nu ska jag berätta om en person som när hon kom in i mitt liv vände hon upp och ner på allt. i början så gjorde hon ingen större effekt på mig å i efter hand var de samma för henne. konversationen fick liksom ba ett avbrott. de gick några dar innan ja tänkte "vafan haru gjort Ruben. När fan börja gick du på första intrycket?" Så ja skicka ett meddelande i still med med "Hej ja vet att vår konversation fick ett tvärt avbrott men ja vill ändå försöka lära känna dig. om du känner desamma så adda snap:********" de som hände var att ja 2 min senare hade ja någon som lagt till mig. den kvällen skrev vi enda till kl 6 då vi ringde varandra då de inte gick tidigare. under natten så åka bådas snap poäng me några tusen så vi skrev väldigt mycke. från denna dag så har denna tjej varit med mig å stått ut. hur hon orkar förstår inte jag. dagarna innan vi börja skriva  så hade ja bara suttit i min säng å gråtit å hyperventilerat. Va som hände mer under dessa dar vill ja inte berätta.. en idag så kan vissa av dessa saker hända.. ja kan säga de mest inkompitenta grejerna bara för att ja mår så sjukt dåligt. men här ä grejen som ja inte förstår hur hon gör❤ hon får mig att må från ungefär 24/7 dåligt tanke sätt och att ja mår absolut skit till att ja oftast mår dåligt en kväll i veckan eller mindre. hur hon orkar med detta fattar ja fan inte då hon har så sjukt mycket att dra med sig sj. hon är anledning till att ja orkar fortsätta kämpa och känna motivation. hon är anledning att ja hade ett leende på mina läppar igenom nästan hela sommar lovet. hon är anledningen att ja har smått börjat ta tag i mitt liv och min hälsa å efter lovet kommer de bli mer. hon är anledning att ja orkar fortsätta slåss med mina tankar och till 90% chans vinna över dom. hon är anledningen att min självkänsla har nått nya höjder höjder som den inte sätt på många år.
hon är anledningen att ja inte ger upp helt om min hälsa.

man brukar säga att utan sin partner så finns det inget vi. men utan min ❤❤bby❤❤ så finns det inget jag. hon får mig att vara den ja egentligen är. visserligen så är det en bra bit kvar men skulle vi se vart ja va och var ja ä nu så är det en stor skillnad. den ja var för ex antal år sen trodde ja va död men denna tjej värkar försöka få tillbaks honom snabb info om hur ja va. väldigt grov add  (säger inte detta för att skryta tog va läkarens ord då de har med min personlighet). sprallig, klir jämt i fingrarna och ja såg hundra möjligheter i alla problem. min självkänsla var precis rätt.
Jag älskar henne över allt annat på denna jord. hon är den mest värdefulla person för mig. jag älskar henne❤.

ibland kan ja dock må så dåligt att ja säger saker som ja inte menar för då är ja inte mig själv längre.... men anledningen till att de händer är att ja har så mycket känslor inom mig som ja måste ta hand om. å eftersom mina känslor blir så extremt stora å kraftiga är det en daglig kamp att hålla kontroll på allting samtidigt som ja måste koncentrera mig å sortera alla tankar. vilket leder till att ibland när dan bara varit skit så blir de för mycket å ja börjar över tänka.

kan ja då inte ringa min tjej brukar ja alltid ta å kolla på en video hon gjorde till mig. Älskling du kanske inte ser det men du är min skydds ängel å en vaker sådan ❤😍.

kommer alltid älska dig bby❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

under en längre tid har jag blivit psykiskt torterad och det fortsätter än idag. Men det finns inget jag kan göra. Det finns ingen som kan göra något förutom vissa personer som kan jaga bort psykopaten för någon dag.
psykopaten är mitt eget självförtoende, tortyr kammaren är mitt huvud, det är jag som är fången och min flyktväg har antingen varit saker jag inte är  stolt över. eller så har det varit mer fartfyllda och snabbtänkta sporter där jag kan jobba för mig själv.

under grund skolan har cykel och skider varit min flykt senare blev det moppe och skoter.
problemet är jag fick flytta en bit så nu har jag inte möjligheterna längre..
själva meningen med denna text är inte att ja ska få sympati utan jag vill bara förmedla är att för att slippa det där så måste man man hitta något eller någon som kan få tankarna på en annan bana för att glömma de dåliga tankarna.

kom ihåg att du är inte ensamen vi så många fler som önskar vi kunde gå tillbaks i tiden å säga de som vi aldrig sa till någon vuxen. att man mår dåligt. Det hela kommer bli så mycket enklare👌.
hoppas ni får en underbar helg och en ännu bättre vecka. Vi höres i nästa inlägg eller kanske till och med i kommentars fältet😊.

Likes

Comments

denna blogg kommer handla om min vardag som kille med psykisk ohälsa och diagnoser. hela meningen med denna blogg är att jag vill nå ut till personer som kanske aldrig fick den hjälp jag fick gå utan i så många år. jag vill inte att pojkar samt flickor ska slippa handskas med de tankar jag gjorde speciellt i samma ålder. jag vill inte att fler barn ska behöva gå så långt utan någon att prata med att de hamnar där jag är idag... jag har världens mest underbara flickvän som stöttar mig genom livets alla problem. men när man nått den absoluta botten redan innan man var tonåring och de var nu 5 år sen så är det en lång väg tillbaka. om det skulle vara så att jag får följare så kommer jag troligen starta en insta för denna blogg så ni kan kontakta mig eller lättare få notiser om nya blogg inlägg. till er som läser detta så önskar jag er all lycka i livet och jag hoppas över allt annat att ni mår bra och inte känner er ensamma.

Likes

Comments