Idag är det första advent. Julen närmar sig med stormsteg. Pynt har kommit upp och ljusförrådet är påfyllt. Bilder på hur jag har det här hemma om julen kan komma lite längre fram. Ett tips är att följa mig på Instagram där jag för andra året kör en bild om dagen i december som är just julinspirerade. Ni hittar mig på @josefinisen eller taggen #norragränden

Egentligen hade jag köpt ljus från Ester & Erik att ha i Klong Fira ljusstaken som är just för fyra ljus. Men när jag skulle smalna av ljusen så åkte en stor bit vax av också. Så typiskt! Blir till att tända de var för sig istället. I bitterheten av det så köpte jag Victorian candles adventsljus istället. Man får de fint inpackade och varje ljus har sin doft. Såklart förknippade till julen. Än så länge tummen upp!

Hur har ni det nu i juletider? Brukar ni pynta? Vilken stil kör ni med?

⭐️🎄

Alla ljusen ligger vart för sig fint inpackade i små lådor ⭐️

Första ljuset tänt 🕯 en liten vaxad hyacint med glitter och favorit ljusstake Drip köpt från en butik i Stockholm som heter Oscarclothilde, de har även en webbshop.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alltså ja, nu är jag på humör för kläder i alla olika slag. Jag har ibland svårt för att hitta just snygga kläder då jag drar några storlekar större än vad budget vanligtvis erbjuder. Men nu är jag inne i ett flyt modemässigt. Och då är det ju bara så när man hittar drömjackan sen evigheter på Åhléns så måste man ju slå till.
Jag pratar såklart om Carin Westers's Reva jacka som är mer tacksam för plånboken nu än tidigare. Och så otroligt snygg! Fodrad, så det är perfekt nu till hösten. Och vantarna och tubhalsduken med teddy är för mig klockrena i kombo med jackan. Dock ska jag försöka hitta en mössa att ha till också för man, jag i alla fall, ser inte klok ut om jag skulle dra upp tuben så den täcket huvudet också. Det finns en mössa från Carin Wester på Åhlens i samma färg men den modellen va så stor så den passar inte mitt huvud. Annars hade det blivit en sån.

Det här kommer att va min standard ytteroutfit i höst.
Allt från Carin Wester / Åhléns

Likes

Comments

Hej!
Det va ett tag sen.
Ett inlägg sedan jag startade upp blogg, det är förfärligt!
Men idag känns som en bra dag att börja ordentligt. Ska försöka med några inlägg i veckan i alla fall.

Idag släpptes Hm's samarbete för detta året. Erdem fick chansen som jag förstår är från London. Jag har verkligen ingen koll på det här märket, men oj vilken kollektion.
Jag har både köat och hängt över telefonen samtidigt som jag uppdaterat internet genom åren. Känns som om jag har någon slags förkärlek till Hm's samarbeten. Versace kommer jag ihåg så väl. Den släpptes på min 21års dag. Köade i Göteborg när det va Wang och i Malmö vid släppet med Balmain. Men herregud vilken stress och vilket kaos det är i butikerna! Imorse blev det internet.

Hade egentligen inte någon panik över att jag inte skulle få något, blev det så blev det liksom. Men när jag väl kom in så klickades det en hel del. Tänkte bättre att jag får chansen att prova det än att ångra mig sen. Och nu kan jag inte hålla mig tills det kommer hem! Som den kollektionen har växt i mina ögon. Älskar printen!

Här kommer en liten teaser på vad jag beställt.

Likes

Comments

Ja men då kör vi!
Första inlägget, i den här bloggen.
Bloggade för flera år sedan men tappade det så nu gör vi ett andra försök.

Sitter på tåget upp till Stockholm. Just det. Jag åker en hel del till Stockholm då pojkvännen bor där. Jag älskar Stockholm! Det är typ 5 veckor sedan vi sågs sist så herregud vad jag längtat, och nu är det mindre än en timme tills jag får pussa på honom igen. Jag avundas alla som bor ihop eller som bor nära sin kärlek.
Tänk att få gå och lägga sig bredvid honom varje kväll, vakna upp nära honom. Vilken dröm!
Njut ni som har det så. Lova mig att ni inte kommer ta det för givet. Skulle gjort mycket för att få ha det så.

Så nu ska jag ta in missad kärlek för 5 veckor ❤

Likes

Comments