Vi är som starka vindar i luften. Flyger omkring högt upp bland molnen. Vi är som vitsipporna på våren. Det som alla väntat på. Vi är som alla drömmar i ett. Mardrömmar, livsdrömmar och såna där inget händer. Vi är mellanmjölk och exotiska blommor.

Vi är nostalgi och framtidshopp. Vi är glädjen i alla skratt. Smärtan i alla tårar. Vi är basen i alla låtar. Kärleken i varje soluppgång. Vi är allt och vi är inget.

Utan dig finns inget Vi. Bara jag. Och jag är ingen stark vind, bara ett vingslag i luften. Jag bryter mig inte upp genom iskyla för att växa. Ensam är jag inte allt eller inget. Jag bara är.

Jag vill vara allt med dig. Jag vill skapa orkaner, lyfta berg. Ligga orörlig i tusen år tills alla glömt att vi finns. Förutom Du och Jag. Vi är allt och vi är inget. Men för mig spelar det ingen roll. Det finns inte inget när jag är med dig, du är allt. Du är den efterlängtade fläkten en för varm sommardag. Du är fåglarnas sång i gryningen. Du är varje varmt leende, varje sval tår. Du är definitionen av lycka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Texter, tankar

Jag var och krattade idag med mamma, i trädgården. Med fågelsång i bakgrunden och solljus i ögonen. Det var så mysigt och härligt och glatt. Vi pratade om livet och döden och kärleken. VLMF- Vad lever man för? Jag har ingen aning. Det är som världens svåraste provfråga, men det spelar ingen roll hur mycket jag pluggar och tänker. Jag har ändå inget svar. Inte mamma heller. Men hon har så mycket mer erfarenhet. Idag sa hon till mig, "Norma, du måste kyssa några grodor innan du träffar en prins." Vad menar du nu, frågade jag och skrattade. Jo, sa hon, kommer du ihåg alla sagor vi läste när du var liten? När grodan blev till en prins? Du måste komma ihåg det, att även de fulaste grodorna kan bli de vackraste prinsar. Du måste ge alla en chans.

Likes

Comments

Nu tänker jag komma tillbaka! Kändes som att det var dags nu. Har ju dock bytt blogg helt, lämnat allt det andra bakom mig. Den finns ju kvar såklart, jag gillar att läsa igenom vad jag tänkte och tyckte för länge sen. Men jag ville börja igen, på ny kula. Så välkommen, du som läser det här. Hoppas du ska trivas.

Däremot känner jag att det här ska bli en annan typ av blogg. Det är nog det jag behöver just nu. Inte en blogg där jag skriver om min vardag och vad jag gör. Mer tankar, mer känslor. Lite mer jag, kan man nog säga. Vi får väl se lite hur det blir. Just nu känns det så iallafall. Jag behöver ett ställe där jag kan avreagera mig, eller bara skriva när jag känner för det. Roligt ska det nog bli. Välkomna, eller välkommen tillbaka kanske.

Likes

Comments