Ja som sagt nu har jag fått en diagnos på mina blodprover iaf och dem visade på blodbrist så nu blir det att äta folacin och behepan i 12 veckor å sedan gå å ta nya prover för å se om det hjälpt något.
Här ätit dessa i 3 dagar nu och det enda jag har märkt av är att jag har fått typ nässelutslag på ena armen som kliar så in i helvete. Tydligen så hör detta till de sällsynta biverkningarna.
Ja vi får se hur detta slutar.

Sen har jag Neurofen tror jag att medicinen heter och Alvedon mot min huvudvärk inte för att det hjälper så måste ringa vc för ny medicin mot huvudvärken.
Omepracol fick jag mot magen så här har jag snart ett eget litet apotek med medicin här hemma.
Värken i kroppen har blivit värre och orken har blivit sämre.

Jag försöker att hålla igång med iaf lite motion så jag inte blir helt försoffad men det är faan inte lätt då benen sätter igång å krampar så fort jag går ut å går och orken och andningen blir bara sämre och sämre för varje dag.
Jag gick på en långpromenad med musik i öronen och förutom orken, andningen å krampen så tyckte jag ändå det gick bra tills jag kom hem, där försvann allt vad energi heter och jag blev liggandes resten av dagen med jordens jävla värk i hela kroppen.
Nog om mig å mina besvär.

Imorgon ska vi in på årskontroll med Nea på BUP och då ska även Thuwa följa med in så får vi se vad dem säger om hennes utredning.
Fördelen är att barnen har samma läkare på BUP så då slipper man förklara saker flera gånger.
Efter det mötet blir det till polisen å skaffa pass till ungarna, djuraffären för mat åt djuren och sedan IKEA för lite nya gafflar.

Vi måste dessutom hämta ut ny medicin åt Nea iom att den snart oxå är slut.
Så då får de bli en sväng till apoteket 😊
Ja vi lär ju ha å göra imorgon.

Ska försöka orka mig ner till tvättstugan oxå så jag kan bli av med den enorma tvätthögen som håller på å ta över badrummet 😊

Norpan over and out 👅

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments