​Hej det var länge sedan jag gjorde ett inlägg här. men det har varit sjukt mkt att göra nu den senaste tiden. Jag har varit på arbets intervju i karlstad. Iallafall nu i helgen så gjorde jag ett av mina största misstag någonsin... Hata mig själv för det å kommer förlora en person som står mig närmast mitt hjärta... mår mer skit än någonsin... hoppas att allt löser sig iallafal... Men jobbigast av allt var nog att den person som räddade mitt liv för många år sedan har nu gått bort. Han blev drog förgiftad. Idioterna som gjorde det sitter nu inne å väntar på sin slutgiltiga dom. så mitt liv rasar nu samman då det var begravning för han för ett tag sedan... aja på återsende kära läsare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Älskling jag ska älska dig så länge som det tar för denna ros att vissna, Visst det kanske är lite småsaker som händer just nu men vi kommer att ta oss igenom detta tillsammans. Jag älskar dig sjukt jävla mkt älskling och hoppas att du kommer fortsätta att älska mig för den jag är. puss å kram på hela dig mitt hjärta. ❤
Likes

Comments

Hej nu är det så att det finns folk som vill förstöra och allt så hu har man tydligen sagt saker om en som inte är sant, så hammnar i samma sitts som för ett tag sen och det finns snart bara en utväg som ja
g hellst inte vill ta. så deta kanske är mitt sista blogginlägg.💓 kommer sakna er.

Likes

Comments

Dena helgen har ju varit en lång helg å det har varit en väldigt bra helg med. På torsdagen åkte jag till min mormor för att kapa ved, sedan på dredagen hämtade jag och min mormor Emelie efter hon lämnat barna till fadern. Å då jobbade vi satan mkt så nu är kapningen klar, sedan.så har vi även städat ur stugan så vi kunde sova där en natt iallafall. Å igår åkte vi tbx till Säffle å då stannade jag med Emelie å fick träffa hennes mamma å pappa å pappans ragg, å det gick allt bra. Tack Emelie för en fantastisk helg.

  • 71 Readers

Likes

Comments

Nu är det så att jag inte mått så bra de senaste 2 månaderna men nu känner jag att jag är på väg upp igen. Träffat en massa nytt folk och de flesta är as snälla, men sedan är de så att jag träffat en tjej jag börjar få känslor för och det får mig att må bra. Sedan är det så att saker och ting inte går så bra mellan mig och min bästa vän i Säffle så jag ska ta och lösa allt detta och om jag nu blir tsm med denna tjejen jag har känslor för så kommer jag inte glömma mina vänner som jag gjort i de senaste förhållandena. Vill inte förlora min bästa vän för något i världen så mycket som har hjälpt mig med i livet så Thysell jag ska göra allt för att lösa detta !!!!

Pease out alla läsare.

Likes

Comments

Har inte varit inne på länge nu men men. Nu är det så att jag har inte mått så bra under den senaste tiden men det är påväg upp igen och det är ju bra. Problemet är det att jag blir jagad av gamla minnen som förföljer mig mig i sömnen. Vist det är inget onormalt med det men jag tycker det är jobbigt aja. fått en ny piercing idag den var lite för stor men vänjer mig nog. hej så länge.

Likes

Comments

Nu när jag mått dåligt ett tag så är jag på väg upp igen, mitt livs nya mål är att sparka depritionen i röven. har varit dålig på att lägga ut inlägg här men eftersom jag mått som jag gjort så har det inte blivit så mycket. Blir nog snart att man ska införskaffa sig en ny gitarr å ta gitarrspelandet på stort allvar så man kan bli så bra man vill. Japp men ha det bra hej hej.
Likes

Comments

Ja då var dett förhållandet slut känner mig utnytjad men ändeså inte men det är sådant som kan hända aja får se hur detta ska gå hej då så länge.

Likes

Comments

Ja som jag kanske har sagt i tidigare inlägg, så jobbar jag eller vad man ska säga på ett bibliotek. det är rätt roligt men finns ju vissa nackdelar där med, tex en gubbe som jobbar där har alltid mat som luktar skunk, och han tar sig alltid med sig maten till sitt kontor. Jobbar där med min mamma så går ju aldrig ensam där iallafall. börjar typ halv 8 om dagarna och slutar vid 4 tiden på eftermiddagen. aja var ju ett tag sen jag gjorde ett inlägg men har inte så mycket att skriva om för tillfället men kommer. ha det så bra!

Likes

Comments