Igår var en lång dag. Åkte hemifrån runt 02 & kom fram till hotellet runt 14. När vi kom fram gjorde vi oss hemma stadda & gick sedan ut för att sola men ock i in lika snabbt.

IDag har det regnat exakt hela dagen så dagen har gått åt att lägga passians & sovit. Otroligt välbehövligt. Nu kikar vi på film & ska strax sova. Imorgon ska solen lysa.. håller tummarna hihi.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När jag var iväg på semesterna lyssnade jag igenom böcker som aldrig förr. Plöjde igenom en ljudbok per dag.

Hannah och Amandas - Försoningen och Flykten.

- var lite skeptiskt till dessa böcker och tyckte inte alls att de tillalade mig att varken läsa eller lyssna. Men eftersom jag hade haft böckerna i baktanke så bestämde jag mig för att lyssna på dom. TACK för världens bästa böcker. Jag grät och jag skrattade till dessa böcker. Jag blev helt fast och längtar så mycket till sista boken kommer ut.

Alex Schulman - Glöm mig & Skynda att älska. Dom var personliga och jag gillar personligt.

Likes

Comments

Igår kom jag hem från en vecka på pppplaya de ingleeees. Det var en riktig pensionärs resa haha. Avresedagen fick sig en riktig kick off, mamma ramlade och det blev ett besök till akuten där konstaterade de att antigen var det en rejäl stukning eller att ledbandet var av. Som tur skulle vi åka från borlänge och inte sthlm haha. Vi kom fram till flygplatsen där resenärena redan börjat festa till det. Aldrig varit med om att man fått en varning PÅ flygplanet att det var strängt förbjudet att röka på planet. jo visst, en partyprisse till pensionär hade alltså gått in på toan för att tjuvröka haha.

Vi kom fram och fick 2? sömnroande nätter. Därefter fick vi danskar här med pensionärer som knäppte första ölen 10 på morgonen sov bort hela dagen och festade till det melln 23-05.

Kort sagt- så har det varit toppen skönt att åka iväg. Mamma fyllde 60, jag fick ta ikapp sömn jag länge saknat och jag blev gladare som person, äntligen.

Men Playa de ingles kommer jag inte att besöka igen. Var inte alls imponerad över stället, maten var inte den bästa jag ätiti, det blåste och alla dessa pensionärer haha.

Likes

Comments

Frukost i sängen och ledigheten är över. Idag ska jag först till VC, sen iväg på massage, lämna in kläder sedan ska jag jobba kväll. Därmed är min ledighet nu över ett tag framöver. Eller ja.. ska jobba i en vecka sen åker jag ju utomlands nästa vecka!! kan knappt tro det. Känns jättekonstigt att åka nu i Januari när jag är van att åka mo våren. Men det ska bli otroligt skönt, längtar så mycket att få plaska i vatten hihi. Att det sen dessutom kommer bli flera minus grader här i Sverige känns det ännu bättre hihi.

Likes

Comments

2016.. vad har inte hänt?

Det var en ganska lugn och skön start. Mot våren blev jag singel och studenten började komma i fart. Det var pepp och gymnasiearbetet blev inlämnat därmed började alla kurser lätta. Vilken lättnad det var.

Studentresan flög bokstavligen förbi lika så studentveckan, Men jäklar vad lycklig jag var.

Jag blev moster!!!!!! till världens bästa Tuve.

Vi åkte på Bråvalla där vädret var på motsatta sidan men det var strunt samma för jag hade världens bästa människor vid min sida.

Jag och Jennie samt min bror åkte till sthlm för weekend festival. Där vi bodde ett grymt hotell.

Sen under hösten fortsatte allt rulla, det var mycket fest, mycket jobb, många resor till sthlm, jag och mamma åkte åter igen utomlands. Har även besökt Örebro, åkt kryssning, badat på sveriges största äventyrs bad!!!

Liten summering av året 2016. Detta har nog varit mitt mest lärorika år. Har varit ledsen men har haft så jäkla kul med så mycket minnen. ååh. Är så fruktansvärt taggad på 2017. Vem vet kanske hittar jag mannen i mitt liv och gifter mig? 😉

Likes

Comments

Det är nytt år och det har redan hänt lite intressanta äventyr. Charlie har förmodlingen fått rävskabb hjärtat 😔. Men som tur är så kan det inte smitta människor haha.

Jag ser fram emot detta år så mycket. Mina mål för detta är - bli bättre med kosten, bli av med min förskylning som jag haft i snart ett år, börja lyssna på kroppen mer, börja röra mig mera, flytta, få ett ''riktigt'' jobb och ta vara på familj och vänner mera. Men också bli mer spontan och försöka släppa mitt kontrollbehov. Det kommer nog bli mitt största ''misson''. Har redan lite roligt att se fram emot. 20 års fester, utlandsresor, summerburst som nu verkar bli x2, bråvalla och min egen b-day, woooho.

Likes

Comments

ÄNTLIGEN ska jag få gå på summerburst!! som jag längtat. Förra året när jag hade åldern inne var vi i Magaluf sen tog vi studenten.

Biljetterna är bokade & jag ska äntligen få åka till Göteborg som jag väntat på i snart 3 år. Nu har jag en riktig anledning som tar mig ner. Är taggad till tusen!! WIEIE

Likes

Comments

Likes

Comments

Helgen blev det utång, han emil assergård spelade. Det var kul men blir så less på människor som inte kan bete sig. Vad får man ut av att börja slåss och bråka på ett dansgolv? Men det var mycket folk och det var kul. Igår låg jag hemma och hade gossip marathon.

Idag är det måndag och ny vecka. Det innebär jobb för mig hela veckan ut. Börjar jobba vid 17 så fick sova ut ännu en morgon hehe. Gjorde mannagrynsgröt har för mig att det var mycket godare förut när man var mindre och gick på dagis.. eller så gjorde jag fel hehe.

Likes

Comments

Har legat i sängen sen i måndags, anledningen är oklar, Men känner mig inte på top, tror kroppen måste vila. Det har varit intensiva veckor bakom mig. Helt ärligt så har jag nog aldrig haft så kul som jag haft sen studenten tills nu.Gud vad jag älskar alla människor jag har runt om mig.

Idag har jag varit på jakt efter veganska schnitzlar (?) Åt det hos sogin för ett tag sedan och jag gillade det. Något jag är väldigt chockad över att jag är betydligt mycket mättare efter jag ätit det där än om jag skulle ätit typ en pizza eller något.

Har även börjat kika om Gossip Girl. 3 gången gillt haha. Hur kan man bli så fast i n serie man redan sett??

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw