Header

​Hej på er!

Har inte bloggat på ett par dagar nu för att jag har haft så sjukt stressigt har slutat skolan 4 sen haft träningar 5 så de är bara skynda hem och byta om och sen åka på träning. Sen så har jag en massa prov nu på slutet det är liksom 2 prov på tisdag redan nästa vecka ett stort samhällsprov som jag inte kommer klara för att det är så sjukt svårt sen så har jag matte prov som jag inte heller kommer att klara för att jag är så sjukt dålig på matte. Så de känner jag mig också stressad inför, måste liksom klara detta:( Sen så ska dom trycka in dom där jävla nationella proven mitt i allt å så att man blir ännu mer stressad, men dom känner jag att jag ska klara och att jag verkligen ska kämpa nu den sista tiden som är kvar av skolan.

Men hoppas att alla får en grym kväll

Haadee

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag vaknade jag och va as pigg och taggad för skola, de va bra väder och en bra dag helt enkelt. Men sen så kom jag till skolan och då vände allt jag blev så less på skolan för min lärare går mig på nerverna asså hon är så fruktansvärt jobbig hon pratar konsigt å ja är allmänt irriterande och hon undervisar i de ämne jag hatar mest av allt. Haha men vafan vi ska inte gifta oss med våra lärare så att man få lägga på ett fake leende och vara positiv och inte fokusera så mycket på de.

Men ja hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag åkte vi från Åre och och jag trivs i fjällen vill inte åka där ifrån, men de va skönt å komma hem. Men vi kom hem till en iglo vi hade endast 10 grader varmt inne pga att peletsen var slut och ja man fick ju bara klä på sig jacka å vatanar å hela garderoben innan de fanns värme. Åkte och tränade och jag inte gjort på en vecka så det var as skönt att röra på sig igen och när jag kom hem så va de fortfarande kallt har endast 12 grader i mitt rum så nu sitter jag i mitt rum med täcke ljus tända te i handen och kollar på PH.

Imorgon är det vardag igen vilket betyder skola och jag är faktiskt taggad för engångsskull. Haha

Hoppas att alla har haft ett grymt lov de har iallafall jag

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har det kräk snöat hela Dan men inte just när vi skulle ut så vi tog bilen till tännforsen och kollade på Sveriges största Vattenfall vilket va helt magiskt så mycket vatten.
Sen så åkte vi en sväng till Norge och sen tillbaka och stannade på en fika på Storliens hotell.

Nu väntas pizza och sen mys med familjen

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Vi ha de så bra här i Åre. Haft kanon väder sen vi kom endast idag på eftermiddagen det började bli dåligt och kommer vara några dagar.

Åkt slalom hela dagen så mina ben är helt slut kan inte gå mina vader är helt döda. Men det är bra träning. Imorgon är det slapp dag igen ingen skidåkning eller kliva upp tidigt så det är väldigt skönt.

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har Vi haft en slapp dag åkt lite slalom bara de sista 2 timmarna innan backen stängde. Vi ha handlat å fick sovmorgon och hela shietet idag älskar livet med påsklov👌👌

Har inget Internet så måste blogga från telefonen men de går ju bra ändå, bättre än att inte lägga upp nått alls.:)

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Haft en så bra dag i backen men strålande solsken och 0 på termometern kunde inte bli bättre. Fått så fruktansvärt ont i mina vader och fötrer efter pjäxorna så jag vet inte vad jag ska göra. Men roligt va de.

Hoppas att alla får en bra kväll

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är vi äntligen framme i Åre och det är fint väder och grabbarna har åkt slalom nån timme medan jag och Mammis ha tagit det lungt. Jag hoppas på att denna vecka kommer bli bra och att vi kommer att få de roligt, men jag vet ju inte haha H är alldeles till sig för att det finns bastu i stugan haha men ja han är söt han.

Vill passa på att hälsa alla en glad påsk har glömt och gjort de så nu får nu ett hoppas att ni får en fin påsk och ett grymt påsk lov

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Denna helg har varit den bästa hittills, har fått spendera 3 dagar med älsklingen som nyss åkt hem. Saknar han super duper mycket redan. Vi ha bara myst hela helgen, men imorgon så drar jag iväg till fjällen en vecka och kommer ha de bra kommer bara ha de gött med familjen och sen äre bara skola igen osv. Har träffat vänner också så mitt liv är komplett detta lov kunde inte börja bättre.


Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag äntligen lov som jag sovit länge idag och bara myst med Babe hela Dan igår och hela dag idag och hela Dan imrn för sen drar jag till fjällen och är borta hela hela veckan sen så fick jag träffas Gummsan å för hon hade lov denna vecka så jag är as glad, ska kanske ut med henne sen också så detta kan inte bli bättre babyn är här linnsan är hemma å jag är så glad.

Hoppas att alla får/haft ett grymt lov

Haadee

Likes

Comments