View tracker

ÄNTLIGEN ska jag få gå på summerburst!! som jag längtat. Förra året när jag hade åldern inne var vi i Magaluf sen tog vi studenten.

Biljetterna är bokade & jag ska äntligen få åka till Göteborg som jag väntat på i snart 3 år. Nu har jag en riktig anledning som tar mig ner. Är taggad till tusen!! WIEIE

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Helgen blev det utång, han emil assergård spelade. Det var kul men blir så less på människor som inte kan bete sig. Vad får man ut av att börja slåss och bråka på ett dansgolv? Men det var mycket folk och det var kul. Igår låg jag hemma och hade gossip marathon.

Idag är det måndag och ny vecka. Det innebär jobb för mig hela veckan ut. Börjar jobba vid 17 så fick sova ut ännu en morgon hehe. Gjorde mannagrynsgröt har för mig att det var mycket godare förut när man var mindre och gick på dagis.. eller så gjorde jag fel hehe.

Likes

Comments

Har legat i sängen sen i måndags, anledningen är oklar, Men känner mig inte på top, tror kroppen måste vila. Det har varit intensiva veckor bakom mig. Helt ärligt så har jag nog aldrig haft så kul som jag haft sen studenten tills nu.Gud vad jag älskar alla människor jag har runt om mig.

Idag har jag varit på jakt efter veganska schnitzlar (?) Åt det hos sogin för ett tag sedan och jag gillade det. Något jag är väldigt chockad över att jag är betydligt mycket mättare efter jag ätit det där än om jag skulle ätit typ en pizza eller något.

Har även börjat kika om Gossip Girl. 3 gången gillt haha. Hur kan man bli så fast i n serie man redan sett??

Likes

Comments

I helgen som varit hyrde jag, Pontus och en lägenhet i Gävle. Det var kul men även sjukt skönt att komma ifrån Falun ett tag. Vi åkte dit på fredagen & åkte hem på söndagen. Vi gjorde inte så mycket mer än att sova och festa haha.

Gillar Gävle, det påminner lite om Falun, Men ån som delar av stan typ som här. Dock är det waay more people haha.

Likes

Comments

jag vaknade ganska precis, tror jag sov sammanlagt nästan 11/12h. Det tar på krafterna att jobba två dagar irad haha.

Idag är det fredag och det finns planer. Först tandläkaren, åka på massage sen till gävle! Jag jennie och pontus har hyrt en lägenhet så vi stannar där tills på söndag. Kommer bli så roligt. Förhoppningsvis följer sogin med också hihi.

Nu ska jag kika lite på youtube sen börja packaaaa

Likes

Comments

Efter 3 dagar slit med det nya rummet är det äntligen klart! Känns så bra. Nu är det bara massa småfix som tex rullgardin, matta, spel osv som ska finnas. Om jag ska vara ärlig känns det lite som ett hotellrum hihi.

Halloween i fredags spenderades på Etage som jag tycket blev otrolig lyckat. Sen slaggade Sogin här helgen ut vilket var kos. Är ledig imorgon igen och då ska jag rensa i garderoberna, spännande haha.

Nu ska jag kika igenom youtube tills alvedonen börjar värka.

Likes

Comments

Idag är det ingen bra dag, det regnar och det är kallt & tråkigt ute.

Att ha en av de roligaste helgerna har sina nackdelar. Nu ligger jag fortfarande i sängen och bara degar. Försöker komma på något som gör att jag kan ta tag i livet och bestämma mig för vad jag vill göra. Fick ganska nyligen ett samtal om en förfrågan för ett jobb, men i den stunden överöste ångesten mig så jag tackade nej. Vet inte varför tanken av att ta ett heltidsjobb här i Falun får mig att må dåligt. Tror det kan vara rädslan att jag kommer bli fast här. Dock är jag bara 19 år och har ca 50 år kvar som jag skulle kunna flytta på.

Jag vill testa något nytt, jag vill känns mig fri, jag vill ha ansvar & visa folk att jag kan klara mig själv eller ja framförallt bevisa för mig själv.

Behöver någon som drar tag i mig och säger ''Linnea vi gör såhär''.

Likes

Comments

hemma efter rekordlång varo på Kupolen haha. Sen har jag fixat lite inne i stan, nu har jag intagit sängen och här stannar jag tills min kebabrulle kommer hem. Tur jag har mys sällskap hihi. 

Likes

Comments

igår åt jag pannkakor till middag och det var så gott hihi. Sen mötte jag upp Amanda och vi tog en långprommis och pratade igenom allt som hänt under ca 1/2 månader. Förstår inte varför vi inte ses oftare när vi bor ca 50 meter ifrån varandra.

Idag vaknade jag av att det stod ca 6 olika hantverkare här hemma. Äntligen börjar badrummet bli klart. Nu är det bara elen, taket och nå små spill kvar. Nu snart ska jag gå upp från sängen och göra mig klar för en jobbintervju!!

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw