View tracker

Det var länge sedan jag skrev något här, men ska försöka bli bättre. När man som bäst behöver skriva om allt som sker så har man så lite ork. Livet har den senaste tiden bara rusat iväg och mycket har hänt. Har varit alldeles för trött för att orka fokusera på mitt eller mitt eget jag. Har bara försökt hålla näsan över vatten ytan för att få livet att någorlunda fortsätta snurra vidare. Men äntligen tror jag att jag börjar få lite grepp i saker och ting i varje fall det vardagliga. Måste börja göra min " grej" snart, leva det liv jag vill inte vad som är bäst för alla andra.

Likes

Comments

Jag vet att jag är osocial i bland.
Att jag är dålig på att flörta.
Att jag ofta gillar tjejer som inte gillar mig.
Att jag har behov av kärlek, kramar, närhet.
Att jag ibland är lite konstig för att jag inte vet hur jag ska vara.
Att jag känner mig ensam.

Ja jag är människa låt mig få vara det låt mig få älska och få kärlek, vad är allas problem?

Likes

Comments

Är så trött på detta köns krig som en del kvinnor driver. Jämlikhet måste väl betyda jämt mellan könen inte att det ena ska vara över det andra könet och gång på gång visa sin makt. Tyvärr förekommer detta enligt min erfarenhet vanligast hos kvinnliga chefer som av någon anledning inte kan ta att man framför sin egen åsikt även om den inte helt ligger i kant med vad hon själv tycker. Har träffat på många i denna position som hävdar sig genom att straffa medarbetare som inte har samma åsikt. Var hittas dessa chefer och hur i sjutton kan de hamna i denna typ av position.

Tycker att ordet hen borde avskaffas och vi borde vara stolta över det kön vi har det är jämlikhet. Tror att ojämlikhet skapar dessa " monster" som många gånger sitter på dessa positioner.

Likes

Comments

​Jag har gått genom mitt liv och satt dem jag bryr mig om och älskar först. Men var tog jag vägen vad jag vill mitt liv. Hur mycket du än ger till andra människor så får du aldrig tillbaka det. Hur mycket du än älskar en människa så kommer din välvilja att vändas mot dig. Känns som det börjar bli lite försent att börja tänka på sig själv nu. Den bästa tiden av mitt liv ligger på sätt och vis bakom mig. Har gett så mycket till andra, för vad? Nu står jag själv här utan att någon bryr sig, eller ger mig ett tack.

Så ni som älskar och bryr er om andra och just nu får något tillbaka ta vara på detta och njut av det. Tiden förändras det kan bli bättre men också sämre vi måste lära oss att ta hand om varandra inte bara se vad vi kan få ut eller tjäna på andra människor.

Likes

Comments

Jag bara känner mig så jävla trött. Normalt kanske ni tänker för årstiden. Men Nä det är inte normalt gör mig. Älskar hösten och vintern. Men som ensamstående är denna tid ett helvete. Födelsedagar, jul, svårt att få ledigt från jobbet. Pengarna räcker bara inte till jag menar det är ju lika mycket pengar som går som när man är två. Naturligtvis är pengar inte det viktigaste i en familj men det hjälper till att hålla lugnet. Att ensam fostra sina barn är nog en av de svåraste uppgifter man kommer att ha i livet men också den viktigaste. Man hinner inte med sig själv riktigt. Nu tänker ni det är ju själv valt. Absolut och jag älskar mina barn men det har inte varit själv valt att bli ensam med dem.

  • 10 readers

Likes

Comments

Stora delar av vårt samhälle håller på att jobba i hjälp sig. Menar då dom som jobbar inte dom som av någon anledning inte vill eller kan jobba. Vi jobbar och sliter för vad då? Överlevnad? Knappast. Vi jobbar för att ha råd med allt som vi egentligen inte behöver utan som vi tror att vi behehöver det. Själv jobbar jag för att få en dräglig framtid för mig och mina barn. Men visst det är jättelätt att hamna i fällan.

  • 12 readers

Likes

Comments

Man måste nog tänka att allt som man säger och allt som man gör kan komma att användas emot en själv. Kan man egentligen lita på någon än sig själv och sin familj. Var och en tänker i första hand på sig själv så om ditt fall kan höja någon annan så ska man nog passa sig. Att gå genom livet och tänka så kan naturligtvis bli ganska påfrestande och det är nog därför vi människor får problem i bland. Vi är ju bara människor och människor gör fel vi är inga robotar och det ska vi inte bli. Vill vi verkligen ha en värld som är fulständigt perfekt?  En del kanske säger Ja, men då har vi inte en värld av människor utan en väldigt hård värld. Nej tack. Så se varandra som det vi är just människor med brister och allt.

Likes

Comments

Ja så var det sista kvällen på den här veckan. Fått mycket gjort i helgen rensat ut både kläder och annat som jag aldrig använder, gud vad skönt. Mycket mer ordning och reda både henna och i huvudet. Nu är det bara garaget kvar när jag nu ska hinna med det :). Nåja allt får ta sin tid. Känner att kroppen tar mycket stryk av jobbet i bland måste verkligen tänka på det och sätta stopp annars kommer jag att få problem som jag aldrig kommer att kunna bli av med. Något vi alla måste tänka på, finns inget i världen som är värt det tro mig. Vi  måste i bland få vara lite själviska både för vår egen skull och dem vi älskar och dem som älskar oss.

Likes

Comments


 

Ja nu är verkligen hösten här och vintern kommer med stora steg. Isande kallt när man går ut på morgonen och är på väg till jobbet. Ganska dystert och hemskt tycker många. Men jag vet inte,  jag trivs ganska bra och känner mig trygg med vintern. Kanske för att det påminner mig om min uppväxt i norradelarna av landet. Det är en frisk och lugn årstid och allt liksom går ner i varv. Alla ljud ute i naturen blir dovare och det är lättare att finna sig själv och lugnet. Hoppas verkligen att det blir bra med snö i år så man kan åka på långtur med skidorna och sitta i snön och dricka kaffe eller varm choklad.

Jag tror att det är viktigt att försöka hålla alla dörrar öppna i livet. Även om man har jobb eller trivs bra med sitt liv ska man inte vara rädd för att se hur man kan förändra sitt liv. Man missar så mycket när man bara går i samma spår och inte vågar ta ett nytt steg , kanske byta jobb, flytta eller åka på den där äventyrs resan som man längtat efter.

Nåja börjar bli sent och det är snart en ny dag på ingående dags att gå i säng.

Likes

Comments

Är vi människor själviska till födseln eller vad händer? Ja det kanske är så av naturliga orsaker. Vi ser till vårt eget hus i första hand, självklart. Men seriöst så blir man tillslut ganska trött på människor som medvetet kör över andra för att komma i bättre dager eller systematiskt försöker ändra eller uppfostra andra. Att inte vilja förändra sig själv utan skyller hela sin situation på andra människor, nä dem som har ett sådant beteende borde verkligen tänka om. Men tyvärr tror jag att man i denna situation är så inskränkt att man inte har förmågan att tänka om. Min åsikt är nog att vissa borde tvingas att ta ett eget ansvar över sitt liv men visst det är en väldigt svår fråga. Självklart kan vi nog alla vara så vid vissa tillfällen i våra liv men det viktigaste är att inte fastna i det.

Tänk på andra och framför allt förstör inte andra människors liv pga ditt eget beteende.

Något vi alla måste tänka på.

Likes

Comments