska jag dra!  Vi hörs imorgon <3

Likes

Comments

Hej! Nu har jag precis kommit hem från skolan och ska äta lite mellanmål. Idag har också varit en vanlig chill skoldag! Jag fyller år om en vecka, så nu längtar jag verkligen till nästa vecka för då slutar vi också! :) Senare ikväll ska jag in till Helsingborg och kolla på en liten "cirkus" som min bror och några andra klasser har i en skola. Ska bli intressant vad som kommer hända! Tog lite outfits bilder snabbt imorse, så dom blev lite suddiga, men jag lägga ut en iallafall så ni får se vad jag har på mig! Vi hörs! :)

Likes

Comments