Hei igjen!

Tenkte jeg ville lage ett lite innlegg hvor jeg viser hva jeg har fått i bursdagsgaver så langt. Jeg har bursdag imorgen, men jeg tror ikke jeg får gaver imorgen. Jeg har allerede feiret med slekta og gave av mamma og pappa har jeg fått allerede. Jeg skal feire med venninner på fredag så jeg tenker nok kanskje jeg får noe da? Hvem vet.

Imorgen tror jeg ikke at jeg kommer til å gjøre noe spesielt. Tror kanskje jeg bare vil slappe av som en vanlig onsdagskveld, kanskje Skype med kjæresten eller noen venner. Jeg fikk klesstativet mitt idag så jeg skal nok ordne rommet mitt imorgen, da jeg skal på musikkøvelse ikveld om ikke lenge. Her får dere se hva jeg har fått i gaver :)


Selvsagt fikk jeg litt penger.

Min fetter er av de mer kreative og morsomme. Han vet at jeg elsker disse nøttene og jeg får ikke kjøpt disse på Tynset så endelig får jeg godtet mitt. Smørbukk er også VELDIG godt!

Denne boken har jeg lengtet etter. Jeg fikk egentlig en annen bok men byttet til denne da jeg har lest litt av den fra før. Anbefales veldig mye!

Dette skjerfet er fra Cubus. Kjempefint og veldig varmt. Dette blir nok en stor favoritt. Neglelakk er jeg også veldig glad i.

Dette fikk jeg av Esten. Puta er kjempesøt og armbåndene bruker jeg hele tiden. Jeg er nesten avhengig av å ha noe på armene.

​Dette var da alt jeg fikk og jeg ser virkelig fram til imorgen. Vi snakkes <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hei!

Det er mandag og jeg har hatt en fantastisk helg. Jeg har feiret bursdag med slekta og kjæresten har vært på besøk. Lørdagen var en vellykket dag med gaver og kaker. Hele slekta var selvfølgelig ikke der da noen ikke hadde anledning til å komme, og det er helt greit. Jeg har også fått solgt klesstativet mitt og imorgen kommer det nye. Det er fra IKEA og jeg gleder meg kjempemasse. Jeg har gjort så mye med rommet mitt i det siste, så det skal bli deilig å få orden på rommet mitt. Jeg prøver nemlig å holde rommet mitt så ryddig som mulig med masse hvitt. Jeg er ikke fan av å ha alt hvitt og sykt minimalistisk, jeg må ha litt farger og dekor. Jeg klarer virkelig ikke å fokusere når alt er rotete rundt meg, men jeg klarer heller ikke fokusere hvis alt er hvitt og kjedelig.

Jeg tenkte jeg skulle legge ut noen få bilder fra helgen. Jeg og Esten tok oss en tur til hestene og fikk ri litt. Hesten var ikke helt fornøyd med å ha en ukjent rytter på ryggen så hun rykket til noen ganger. Jeg er fullt klar over at Esten sitter feil på hesten men husk at Esten ikke er profesjonell rytter heller da.


​Beste gutten min <3

Likes

Comments

Hei og god lørdag.

Idag har jeg ryddet rommet og støvsugd. Nå er jeg kjempefornøyd og mangler bare noen nye ting. Det jeg mangler nå er en ny kommode og nytt klesstativ. klesstativ får jeg på tirsdagen fra IKEA. Jeg gleder meg kjempemasse. Det jeg har nå er svart og fra jysk. Jeg liker ikke dette fordi det har to stenger og den er svart. Jeg vil at alle møblene mine på rommet mitt skal være hvite. Jeg prøver ikke å ha rommet mitt sånn minimalist rom, det er bare det at hvitt vil gjøre at rommet mitt ser større ut og jeg får mer lys på en måte da.

Nå skal jeg ordne meg til bursdagsselskap og kanskje hjelpe mamma. Vi snakkes igjen! :)

Jeg er kjempefornøyd med kontaktplasten. Hvis noen vurderer å kjøpe kontaktplast som er mer beskyttende og tykkere så anbefaler jeg http://www.lindasdekorogdesign.no. Jeg kommer garantert til å handle her mer hvis jeg trenger mer.

Her er klesstativet mitt. Som dere ser bruker jeg ikke den bakerste stangen. Jeg har ikke bruk for den så nå har jeg solgt den og får en enklere på tirsdag.

Denne kommoden er fra Jysk. Jeg har hatt denne i litt over ett år og denne har skuffet meg utrolig mye. Tror jeg fikk den like før sommerferien ifjor. Allerede i februar begynte skuffene og dette ned slik at de ikke ville skyves inn igjen, jeg må løfte skuffene og dytte dem inn igjen. Jeg skal nå benytte meg av bedre kommoder fra IKEA.


  • 14 lesere

Likes

Comments

Heisann, lenge siden sist. Tror jeg.

Jeg har gjort så mye denne uken at jeg virkelig ikke vet hvor tiden har blitt av. Plutselig var det fredag, pakken min har kommet og jeg har bestilt meg enda en ny ting. Kjæresten kom idag men skal ligge hos faren sin fram til imorgen. Imorgen skal jeg nemlig feire bursdagen min med familien. Jeg har ikke bursdag før på onsdagen (26.10) bare så dere vet det. Da fyller jeg 17 år.

Jeg er kjempedårlig til å blogge. Det er ingen hemmelighet, men jeg synes det er morsomt en gang i blandt og vil blogge når jeg har tid. Jeg legger som regel ut noe på instagram/twitter når jeg blogger. Imorgen kommer ett litt lengre innlegg, kanskje to. Skal ihvertfall lage ett innlegg om rommet mitt, bare noen ting som skal byttes ut iløpet av neste uke og noe litt lenger tid til.

Fikk to pakker denne uken. En med kontaktplast, marmor fra LindasDekorogDesign.no og Fudge sin lilla shampoo. Kommer til å lage en review på denne også. Jeg har nettopp lagt på kontaktplasten på skrivepulten og det får dere se imorgen.

Jeg skal prøve mitt beste på å bli bedre med bloggingen, men kan ikke love noe. 

Mali :*

  • 16 lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Som jeg lovte skulle jeg lage ett innlegg hvor jeg viser dere hva jeg kjøpte når jeg var til Oslo. Som jeg har sagt tidligere så kjøpte jeg ikke så veldig mye, det er fordi jeg prøver å spare penger, men også fordi jeg ikke har spesielle behov for noe akkurat nå. Det eneste spesielle behovet jeg hadde var å finne en veske som var litt mer praktisk enn den jeg hadde fra før.

Jeg er kjempefornøyd med alt jeg har kjøpt. Jeg kjøpte selvfølgelig noe til kjæresten min, det kan dere få se etterhvert som han får det. Forhåpentligvis blir han å se hjemme hos meg til helgen hvis ikke noe skulle komme i veien for det. Så kanskje det kommer et bildedryss <3Denne veska og lommeboka kostet til sammen 1500,- Det er virkelig verdt det å betale så mye for en veske. Denne finnes i svart også samt denne vinrøde fargen. Fås kjøpt på Morris.

Dusken jeg har på veska er fra Glitter og kostet 100,- Denne synes jeg er kjempesøt og gir det lille ekstra på vesken din.

Jeg kjøpte disse neglelakkene og leppestiften. Jeg vil lage et innlegg om disse senere. Ringen er fra Glitter og kostet 20,-. Leppestiften er fra NYX, 89,- og neglelakkene husker jeg ikke i hodet.

Denne har jeg lengtet etter kjempelenge. Denne skal holde sminken på plass hele dagen og jeg klarer ikke vente med å gi en vurdering på denne. 200,- på Kicks, Oslo City.

Disse sokkene er jeg stormforelsket i. De to ankelsokkene kostet 60,- hver, tennissokkene med "STAY BRAVE" kostet 70,-. Monki.

Denne luen blir min favoritt denne vinteren. 100,- på Glitter. Dekselet også 100,- på Glitter.

  • 23 lesere

Likes

Comments

Hei!

Jeg er hjemme igjen etter en fantastisk tur til Oslo. Jeg kommer ikke til å skrive så veldig mye akkurat nå men jeg kommer til å dele noen bilder fra Oslo Horseshow med dere. Jeg fikk dessverre ikke tid til å blogge på fredag eller lørdag, beklager det. Skulle gjerne gjort det igår men da våknet jeg ganske sent, satt meg på toget og var meget sliten når jeg kom hjem.

Men her kommer det noen bilder fra Oslo Horseshow og imorgen kommer det bilder av hva jeg har kjøpt. Kommer forhåpentligvis en pakke i posten eller to. JIPPI!!!


​Vi snakkes!

  • 24 lesere

Likes

Comments

Heisann!

Beklager for at det ikke ble ett innlegg igår men jeg og Line Lise var inn til byen. Vi var først på Oslo City der jeg fant meg en ny veske og litt sminke. Ellers gikk vi bare litt rundt i Karl Johan og kikket for det meste. Jeg kjøpte litt til meg selv, samtidig som jeg kjøpte litt til andre. Vi var vel hjemme igjen rundt 4 tiden. Vi tok oss en tur med hunden før vi dro til butikken, kjøpte mat og ordnet biff til Ola var hjemme igjen.

Jeg får ikke blogget så mye idag men jeg vil blogge litt imorgen. Jeg drar hjem imorgen. Vi skal på Oslo Horseshow ikveld. Regner med at jeg tar et par bilder da som dere får se imorgen. Det kan jeg love dere. Ellers får dere et bittelite bildedryss fra igår. Jeg velger å poste innkjøpene etter jeg har kommet hjem. Mest sannsynlig på søndag.


  • 28 lesere

Likes

Comments

Hei og hopp!

Det er onsdag og jeg er alene i leiligheten. Tok meg en tur inn til senteret som ligger 15 minutter unna for å kikke litt. Jeg har virkelig fått sansen for en butikk som heter TGR. De har så mye fint og interresant og jeg kunne gjerne hatt en sånn butikk litt nærmere hjemme.

Jeg kjøpte veldig lite. Kjøpte gave til fetteren min Ola, og dama hans Line Lise siden jeg fikk lov til å bo hos dem. Kjøpte meg litt neglelakk og sminke men ikke klær overraskende nok. Jeg og Line Lise skal inn til byen imorra og sjekke ut butikkene. Kan hende jeg kjøper meg litt klær da.

Akkurat nå venter jeg på at klokken skal bli 16 og tante blir ferdig på jobb. Vi skal nemlig ut å spise og dra på kino i kveld. Blir kjempekoselig og det ser jeg virkelig fram til. Jeg kjøpte meg litt mat når jeg var på senteret og der hadde de norske epler. Norske epler er desidert de beste eplene på markedet. Når jeg gikk gjennom meny fikk jeg øye på en Bonaqua flaske som inneholdt appelsin og mango. Denne må jeg prøve tenkte jeg og det er noe av det beste alternativet av vann med kullsyre jeg har prøvd. Jeg er ingen stor fan av farris og slike ting, men denne falt i smak fordi den var mer smaklig.​Denne er matt og er i fargen 824 Vintage Wine. And I love it <3

  • 33 lesere

Likes

Comments

Jeg trodde aldri at jeg skulle komme til det punktet hvor jeg sier at Oslo er en vakker by. Idag er det litt dystert så jeg tok ikke mange bilder og siden vi gikk veldig mye. Jeg har fått blitt kjent med noen nye områder i Oslo og synes byen er vakker på mange måter.

Fargene på byggene og ikke minst alle menneskene. Noen går litt finere kledd enn andre, noen er litt mer "bryr meg ikke"-stil og andre går helt normalt. Det jeg liker med Oslo er at alle er seg selv. Jeg føler jeg får masse inspirasjon for hvilke klær jeg skal kjøpe meg og hvordan jeg skal ha håret mitt de neste dagene. Jeg føler at byen er en inspirasjonskilde i seg selv og ser så mange fine motiv. Disse skal jeg prøve å få fanget imorgen.

Imorgen er ikke planene veldig store. Jeg blir alene noen timer imorgen, så jeg skal lufte hunden og mest sannsynlig bare slappe av. Kanskje jeg går en tur med hunden i parken eller noe sånt? Litt utover på ettermiddagen skal jeg møte tante og vi tenkte å ta oss en matbit sammen. Har dere noen tips til hvor vi kan spise? Evt om noen vet om noen fine områder hvor man kan få inspirasjon?

Vi snakkes mer imorgen, da kommer det oppdatering om hva planene for de neste dagene er!

Jeg trodde virkelig ikke at Oslo kunne by på slik hage og hus!

  • 34 lesere

Likes

Comments

Blogg

Hei på deg!

For en nydelig morgen. Helt ærlig så hadde jeg null problemer med å våkne idag. Kanskje fordi jeg gleder meg så mye som jeg gjør? Dette er jo min første togtur til Oslo helt alene. Må være ærlig å si at jeg var litt nervøs helt innerst inne med tanke på at jeg må bytte tog på Hamar men det gikk veldig bra. Det var bare veldig kaldt.

Nå nærmer jeg meg Oslo så om ikke lenge er jeg i Oslo. Gleder meg kjempemasse til å kunne nyte solnedgang i Oslo (synes det er så vakkert) og ikke minst det å få kunne møte noen i slekta.

Jeg har ikke gjort mye på togturen annet enn å lest bok og hørt på musikk. Boken jeg leser er "krigens brødre" eller bedre kjent som boka til filmen "Band of Brother". Jeg har veldig lyst til å se filmen men må lese boka først. Firkløver er alltid med og selvfølgelig en colaflaske.

Vi snakkes!

Likes

Comments