View tracker

Hej på er!

Jag har fullt upp hela dagarna och vet inte hur jag ska hinna med allt skola, träningar, plugg osv. Men allt har blivit så mycket bättre.

Idag har jag match derby mot haik och denna gången ska vi fan vinna och jag ska kötta och göra mål, hoppas verkligen att det kommer att ge med sig. jag har inte å mycket mer att skriva men iallfall jag fyller år snart å jag längtar som fan för ja man fyller bara en gång om året och det känns som om alla mina kompisar är 16 men inte jag.

Hoppas ni får en bra dag

haadee

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!
Idag är det första advent och det känns så tidigt, men det är nu endast 15 dagar till min födelsedag och jag är så taggad. Har önskat mig så lite saker denna gången.
Jag känner mig stressad in för kommande vecka ska lämna in en uppgift på onsdag och sen har jag matteprov på fredag igen och sen är det helg igen känner mig så lättad för att det är inte så mycket läxa nu nu är det mest inlämningsuppgifter som ska in:)


Hoppas att alla får en bra kväll

haadee

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Idag har jag storstädat mitt rum har på riktigt städat ända ut i små hörnen å små ställen, känns skönt att ha det riktigt rent för en gångs skull. Tog mig bara 2 timmar av mitt liv och det är mycke man kan tycka att ett rum tar ca 40 min att städa men inte för mig. Så har alltså gjort framsteg idag har städat mitt rum utan mammas hjälp fast innan jag började så frågade jag om hon kunde hjälpa till men hon sa att jag skulle gö de själv. medans jag städade så passade jag på att sätta upp röda gardiner för det är ju ändå första advent imrn. Men kommer inte julpynta fören någon vecka innan jul, jag gillar inte julpynt å skit, de bara står där och i varje rum man går in i så står det en tomte haha men ändå är julen mysig man är samlad med familjen å bara myser.

nu väntar jag på min kompis som ska komma och hålla mig sällskap och vi ska se film och bara mys pysa;)

Hoppas att alla får en bra dag/kväll

haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har en idé på hur man får den perfekta outfiten på jul. Man går in på Nelly.com och där hittade jag de perfekta kläderna. Jag kommer nog inte ha just denna men typ nått liknande iallfall

Lace Top Skater Dress 399:- Nelly.com

Flat Thigh High Boot 599:- Nelly.com


Idag har jag haft en svin dålig dag har varit trött och slut i hela kroppen tur att det är fredag imorgon och då kan man slappna av och bara ta de lugnt men jag har ju en uppgifts helvete som ska lämnas in på måndag så jag måste göra det idag och i helgen, men asså jag kan inget om hur det fungerar....

Hoppas att alla får en bra dag

haadee
Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag haft en slapp dag igen träning utan jag har kunnat gjort mina skolarbeten som jag har behövt göra klart eller komplitera så det är jätte skönt att ha de gjort. Så det ända som väntar nu är att plugga till matteprovet som vi ska ha på Fredag men det kommer jag att göra imorgon, nu resterande av kvällen så ska jag sätta på ny serie som jag börjat sett på och bara se de. Känner att jag ligger bra till i skolarbetet har gjort de som ska göras och det som sa lämnas in, hoppas verkligen att det kommer att fortsätta så och att jag kommer att kunna ta tag i sakerna i tid och inte skjuta upp allt hela tiden, men känner nu att jag har fått en struktur på det hela.

Kan kanske börja slappna av för en gångs skull.

Hoppas att alla får en bra dag

haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har en fundering är jag bortskämd eller inte. Jag tycker inte att jag är det eller kanske lite för att jag behöver inte göra så mycket hemma utan jag bara bor där, jag diskar aldrig jag städar aldrig jag kan inte med tvättmaskinen typ eller jag vet ungefär hur man gör, jag behöver aldrig laga mat eller hjäpa till så mycket det är bara när jag erbjuder mig. Jag får nästan alltid som jag vill och jag får pengar när jag behöver (det får väll alla). Mina kompisar säger att jag är bortskämd men jag tycket inte de men när dom berättar allt de måste gö hemma så börjar man fundera, men mina föräldrar har aldrig liksom behövt min hjälp eller frågat om hjälp utan när jag känner för de vilket händer typ aldrig så kan jag hjälpa till men annars så gör jag inte mycket hemma och vissa kan nu tycka att det är sjukt men det är as chill men jag vet att mina föräldrar tycker om mig ändå fast jag inte hjälper till så mycket.

Hoppas att alla får en bra dag

haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har varit borta från bloggen ett tag nu för att jag har inte haft tid att skriva något. Men iallafall så nu är jag tillbaka och jag har haft APL denna vecka och det betyder att man åker iväg och "jobbar" en vecka för att lära sig hur man ska jobba OSV.......... Jag har lärt mig jätte mycket och kommer verkligen ta in de jag lärt mig och kommer att fortsätta hämta kunskap från andra.        Nu är jag tillbaka som vanligt och kommer att uppdatera varje dag så det kommer inte se något uppehåll och isf så kommer jag informera om det, på måndag är det dags att gå tillbaka till skolbänken och lära sig nått vettigt och prov har jag också men har inte hunnit plugga men det kommer så det jag ska göra nu är att gå och kika på vad det är 

Likes

Comments

Hej på er!

detta är hur jag tror min framtid kommer att se ut. Jag ska gå ut gymnasiet,resa, plugga vidare till sjuksköterska, flytta hemifrån, skaffa ett jobb, köpa hus med någon, skaffa familj, gifta mig (kanske)

Ja detta är vad jag tror sen man man ju bo hemma tills man är typ 25 och inte göra ett jävla skit. Men jag hoppas att den kommer att bli bra iallafall jag ska ha ett bra jobb och tjäna en massa pengar och resa för jag vill upptäcka världen vill inte stanna i Sundsvall resten av mitt liv hahahah.

Hoppas att alla får en bra fredag och helg 

haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är jag så sjukt trött så att jag dör.... Jag somnade på lektionen och på bussen på väg till skolan, det är det sjukaste jag varit med om. Asså det är inte okej att somna på lektions tid och jag försökte verkligen att hålla mig vaken men jag var så sjukt trött att det inte gick. Och jag är så taggad för om 34 dagar så fyller och jag vet typ inte vad jag önskar mig. Men det får jag väll ta tag i. Och snart äre jul å och julklappar ska handlas å hela fadirullan. Hur ska man hinna snart är det nytt jävla år ja tiden bara försvinner.

hoppas att alla får en bra dag

haadee


Likes

Comments

Hej på er!

Jag börjar få en sån ångest för att komma tillbaka till skolan hatar skolan mest av allt. Asså allt är så sjukt stressigt och allt kommer bara bli fel och man vet inte vad man ska börja med eller vad man ska göra. Allt ska ske på en gång, inte undra på att man är stressad man hinner inte med en lugn stund. Men jag hoppas att med tiden så ska allt bli bättre men det verkar inte så men man får göra de bästa av situationen.


Den första snön har kommit och den kan gärna försvinna igen för jag hatar vintern å allt blir så vitt kallt å nej inget bra med vintern.

Hoppas att alla får en bra dag

haadee

Likes

Comments