jag tror ingen kan sätta sig i min situation nu. helt obeskrivligt hur dåligt jag mår och får så ont överallt, speciellt magen och huvet, hur dåligt jag mår. ser bara folk som skrattar och är glada runt mig , det gör ont. för jag vet att jag aldrig kommer må som dom.
varför jag mår så?
slutet av höstterminen i 8:an gick åt helvete. börja bråka med hela min klass som betyder att jag inte har nån att vara med, som ledde till att jag sket i skolan, började skolka sista tiden. så imorn börjar helvetet igen och ja grinar redan sönder . vill verkligen inte dit och jag har sagt till mamma men hon hjälper ju inte så värst för hon förstår inte. vill bara skita i allt..
och sen handbollen, det jag lever för igentligen. den senaste träningen och matchen gick åt helvete. inget är som förr. det funkar inte. får inte iväg bollen , motståndarna tar sig igenom på min sida av försvaret och kommer igenom för jag klart inte av det. det funkar bara inte.
o hemma behlver jag inte ens ta upp..

vill bara sova o aldrig vakna upp för d ba skit överklagat omkring mig. gonatt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

me , myself and i

oså tbx igen. dagen gick, åkte till ett köpcentrum med min syster som jag saknat så sjukt mycket. hade glömt hur glad hon kunde få mig och hur bra jag mår när jag är med henne. skrattade hela vägen från donken hem.
efter så var vi hemma typ 20 minuter och sen åkte vi till hallen för hon skulle ha match. försöker kolla så mycket som möjligt av dom matcherna för kanske lär mig lite extra eller hjälper dom lite. brukar faktiskt spela match med dom ibland när dom behöver spelare, även fast dom är 1-2 år äldre.
efter åkte jag hem, inge speciellt. inne på mitt rum bara som vanligt o så men är så sjukt trött så ska faktiskt läsa lite bara och sen gå o lägga mig för imorn har jag oxå match mot spårvägen. vann senast mot dom men man ska aldrig lägga in sig på stt man kommer vinna och tro att man kan ta det lugnt. alltid hårt arbete för o komma dit man vill. och det ska jag, och tänker inte ge upp först jag har gjort sllt jag kan.
mentalt mår jag helt okej idag, skola snart o då kmr allt gå skit ..
puss på er

Likes

Comments

motivation

jag har alltid trott på att livet blir bättre, att det är en vanlig kamp som till exemplet en handbolls match. antingen förlorar man eller så vinner . allt handlar om hur taggad man är och hur mycket man kämpar och viljan. men såklart så förlorar man ibland, o så är det. det kanske inte är just den matchen man är som mest på topp eller så har man inte sovit så man bara är tjurig eller vad vet jag. jag vet iallafall att det är piss att förlora kamper men, precis som i handbollen, så är det bara att göra sig starkare på träningar och visa nästa match vem man är.
grejen ja försöker komma fram till är att inte ge upp. jag veeet hur uttjatat det är och hur nära man är på att ba skita i den meningen för det känns som om allt ändå bara går ner och man vill ge upp, men gör inte det. ge upp om sllt som får dig att må dåligt istället, det som gör att du vill ge upp om allt . det finns bra saker , det vet vi båda.
Hope, Hold on, pain ends.

själv bor jag med mina föräldrar och äldre syster som längtar till att flytta hemifrån.. hon fyller 17 snart och sen är det bara 1 år kvar tills hon flyttar hemifrån. varför så tidigt? Joo för min familj är inte så kärleksfull så som alla andra. alltid nå jävla skit som fuckar till så det slutar med att alla mår dåligt. min syster går ut och jag vet inte vad hon gör, mamma och pappa skriker mot varandra och är sura och gråter. och sen kommer vi till mig. jag sitter på mitt rum hela dagarna och mår skit. jag kan knappt andas när jag hör dom bakom min dörr..
jag har mått dåligt nu i 4 år pågrund av skolan och utanför skolan och sen har alltid hemma varit dit jag vill vara. lixom alltid velat komma hem, kolla fotboll me pappa, se hur mamma lagar maten och skratta med min syster. men nu vet jag inte längre..
jag tror fortfarande att livet kommer vända och bli bättre och jag tror att det som händer nu med min familj kommer fixa sig och med skolan och vänner.

alla ni där ute som mår jätte dåligt eller gråter varje natt till söms eller som går till skolan och är ensam på rasterna eller som inte går ut alls för dom är rädda för att träffa på nån som tjafsar runt, jag älskar er. ni är så starka som har klarat er enda hit även fast alla motgångar. ni är älta hjältar och krigare.
ni är bäst, fuck the rest.
och jag tror på er, även fast jag inte tror på mig själv, att jag kommer klara mig lika långt som ni för mina krafter är snart slut.

hope, puss på er. :(

Likes

Comments


hej och säger välkommen till dig som tittar även fast det inte var min tanke att folk ska se vad jag skriver oså. men om ni tittar och läser så vill jag tacka för det, betyder ganska mycket.
anyway, eftersom mitt inlägg igår inte ville läggas upp och jag var tvungen och skriva det 2 gånger så hade jag inget tålamod kvar. men 3:e gången la den upp och det var inget inlägg som var nåt speciellt, fick ut att jag var sur då och så. men skit samma. fortsätter på det här inlägget istället.
jag kommer inte lägga upp bilder på mig eller så för det är mer stt jag vill skriva av mig och vill inte att nån jag känner ska läsa hur jag tänker och känner så måste ba säga innan ja kommer till det jag tänkte skriva.

om du läser min blogg och känner mig in real lifte liksom, kom inte fram och säg det. ha det som din secret för min skull.

på min blogg kommer ni få lära känna mig inifrån till ut, alltså börja me mina tankar och känslor och sen får väll se hur långt jag kommer. det kanske slutar me att jag lägger upp en bild på mig men tror inte det .
jag skaffa mer en blogg för och kunna skriva det jag inte vågar säga till folk som jag kan prata me för är rädd vad dom kommer säga och vad dom tycker. har varit me om att folk lämnar för mycket och det gör lika ont varje gång. det slutar slltid med att jag är ensam, men tyvärr har jag inte listat ut felet än..:(

det här inlägget sög också så det var inte kul:( tänkte på nåt sätt skriva hur jag mår i nutid lite senare ikväll då jag inte brukar sova. SKIT SAMMA ALLTIHOP.
puss o hej på er

Likes

Comments

som ni ser titeln så funkar nt d här. d e 3 gången nu som ja skriver och jag orksr nt för jag glömmer va jag skrivit o så jääääävla skit. försöker imorn. vill ba se till så den här kommer upp så aa. skrivet t mig sj så Dörflr skriver ja förkortningar nu. puss o kram

Likes

Comments