Det kan ske i livet att man lovar sig själv att aldrig blanda in någon annan människa i sitt liv igen. Men nu sitter jag här igen med någon jag älskar som jag fått för mig att jag skulle kunna göra allt för. Men ibland trots att kärleken finns så finns hinder att ta sig igenom. Om man nu kan ta sig igenom dem. Det är som att sitta på två stolar men du vet vilken du måste välja om du tvingas välja. Ibland kan den lätta vägen vara den rätta vägen men jag hoppas in i det sista att jag blir överbevisad i detta.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har det verkligen slagit mig vilket fixering vårt samhälle har när det gäller ålder. Det är inte bara personen isig som hänger upp sig över sin egen ålder utan omgivningen. Du blir dömd i första hand efter din ålder. Vad jag menar är att det finns vissa saker du får eller inte får göra på grund av vilken ålder man är i eller i alla fall vad som anses normalt eller onormalt. Är man över 40 så behandlar många en som att livet är slut eller som gubbe. Det innebär också att många tittar snett på en om man själv skulle ha ett beteende som om man vore 30. Så ni som stör er på alla över 40 som vägrar sluta leva. Jag skiter i det tänker leva som jag vill.

Likes

Comments

Vad händer med en människa som ger av sig själv ger kärlek men liksom aldrig får något till baka? De flesta tror jag hade kallat en sådan person för idiot. Kanske är det precis vad jag är eller så har jag en helt fel bild av världen och hur den är. Förmodligen tänker alla människor i grunden på sig själva och de egna behoven. Om det nu är så vad fan har jag då för behov? Eller är det så att mitt behov efter kärlek från en annan människa ger utspel som uppfattas som en typ av desperation. Att få andra människor att ta mina känslor på allvar är inte så jävla lätt. Kanske är det så att jag dras till fel människor... ja förändringen kan ju bara komma från mig men då måste man ju också veta hur man ska förändras.

Likes

Comments

Det var länge sedan jag skrev något här, men ska försöka bli bättre. När man som bäst behöver skriva om allt som sker så har man så lite ork. Livet har den senaste tiden bara rusat iväg och mycket har hänt. Har varit alldeles för trött för att orka fokusera på mitt eller mitt eget jag. Har bara försökt hålla näsan över vatten ytan för att få livet att någorlunda fortsätta snurra vidare. Men äntligen tror jag att jag börjar få lite grepp i saker och ting i varje fall det vardagliga. Måste börja göra min " grej" snart, leva det liv jag vill inte vad som är bäst för alla andra.

Likes

Comments

Jag vet att jag är osocial i bland.
Att jag är dålig på att flörta.
Att jag ofta gillar tjejer som inte gillar mig.
Att jag har behov av kärlek, kramar, närhet.
Att jag ibland är lite konstig för att jag inte vet hur jag ska vara.
Att jag känner mig ensam.

Ja jag är människa låt mig få vara det låt mig få älska och få kärlek, vad är allas problem?

Likes

Comments

Är så trött på detta köns krig som en del kvinnor driver. Jämlikhet måste väl betyda jämt mellan könen inte att det ena ska vara över det andra könet och gång på gång visa sin makt. Tyvärr förekommer detta enligt min erfarenhet vanligast hos kvinnliga chefer som av någon anledning inte kan ta att man framför sin egen åsikt även om den inte helt ligger i kant med vad hon själv tycker. Har träffat på många i denna position som hävdar sig genom att straffa medarbetare som inte har samma åsikt. Var hittas dessa chefer och hur i sjutton kan de hamna i denna typ av position.

Tycker att ordet hen borde avskaffas och vi borde vara stolta över det kön vi har det är jämlikhet. Tror att ojämlikhet skapar dessa " monster" som många gånger sitter på dessa positioner.

Likes

Comments

​Jag har gått genom mitt liv och satt dem jag bryr mig om och älskar först. Men var tog jag vägen vad jag vill mitt liv. Hur mycket du än ger till andra människor så får du aldrig tillbaka det. Hur mycket du än älskar en människa så kommer din välvilja att vändas mot dig. Känns som det börjar bli lite försent att börja tänka på sig själv nu. Den bästa tiden av mitt liv ligger på sätt och vis bakom mig. Har gett så mycket till andra, för vad? Nu står jag själv här utan att någon bryr sig, eller ger mig ett tack.

Så ni som älskar och bryr er om andra och just nu får något tillbaka ta vara på detta och njut av det. Tiden förändras det kan bli bättre men också sämre vi måste lära oss att ta hand om varandra inte bara se vad vi kan få ut eller tjäna på andra människor.

Likes

Comments

Jag bara känner mig så jävla trött. Normalt kanske ni tänker för årstiden. Men Nä det är inte normalt gör mig. Älskar hösten och vintern. Men som ensamstående är denna tid ett helvete. Födelsedagar, jul, svårt att få ledigt från jobbet. Pengarna räcker bara inte till jag menar det är ju lika mycket pengar som går som när man är två. Naturligtvis är pengar inte det viktigaste i en familj men det hjälper till att hålla lugnet. Att ensam fostra sina barn är nog en av de svåraste uppgifter man kommer att ha i livet men också den viktigaste. Man hinner inte med sig själv riktigt. Nu tänker ni det är ju själv valt. Absolut och jag älskar mina barn men det har inte varit själv valt att bli ensam med dem.

  • 12 Readers

Likes

Comments

Stora delar av vårt samhälle håller på att jobba i hjälp sig. Menar då dom som jobbar inte dom som av någon anledning inte vill eller kan jobba. Vi jobbar och sliter för vad då? Överlevnad? Knappast. Vi jobbar för att ha råd med allt som vi egentligen inte behöver utan som vi tror att vi behehöver det. Själv jobbar jag för att få en dräglig framtid för mig och mina barn. Men visst det är jättelätt att hamna i fällan.

  • 14 Readers

Likes

Comments

Man måste nog tänka att allt som man säger och allt som man gör kan komma att användas emot en själv. Kan man egentligen lita på någon än sig själv och sin familj. Var och en tänker i första hand på sig själv så om ditt fall kan höja någon annan så ska man nog passa sig. Att gå genom livet och tänka så kan naturligtvis bli ganska påfrestande och det är nog därför vi människor får problem i bland. Vi är ju bara människor och människor gör fel vi är inga robotar och det ska vi inte bli. Vill vi verkligen ha en värld som är fulständigt perfekt?  En del kanske säger Ja, men då har vi inte en värld av människor utan en väldigt hård värld. Nej tack. Så se varandra som det vi är just människor med brister och allt.

Likes

Comments