View tracker

2016 var et bra år. Jeg har lært utrolig mye om både meg selv, de rundt meg og ting på skolen.

Jeg har lært å kjenne meg selv som den personen jeg vil være. Jeg har blitt mer voksen i valgene mine og er ikke redd for å ta valg som ingen andre av vennene mine tar. Jeg er fortsatt tenåring, men jeg har begynt å føle at om ikke så lenge så gjelder det for fullt hvordan framtiden min blir. Hvilken jobb skal jeg ha? Hvor skal jeg bo? Vil jeg stifte en familie tidlig eller sent? Det er så mange spørsmål som "skal" besvares om ikke så lenge.

Jeg var så heldig og ble kjent med en person som har forandret meg på mange mulige måter. Jeg har blitt mer trygg på meg selv. Jeg har aldri vært den jenta som har vært redd for å skille meg ut, men selvsagt har jeg vært den jenta som ville vise guttene hvem jeg er. Nå har jeg ikke det problemet lenger. Nå har jeg kjæreste og han er jeg veldig glad i. Min største frykt er å bli singel igjen. Jeg elsker følelsen av at noen tenker på meg hver dag og at jeg har noen å snakke med om alt jeg måte ha på hjertet. Jeg føler meg veldig heldig ❤️

Året 2016 har løftet meg opp. Jeg føler meg mye bedre nå enn hva jeg har gjort før. Jeg utnytter hver dag til det fulle og lever livet slik jeg vil leve det akkurat nå. Jeg vil vite at jeg har både venner og familie som bryr seg om meg, og jeg bryr meg tilbake. Måtte 2017 bli bare helt fantastisk.

Her kommer noen minner

Vært på kafé med mange gode venninner og fått den beste kjæresten 💕

Siden jeg spiller i korps har jeg vært på to stevner, 1 NM og 1 Kretsmesterskap.

Vært på mange rideturer, selv om noen endte med at salen datt av midt i skogen så vi måtte få hjelp til å hente den.

Lille julaften stripet jeg håret mitt lysere og jeg er kjempefornøyd.

Jeg elsker å ta bilder av naturen og dette bildet synes jeg er så beroligende å se på.

Feiret jul med familien og vært på 3 grendefester og et juleball med skolen.

Dette bildet tok jeg en morgen i November. Får helt frysninger av bildet da det nesten ikke er redigert!

Vært sammen med kjæresten min veldig mye og gått i gatene på Røros.

Det var mitt år. Jeg håper 2017 blir like bra, kanskje enda bedre? Vi får bare håpe det beste!

Hvordan var deres 2016?

  • 23 lesere

Likes

Comments

Nytt år. Herregud. Vi er inne i 2017 og jeg føler tiden går altfor fort. Så mye bra som har skjedd i 2016, samtidig dårlige ting, men mest bra.

Jeg har vært ekstremt dårlig til å blogge den siste tiden, det er veldig mye fordi jeg bare har hatt lite motivasjon til å ta bilder og ikke minst det å kunne sette seg ned å skrive. Jeg er en slik person som får skrivesperre når jeg skal skrive om ting jeg selv ikke liker, eller når jeg ikke har noe å komme med. Jeg har planer om å starte med blogg på ordentlig. Ikke sånn 2 innlegg hver dag, men prøve å få til minst 4 innlegg i uken. Mer kan jeg ikke love de travleste ukene, men jeg skal prøve meg på 4 innlegg i uken, kanskje mer hvis jeg har motivasjon nok.

Jeg har allerede lagt planer for hva jeg skal blogge om denne uken. Det er noe som kanskje kan være morsomt å lese. Selv synes jeg det er kjempemorsomt å lese slike innlegg. Kanskje du er like spent som meg?

Jeg legger ved et bilde fra Røros som jeg tok 17.des 2016. Beklager for dårlig kvalitet.


  • 24 lesere

Likes

Comments

Hei!
NB: Beklager skrivefeil men høyrehånda mi er "ute av drift". Haha

Nå er en helg med masse spilling og moro over for min del. Jeg har virkelig storkost meg. Eneste negative var at jeg har overbelastet hånda mi og har senebetennelse. Men ellers har det vært en kjempefin helg! Jeg er så utrolig heldig som har muligheten til å være med på noe sånt! Nå sitter jeg i bilen, har kjørt i ca. 2 timer nå og har igjen ihvertfall 2 til. Jeg fikk plutselig tanken om å skrive ned hva jeg ønsker meg til jul på en lapp. Jeg hadde nettopp bursdag (er 2 mnd-2 dager mellomrom) så jeg pleier ikke å ønske meg så mye til jul.

Jeg klarte selvsagt å komme opp med noe jeg ønsker meg. Noe kommer jeg til å kjøpe selv, det vet jeg allerede men det er lov å vise dere hva jeg ønsker meg :)

⚪️ Gavekort (hvor som helst)

⚪️ Smykker

⚪️ Høyttaler (aowl)

⚪️ Calvin Klein undertøy (string og overdel med cups)

⚪️ Polaroid camera

Dette er noe av det jeg ønsker meg. Jeg er fullt klar over at dette ikke er "billige" ønsker men dette er mer eller mindre hva jeg ønsker meg. Kommer vel noen andre ønsker etterhvert!

Vi snakkes igjen :)

  • 50 lesere

Likes

Comments

Heisann!

Nå sitter jeg og om ikke lenge skal jeg pakke til en helg med masse spilling. Jeg er med i kretskorpset og det synes jeg er kjempemorsomt. Dette er første året jeg er med og jeg er veldig usikker på om jeg skal være med neste år. Det må jeg virkelig vurdere etter dette årets erfaringer. Så mye å gjøre dette året, og blir det like mye neste år orker jeg rett og slett ikke. Men jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått muligheten.

Jeg reiser på fredag rett etter skolen ned til Dokka der samlingen er. Jeg har fått meg ny bag og ny madrass så dette skal bli bra. Forrige samling i september brukte jeg en fillete bag som pappa har brukt i mange år og en madrass som er slik du tar med på fjelltur. 2 cm tjukk. Samtidig glemte jeg pute så jeg delte pute med en kompis, problemet var at han lå på en madrass som var ganske høyere enn min, så det endte opp med betennelse i nakke og skuldre. Det var allerede fredagen og jeg skulle være til søndagen. Så nå skal jeg lære, og pute SKAL være med.

Jeg vil veldig gjerne ha tips til hva jeg kan høre på på bilturen! Jeg hører på alt, men har vel en stor forelskelse til litt country/harry musikk. Det motsatte av kjæresten min men... Haha.

Så vær så snill kom med musikktips, gjerne følg meg på spotify og kom med ideer hvor sangen kan passe inn :)


på spotify heter jeg mali_fre eller bare mitt fulle navn!

  • 50 lesere

Likes

Comments

Hei og god dag!

Herregud som tiden flyr. Jeg føler at jeg blogget sist igår, men jeg blogget for nesten en uke siden sist. Tiden bare løper fra meg, jeg føler for å blogge, men kroppen og hodet strekker ikke til. Nå sitter jeg på skolen og har fritime. Siden skolen min er dum og har blokket Netflix må jeg sitte her og gjøre ingenting annet enn lekser.

Jeg tenkte kanskje jeg skulle vise dere hva jeg har kjøpt i det siste. Det er noen ting som jeg glemte etter Osloturen, men det er bare en liten parfyme. Ellers så er de andre tingene kjøpt de to siste ukene. Jeg har også planer om å begynne med slike innlegg hvor jeg skriver tips til forskjellige ting og eventuelt slike "uken som gikk" innlegg. Det får jeg se om jeg rekker, men jeg skal prøve.

Her får dere se :)


Lipgloss som holder hele dagen. Denne føler jeg er litt ubehagelig å ha på, men det går.

Disse dekslene til iPhonen min kjøpte jeg på Euronics. Jeg bruker den hvite hver gang jeg skal jobbe/ferdes mye ute osv. Det rosa dekselet mitt er favoritten min.

Denne parfymen av Victorias's Secret, Very Sexy Now er kjempegod og passer perfekt i veska.

Jeg måtte ha ny maskara, så denne fra Max Factor ble det, men den er ikke god på vippene mine. Rett og slett bomkjøp. Top Coaten fra Artdeco er veldig god da jeg alltid må ha noe på neglene min for å ikke bite dem.

Jeg fikk endelig det nye klesstativet mitt fra IKEA og er kjempefornøyd. Dere må ikke se bort ifra at jeg kanskje kommer til å lage en Room Tour video fremover!!

  • 51 lesere

Likes

Comments

Politikk

Hei!

Flere som våknet opp til en overraskelse? Alle nyhetskanalene og sidene sa det samme; "Trump leder i målingene, blir USA's neste president" eller noe sånt noe. For en sjokk melding. Til og med vi nordmenn har lov å være bekymret og skuffet etter dette valget. Jeg hører overalt at noen er redd for tredje verdenskrig, men jeg vil ikke henge meg opp i dette. Vi vet ingenting om dette faktisk kan være positivt eller negativt for USA. Det får vi vente å se. Trump har folk som vil sitte bak han og stoppe han hvis dette bryter med loven. Vi får håpe at Trump ikke gjør så stor skade som mange er veldig redde for. Han skal sitte i fire år nå, og ved neste valg kan det hende noen andre stiller opp som kanskje er et bedre alternativ. Vi får bare bruke tiden til hjelp og håpe det beste for amerikanerne.

Jeg vil ønske dere en fortsatt fantastisk onsdag, nå skal jeg bake kake :D


Likes

Comments

Hei dere!

Idag har jeg hatt en mer eller mindre rolig dag. Jeg kom hjem fra skolen igår med uutholdelig hodepine. Jeg la meg i senga med en gang, sovna og våknet igjen etter et par timer med fortsatt like vondt i hode. Jeg vet ikke hva som er årsaken, årsaken kan være at jeg er forkjøla og det er kaldt ute. Jeg vet ikke.

Vi bestemte derfor at jeg skulle være hjemme idag. Jeg våkna av at mamma dro, fikk sendt melding til læreren og sovna igjen. Våkna igjen og var litt tung i hodet. Er fortsatt litt tung i hodet men ikke like ille som igår.

Nå venter jeg på at pappa skal komme hjem sånn at vi kan spise middag. Senere ikveld skal jeg ikke noe spesielt annet enn å roe ned kroppen og kanskje snakke med Esten!

Ha en fortreffelig tirsdag :D

Bilder tatt ut av rommet mitt og i nærområdet.

  • 53 lesere

Likes

Comments

Hei!

Huff jeg har hatt så mye å gjort denne uken. Hver dag har jeg kommet hjem og vært så sliten at jeg nesten ikke orker leksene mine. Jeg har derfor gjort leksene mine og rett etter det bare slappet av. Onsdagen møtte jeg på Esten og vi spiste mat. Jeg fikk også en bursdagsgave av han og vi hadde det koselig sammen, som vanlig :)

Jeg tenkte at jeg skulle poste bilder av hva jeg fikk i bursdagsgaver av venninnene mine da vi feiret. Jeg ble kjempefornøyd og jeg kunne vel ikke feiret bursdagen min på en annerledes måte. Nå ser jeg fram til ei uke med lite lekser og forhåpentligvis litt mer fritid. Jeg skal også prøve å blogge mer og ikke minst ta bilder.

Vi snakkes forhåpentligvis iløpet av uka!


To falske kaktuser fra Nille og to kjeder som sier "LOL" og "OMG" fra Cubus.

Mjuke fluffy sokker fra Cubus, pluss to neglelakker fra Depend.

Denne utrolig gode puta fra KID. Elsker denne puta, min nye favoritt.

Denne fikk jeg av mamma som en liten gave. Hun mener nemlig dette beskrev meg veldig godt. Hehe.

Fikk disse kjempegode ullsokkene og en liten bjelle av onkel. Bjella er i rosegull/kobber farge og passer perfekt inn på rommet mitt.

Denne jakka fikk jeg av Esten. Kjempegod jakke som jeg kommer til å bruke aktivt.

  • 53 lesere

Likes

Comments

Bilder

Hei, lenge siden sist!

Jeg har vært veldig opptatt i det siste. Jeg har feiret bursdag, kommet hjem sendt hver dag og gjort lekser hver dag. Nå sitter jeg her og ser gjennom bilder fra vinteren i 2014. Det var en nydelig vinter. Da var jeg over gjennomsnittet interessert i å ta bilder av natur. Jeg elsker fortsatt å ta bilder av naturen, men det er ikke like mye lenger. Nå er det mer Instagram som gjelder, men jeg har blitt sykt dårlig på det også.

Jeg skal begynne å ta mye mer bilder både av natur og til bloggen. Noe jeg er KJEMPEdårlig på er å ta bilder av meg selv. Jeg klarer virkelig ikke be noen om å ta bilde av meg og å ta bilder på rommet, det går ikke siden lyset er så dårlig. MEN jeg skal love dere at det kommer bilder senere :)


Her legger jeg til noen bilder jeg tok i Januar 2014 og høsten 2014. Jeg virkelig elsker å ta slike bilder og redigere de. Disse bildene er uredigerte, men jeg vil legge ut de som er redigerte en annen dag. Håper dere liker bildene mine❄️

Likes

Comments

Hei igjen!

Tenkte jeg ville lage ett lite innlegg hvor jeg viser hva jeg har fått i bursdagsgaver så langt. Jeg har bursdag imorgen, men jeg tror ikke jeg får gaver imorgen. Jeg har allerede feiret med slekta og gave av mamma og pappa har jeg fått allerede. Jeg skal feire med venninner på fredag så jeg tenker nok kanskje jeg får noe da? Hvem vet.

Imorgen tror jeg ikke at jeg kommer til å gjøre noe spesielt. Tror kanskje jeg bare vil slappe av som en vanlig onsdagskveld, kanskje Skype med kjæresten eller noen venner. Jeg fikk klesstativet mitt idag så jeg skal nok ordne rommet mitt imorgen, da jeg skal på musikkøvelse ikveld om ikke lenge. Her får dere se hva jeg har fått i gaver :)


Selvsagt fikk jeg litt penger.

Min fetter er av de mer kreative og morsomme. Han vet at jeg elsker disse nøttene og jeg får ikke kjøpt disse på Tynset så endelig får jeg godtet mitt. Smørbukk er også VELDIG godt!

Denne boken har jeg lengtet etter. Jeg fikk egentlig en annen bok men byttet til denne da jeg har lest litt av den fra før. Anbefales veldig mye!

Dette skjerfet er fra Cubus. Kjempefint og veldig varmt. Dette blir nok en stor favoritt. Neglelakk er jeg også veldig glad i.

Dette fikk jeg av Esten. Puta er kjempesøt og armbåndene bruker jeg hele tiden. Jeg er nesten avhengig av å ha noe på armene.

​Dette var da alt jeg fikk og jeg ser virkelig fram til imorgen. Vi snakkes <3

  • 71 lesere

Likes

Comments