Header

Hej på er!

Idag är ingen bra dag alls. Jag är så fruktansvärt förkyld och feber ont i halsen så att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag orkar inte göra nånting, gå upp för trappan är som ett träniningpass för mig och äta vill jag inte för att jag känner ingen smak men fick i mig lite middag som jag var tvungen att stoppa i mig. Och sen så har det regnat så att man blir ännu mer deppig man vill inte gå ut och göra något heller, kunde inte sola ingenting. Och snart så är det midsommar också och jag hoppas att jag är frisk till de men det tror jag knappast. Mår jag som idag så känns det som om att jag kommer att vara sjuk för alltid.

Så om det inte kommer nåt  inlägg på ett tag så vet ni att jag är däckad i sängen 

Men hoppas att alla ni andra mår bra och får en bra midsommar

Haadee

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej på er!

Jag har börjat sommarlovet med att vara med pojkvännen och nu har jag börjat blivit sjuk igen har ont i halsen, jag hoppas att inte jag blir superdålig till midsommar för jag vill inte ligga däckad känner mig as hängig å seg i kroppen jag orkar liksom inte lika mycket som jag brukar, jag hostar som ett svin å allt är kaos. 

Men hoppas att alla  får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har haft en lång helg med älsklingen han kom till mig i fredags sen så stannade han till söndag då följde jag med han hem och haft så mysigt hela helgen. Vi har åkt båt,  spelat kubb, varit på tivoli och bara myst och tagit hand om varandra:)
Nu är det dags att åka hem igen för träning och vardag börjar igen.

Hoppas att alla får en bra dag

Haader

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det riktigt varmt och jag hoppas att detta håller i sig hela helgen för babyn kommer idag och jag vill att det ska bli bra väder. Annars så har jag fått sommarlov och igår var vi på student avslutning och det var så jävla trevligt och mysigt. Nu ska jag vila ett tag innan babyn kommer så att jag är på bra humör osv.

Hoppas att alla som tagit studenten och alla ni andra får en underbar sommar

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det fan inte långt kvar av skolan imorgon får jag sommarlov och det känns jävligt skönt. Asså idag hade vi brännboll med klassen och hela kolan och det gick piss dåligt vi fick tolalt 18 poäng på två matcher hahah men måste erkänna att vi var endast 7 pers också medans de andra va typ 25. Så de va väldigt orrättvist.

Men ja det har varit extermt jävla varmt idag och jag har blibit röd som en kräfta för att jag har varit ute hela dagen och kommer att vara ute imorgon också för då tar min kusin studenten, så ännu mer röd kommer jag säkert att bli.

Men ja hoppas att alla ni får en bra kväll

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag fick H sommarlov och han gick ut förskolan och börjar nu till hösten 1.an herregud vad han blir stor fort kändes som om han typ nyss va 3 men ja han blir stor han. Och imorgon kommer min storebror hem för han har också sommarlov nu och sen på torsdag är det min tur sen är det loooooov. Hoppas att denna sommar blir varm och bra.

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

​Hej på er!

Idag har jag haft världens tråkigaste skoldag jag har inte haft ett skit att göra, alltså på riktigt är klar med allt. Det är skönt att skolan snart är slut och att vi snart får lov, och tänk att det redan har gått ett helt år på gymnasiet sjukt ju fattar inte de känns typ som om man är 12 eller nått kan inte tro att man börjar 2:an nästa gHAHA.

Men ja outfit bilder kommer på torsdag.

Hoppas att alla får en bra dag 

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Sitter just nu på bussen men världens segaste Internet på väg till Sollefteå för att ha en mys helg med älsklingen:) kommer kanske inte komma nått blogg inlägg under helgen men så förstår ni varför. Sitter och lyssnar på podcast och käkar lite godis. Så nu väntar 2h bussresa

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Nu känner jag att min kropp och huvud har gått på sommarlov men jag själv säger att nu kämpar vi de sista dagarna som är kvar imorgon är det bara chill typ har ett restprov jag ska göra som jag har missat för att jag var sjuk då men annars så har vi inget att göra, på tisdag ska vi paddla kanot med klassen sen på onsdag så ska vi spela brännboll hela skolan. Sen på torsdag så äre avslutning och måndagen går typ ut på att städa. :(

Men jag känner att jag är så trött nu och jag ska sova och vakna imrn pigg och glad

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är jag äntligen frisk och det är väldigt skönt så idag passade jag på att träna lite eller mycket, jag är helt slut nu så jag ska duscha nu och sen lägga mig och kolla på film.

Och även idag så fyller min pojkvän år och jag så ledsen att jag inte kan vara med han för jag har varit så förkyld och haft EKG på mig. Men nästa helg så får jag ge han hans present och träffa han.

Ledig imorgon och på tisdag så jag ska nog åka och shoppa outfit till skolavslutnignen.

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments