Och en ny vecka av jobb startar sen har vi ju nyår oxå.
Julhelgen har varit lugn men väldigt annorlunda jämfört med andra jular.
Varje jul brukar jag alltid baka en massa och fixa å dona a med julgodis och allt som hör till men inte i år.
Jag har helt enkelt inte haft tid för att göra något sådant iom att jag jobbat så mycket som jag gjort nu.
Nu har jag haft ledigt i 2 dagar så nu är det en veckas jobb till å sen blir de 2 dagar ledigt igen tills det sen är dags att börja jobba normalt igen 😊

Jag tror att ungarna var nöjda över sina julklappar iaf iom att jag inte hört något annat om det, Nea har varit inne på sitt rum å byggt sitt 3D pussel och ritat med sina nya kol pennor och sitt nya skissblock.
Thuwa blev iaf glad när dem fick sitt xbox med kinect.
Hon har spelat gta i 2 dagar nu 😂😂😂😂😂

Idag har vi bara tagit det lugnt och sedan var vi en sväng till Jessica och träffade Jimmy 😊
Väl hemma igen blev det go mat ( ingen julmat ) och en cider.
Sen har vi glott på tv hela kvällen fram tills jag fick för mig att bada vovvarna, klippa klorna och borsta/kammat dem så nu är dem rena å fina.

För första gången sedan vi flyttade till den här lägenheten så har jag skaffat en tid nere i tvättstugan men de behövdes oxå kan jag lova 😊 har så extremt mycket tvätt nu iom att mina ungar verkar tro att tvätten i deras rum automatiskt förflyttar sig till tvättkorgen själv.
Efter varje gång man skällt på dem så kommer dem med en gigantisk hög med tvätt från deras rum så nu få det bli tvättstugan så man blir klar med all tvätt.
Jag vill köpa en ny torktumlare iom att våran låter så extremt mycket när man använder den.
Ska se om man kanske hittar något på mellandagsrean, kan ju behövas även om det kanske inte är det billigaste men men det är behövligt.

Norpan over and out 👅

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja så blir det när man får för sig att starta ett café samtidigt som man jobbar som kökschef och kock.
Har inte hunnit med att blogga eller rättare sagt jag har inte orkat när jag väl kommit hem men ska försöka att ändra mig lite på den fronten 😊

Ja vad har hänt i livet den sista tiden då.....

Nea har varit på astma undersökning men den var rätt oki för tillfället så dem vill göra en ny utredning nästa år för att se om något ändrats.
Hon ska på drop in på lungröntgen så vi får hoppas vi lyckas lösa det snart oxå.
Dem hade dessutom hittat en rubbning i hennes sköldkörtel men den verkade inte vara någon större fara så hon ska in på nya tester i februari så får vi se vad dem säger.
På torsdag ska hon in till BUP för koll ang medicinerna så då får vi diskutera hur vi ska göra med hennes ångest hon fått och om dem måste byta medicin eller om dem ska öka dosen och om hon behöver något ångest dämpande.
Ja det är rätt mycket med henne just nu men hoppas på att det blir en lösning snart.

Det verkar ha blivit bättre i Thuwas klass så nu verkar hon trivas bättre även om det fortfarande kan vara stök ibland.
Vi har utvecklingssamtal den 19 så då får vi se hur det ligger till.

Båda barnen har varit sjuka ett tag nu, värst har det varit med Thuwa iom hon först åkte på feber och typ förkylning och sen när hon äntligen blir frisk från det så går hon tillbaka till skolan och vad händer jo hon åker på magsjuka och sen gick det laget runt så vi har alla varit sjuka en sväng.

Har som sagt startat ett café och vi har bara haft öppet en vecka nu och det saknas fortfarande en massa saker tex kyl till dricka och lite andra saker 😊 Ja som sagt allt är inte 100 % än men än så länge verkar det gå bra iaf 😊
Ska försöka se till att få fram alla saker som saknas under jul och nyår så att det nya året startar med att vi slipper springa runt och leta efter en massa saker.

Att ha ett eget café har länge varit en dröm för mig vilket nu har gått i uppfyllelse och jag älskar det även om det innebär många långa dagar speciellt nu i början då det bakas en massa och fixas en massa hela tiden 😊
Jag hoppas att det kommer att gå bra och att det uppskattas av folket i Boxholm 😊

I helgen ska vi ha julbord med våra underbara vänner ska bli så himla roligt då jag vet att våra kvällar alltid brukar bli lyckade 😊
Får hoppas att man orkar hålla på ett tag bara så man inte däckar innan kvällen börjat med tanke på att jag jobbar som jag gör 😊

Det ska bli skönt med lite julledigt oxå, vara med familjen och bara ta det lugnt några dagar.
Hoppas bara att vi hinner med lite jul handling innan jul oxå så barna kanske kan få sig några julklappar i år.
Det blir kanske inte många men några måste dem nog få, tror nog att dem skulle bli lite ledsna annars 😊

Här kommer lite bilder från början av allt tills var vi är idag 😊

Norpan over and out 👅

Likes

Comments