​Idag var tanken att ta sig till gymmet på morgonen för ett spinningpass men min höft sa nej så det blev sovmorgon istället. När jag vaknade igen så sken solen så tog morgonteet på altanen, jättehärligt! Lite kallt men solen värmde ändå. Älskar att våren är på ingång, blir mycket piggare av det. Jag hoppas att helgen ska fortsätta vara fin så man kan vara ute så mycket som möjligt med Valdemar, han älskar att vara ute.

Annars ska Valdemar sova hos farmor och farfar i natt, jag och Jonas ska nämligen iväg till Sundsvall för att handla det sista skåpen till tvättstugan - Vi håller på och renoverar den just nu - och så tänkte vi passa på att äta sushi (som jag längtat!) ​Ska bli mysigt med lite egen tid och förhoppningsvis slipper vi de stora folksamlingarna som ikea brukar ha då det ändå är fredagskväll...


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag hade tänkt börja mitt första blogginlägg på ett traditionellt sätt, så som att skriva om mig själv. Vem är jag? Vad kommer jag skriva om, vad kommer ni att hitta när ni kikar in här?

- Men istället kan jag berätta att klockan snart är nio på kvällen, min lilla diamant på snart två år, min son, sover sedan länge i sin säng och min kära make sedan snart tre år tillbaka är ute och fyller på vedförrådet.

Samtidigt springer jag på toaletten stup i kvarten för en liten filur ligger och trycker, eller snarare dansar, på min kissblåsa inifrån magen. Den lilla filuren som snart skall berika våran lilla familj ytterligare är beräknad till den 4 maj.

Det är detta, och allt där emellan som ni kommer få läsa om här. Om mig, om livet och om oss som familj, sen kommer det en del av det som intresserar mig privat, så som inredning, kläder och träning - en blandning alltså!

Dessutom har jag precis (på dagen) avklarat alla urvalstester för lokförarutbildningen så det lär bli lite prat om studier också.


Likes

Comments