under en längre tid har jag blivit psykiskt torterad och det fortsätter än idag. Men det finns inget jag kan göra. Det finns ingen som kan göra något förutom vissa personer som kan jaga bort psykopaten för någon dag.
psykopaten är mitt eget självförtoende, tortyr kammaren är mitt huvud, det är jag som är fången och min flyktväg har antingen varit saker jag inte är  stolt över. eller så har det varit mer fartfyllda och snabbtänkta sporter där jag kan jobba för mig själv.

under grund skolan har cykel och skider varit min flykt senare blev det moppe och skoter.
problemet är jag fick flytta en bit så nu har jag inte möjligheterna längre..
själva meningen med denna text är inte att ja ska få sympati utan jag vill bara förmedla är att för att slippa det där så måste man man hitta något eller någon som kan få tankarna på en annan bana för att glömma de dåliga tankarna.

kom ihåg att du är inte ensamen vi så många fler som önskar vi kunde gå tillbaks i tiden å säga de som vi aldrig sa till någon vuxen. att man mår dåligt. Det hela kommer bli så mycket enklare👌.
hoppas ni får en underbar helg och en ännu bättre vecka. Vi höres i nästa inlägg eller kanske till och med i kommentars fältet😊.

Likes

Comments

denna blogg kommer handla om min vardag som kille med psykisk ohälsa och diagnoser. hela meningen med denna blogg är att jag vill nå ut till personer som kanske aldrig fick den hjälp jag fick gå utan i så många år. jag vill inte att pojkar samt flickor ska slippa handskas med de tankar jag gjorde speciellt i samma ålder. jag vill inte att fler barn ska behöva gå så långt utan någon att prata med att de hamnar där jag är idag... jag har världens mest underbara flickvän som stöttar mig genom livets alla problem. men när man nått den absoluta botten redan innan man var tonåring och de var nu 5 år sen så är det en lång väg tillbaka. om det skulle vara så att jag får följare så kommer jag troligen starta en insta för denna blogg så ni kan kontakta mig eller lättare få notiser om nya blogg inlägg. till er som läser detta så önskar jag er all lycka i livet och jag hoppas över allt annat att ni mår bra och inte känner er ensamma.

Likes

Comments