Header

Hej på er!

Idag har jag varit på lucia och det var typ okej de va lite långtråkigt men annars bra. Som sagt så fyllde ju jag år igår och fick ju presenter och fick då pengar endast typ och en morgonrock och en lightbox. Sen idag har jag shoppat lite, fransar, en väska och en blus. Har extremt ont i huvudet idag och jag har druckit mycket vatten å de idag s de är inte de som är problemet.

Nu ska jag sova

Haadee

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag varit in till sjukan eller VC kanske man säger men aja skit samma. Där fick jag göra ett EKG och det såg bra ut och alla värden var bra så det var inget fel på hjärtat, men hon sa att smärtan som jag har kan vara muskulärt så inget att oroa sig för. Så fick åka hem äta Ipren och vila. Imorgon är det min födelsedag och den ska vi fira, men baby är inte med för han åker utomlands vilket är as jobbigt men ja han kommer hem igen.

Nu ska jag lägga mig och kolla på serie sen sova 

Haadee

Likes

Comments

​Hej på er!

Åkte in till akuten idag efter som jag inte blivit bättre men när jag kom dit och berättade om mina symtom att jag hade ont i hjärtat och att jag hade svimmat och att jag inte kan sova på nätterna så tog dom mig inte på allvar hon i receptionen sa att eftersom jag har ont så kan de vara efter jag föll när jag svimmade men jag tänker att man inte får ont i hjärtat av fall utan man borde då få ont på utsidan kroppen men nej inte enligt henne, så hon bad mig åka hem och äta Ipren och sa att jag skulle uppsöka min vårdcentral imorgon, fick inte ens komma in å kolla EKG. Jag blev extremt jävla förbannad och kände bara att nej nu orkar inte jag mer, en natt till utan sömn kul.....

Men hoppas att alla ni andra haft en bra dag och kommer få de kommande dagarna

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!!

Tänkte bara uppdatera er om hur jag mår och så efter att som hänt. Jag mår sådär mår bättre idag än i fredags och det är väl ett bra tecken tänker jag. Menn kollade blodtrycket och det ger nån symbol på hjärtat som betyder att jag har nån störning i hjärtat och vi ska åka och kolla upp det för så här kan vi inte ha de. Måste få må bra nån gång jag å men nu så i helgen skulle jag ha åkt till Lidköping och Göteborg för att spela match men det blev inget eftersom jag svimmade i skolan då och kunde inte åka med för mår inte bra. Så det bli vila och mys med Mimmi och Kevin åker utomlands på Tisdag vilket också är min födelsedag då så det känns väll så där men jag har Mimmi och kompisar. Nu ska jag kolla på serie och bara ta de lungt.

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee


Likes

Comments

​Hej på er!

Denna dag blev inte som jag tänkt. Gick till skolan som vanligt och allt var frid och fröjd. Men sen efter lunchen så började jag känna mig konstig i kroppen, sa till min kompis att vi skulle gå och köpa något att dricka för jag kände att jag behövde de, sen tänkte jag inte mer på de. Men sen när vi skulle in och ha en genomgång i ett metodrum så känner jag att jag får fruktansvärt ont i huvudet alltså extrem huvudvärk och sen är det helt borta. Jag ramlade bara ihop utan nån anledning egentligen och det var så fruktansvärt obehagligt och jag fick en chock och jag blev jätterädd så jag började tok grina.

Men hoppas att alla ni andra får en bra dag 

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Nu vill jag ha jullov känner att min kropp är helt slut och att den bara vill vila jag känner inom mig att nåt är fel jag har inte lika mycket energi längre är inte lika glad längre vet inte vad som håller på att hända. Idag har jag dock en träningsfri dag så idag ska jag passa på att plugga lite och sen bara chilla. Jag ska mysa med Mimmi för hon är så jävla go hon kommer till mig å ska mysa i sängen hela tiden. Å jag kommer inte vilja lämna tillbaka henne känner jag. Just nu håller jag på att tvätta lite och kolla på lite serie. Det har blivit så fruktansvärt kallt ute man håller på att frysa ihjäl så man vill bara stanna i sängen och sova.

Hoppas att alla får en bra dag och en as bra jul

Haadee

Likes

Comments

​​Hej på er!

Idag har jag haft en helt för jävlig dag, åkte till skolan klockan 7 men när jag kom fram så va läraren sjuk och hade inte meddelat de så jag blev extremt less, så vi fick sitta i skolan till klockan 12 och typ inte göra ett skit. Och sen så åkte Kevin i morse och det va jävligt jobbigt så jag har varit nere hela dagen och det kändes under träningen hade inte riktigt den energin jag brukar vara, glad och pratglad men idag var jag varken eller. Men fick komma hem till fina Mimmi som varit ensam hemma halva dagen idag, varit ute och gått med henne lite och sen har vi myst. Nu ska jag sova och hoppas på en bra sömn.

Hoppas att alla ni fått en super duper bra dag 

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag Kevin och H bakat peppakakshus och de blev superfint. Jag och Kevin har haft världens mys helg gått på bio varit på pinchos mm. Nu är det sista dagen vi ses innan han åker utomlands så idag blir de extra mys:( Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen.Men iallafall så får jag sova med han i natt.  Nu ska vi mysa

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Snart helg och ännu närmare jul och födelsedag. Idag hade jag sista träningen för veckan vilket är extremt skönt. Sen så ska jag bara mysa med Kevin hela helgen och ta vara på tiden sen lämnar han mig en månad hemskt. Imorgon är det sovmorgon och jag sover hos mormor i natt för att få sova längre så vi ha de mys pys ikväll med lite chips och dipp.

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

​Hej på er!

Idag är den bästa dagen på hela veckan, har ingen träning vilket betyder att jag får vila. Jag har unnat mig serie framför datorn och även gjort klart lite skoluppgifter så nu känns det extremt bra. Idag fick vi också vår beställning av salami och de där så alla ni som beställt kan höra av sig till mig, kommer även skriva till er privat. Imorgon har jag sovmorgon igen och lika så på fredag och det känns jävligt skönt, jag kan inte ens tänka mig bättre vecka. Jag har så mycket att se fram emot de kommande veckorna jag fyller år det är snart jul och det betyder jullov och ja man kan inte ha det bättre.

Hoppas att alla ni får en underbar kväll

Haadee

Likes

Comments

Instagram@emmanorlandeer