​Hej på er!

Ibland så mår man inte så bra. Ibland så måste man få sätta stopp och sätta en gräns, det finns en gräns på hur mycket en människa klarar av att göra. Så tillslut måste man så andas ut å bara slappna av och ibland bara få gråta ut. Såna dagar har jag ibland och det kommer bli fler. Men såna dagar måste man få ha ibland. Ibland så känner man sig nere och då orkar man inget. Och nu är det fullt upp i skolan och träningar och jag ska göra allt men hinner inte och jag är så fruktansvärt stressad så att det inte finns.

Hoppas att alla får en toppen dag 

haadee

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej på er!

Idag är det fredag och jag har aldrig varit så otaggad på helg som idag jag är förkyld som fan och jag är allmänt seg i kroppen. Så i helgen så ska jag bara ta de lugnt och sova och rensa ut min sjukdom så jag blir frisk någon gång. Så jag ska ta vara på denna helg och bar sitta å slappa å bli frisk sen så kan man börja träna igen. 

Hoppas att alla får en bra dag 

haadee

Likes

Comments

​Hej på er!

Idag är jag hemma från skolan igen för att jag är sjuk jag är jätte förkyld och hostar och är hes men det har typ gått över nu så jag tror att jag ska till skolan imorgon. Mina kompisar saknar mig dom säger att det känns tomt utan mig och att jag gör dom på bra humör med mitt härliga skratt och min glädje. Det är roligt att höra och jag känner att jag är välkommen och att dom verkligen vill ha mig där det känns så skönt. Jag får hjälp av min kompis hon säger vad jag missat och vad jag ska jobba med så det är bra.  

Hoppas att alla får en bra dag 

haadee


Likes

Comments

​Hej på er!

Jag har som sagt inte blivit bättre  förkylningen och idag vaknade jag med att jag inte kunde prata igen så jag fick stanna hemma från skolan och jag ska bara ta de lugnt och sova bort förkylningen, Jag hoppas att den rensas ut nu så jag kan vara frisk ett tag nu så jag slipper detta.   Jag gick nog tillbaka till skolan för tidigt skulle ha varit hemma fredagen också men nu ska jag vara hemma tills jag känner att jag mår helt perfekt. Jag tränade i måndags vilket var det dummaste jag kunde gjort jossan sa  att jag inte fick träna men jag ba jorå jag mår bra trodde jag ja. Kände att de va jobbigt att andas och att det var svårt att komma igång men jag tänkte inte på de så ja nu får jag inte träna fören jag är 100% frisk.

Hoppas att alla får en bra dag

haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har inte bloggat på hela helgen för att jag har inte haft internet för jag har varit hos mormor, och jag kände att jag behövde en paus ett tag nu för jag har för mycket att göra. Och igår hann jag inte lägga upp något för jag hade träning och sen kom jag hem typ kvart i 5 och då skulle jag äta sen bara ville jag bara slappa den tiden jag hade över vilket var typ 1 timme. Men nu kör jag på som vanlig igen :)  Jag är fortfarande förkyld så igår när vi tränade så körde jag beep-test sen så körde jag gymmet med några andra och dom körde slut på mig vi körde utfallssteg fast att man skulle typ hoppa och byta ben asså de va as jobbigt och sen så körde jag ben och armar.         Jag har missat 2 prov i skolan och jag vill veta när jag ska göra dom så att jag kan förbereda mig, dom måste säga till några dar innan så att jag kan plugga lite till och sen vara förberedd.     Idag har jag ledig dag och ska unna mig lite serie och slapp i soffan.

Hoppas att alla får en bra dag 

kram 

haadee

Likes

Comments

​Hej på er!

När jag skriver detta inlägg så är jag allt annat än glad.....  Jag är fortfarande sjuk jätte ont i halsen och i mina öron jag hör jätte dåligt känns som om jag kommer dö när som helst. 

Jag känner att jag har missat så sjuk mycket i skolan nu och jag kommer inte palla ta igen allt och jag kommer inte klara av pressen och tempot idag är det torsdag och vi har studiedag och alla är lediga men har ändå missat sjukt mycket redovisningar 2 prov inlämningar allt, jag kommer inte klara av skolan. Asså de gör mig så frustrerad och ledsen ger mig ångest får panikattacker stress och allt är kaos. Jag vet inte vad jag ska göra, kommer snart inte orka mer.........

Hoppas att alla andra får en bra dag 

haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har inte bloggat sen i söndags för att jag har legat dekad i sängen med 39 graders feber och halsont så att det bara inte går att beskriva. Jag är fortfarande hemma men jag har inte feber idag men låter som en kråka fast värre jag kan knappt prata och det gör så ont.  Men jag är mycket piggare idag iallafall än igår så jag hoppas verkligen att det går åt rätt håll.  Har aldrig varit såhär sjuk i hela mitt liv typ asså det är sinnessjuk aldig typ kanske hänt 1-2 ggr innan. Har inte ätit på ett dygn är as hungrig men kan inte äta de är as jobbigt men ska laga något att äta nu och se hur det går.

Hoppas att alla får en bra dag ¨

haadee

Likes

Comments

Hej på er!

När jag skriver detta inlägg så är jag inte mig själv. Jag är inte mig själv och kan inte hantera allt. Man ska göra allt på en gång. Det är träningar minst 3 dagar i veckan och sen ska man plugga till prov hinna göra läxor man ska hinna slappna av och få ta de lugnt men man hinner inte. Min absolut bästa vän har flyttat och man ses  allt oftare  och ibland så orkar inte kroppen med så ibland brister det totalt och man vill inte göra någon men man vill inte heller bara skita i läxor och träning för det är det jag lever för skolan och bandyn/fotbollen och min familj jag vet inte vad jag annars ska göra. Vill inte göra något vill inte prata med någon och när alla frågar vad det är som händer så säger jag inget. Jag känner själv att det inte är jag kan någon snälla förklara för vid vad det är som händer jag känner inte igen mig själv som jag har varit de senaste veckorna.  

haadee

Likes

Comments

Hej på er!

idag är det äntligen helg och den börjar jag med en sån fruktansvärd träningsvärk tränat som ett djur både onsdag och torsdag jag dör på riktigt alltså det glöder i armar och ben och stretcha hjälpte ju inte eller det lindrade lite jag tror att det hade varit värre om jag inte hade stretcha;( men nu är det vila i helgen och jag hoppas på att det gått över till i morgon för då ska vi ha avslutning med laget, vi ska till Prison Island laserhallen och bowla och jag är fett taggad. 

Jag hoppas att det kommer att bli roligt. resten av helgen har jag inte så mycket planerat vilket är skönt jag hoppas på att det kommer bli en lugn helg med mycket vila osv.

Hoppas att alla får en bra dag  

haadee

Likes

Comments

Hej på er!¨

Idag har jag haft en helt ok dag och jag känner mig så osmart så att det inte finns, jag kan ingenting asså jag fattar inte matte knep typ asså vad är prioriteringsregler för något hahah och fattar inte bråk tal och sånt men jag kan typ inte sånt och den där jävla problemlösningen jag har redan svårt att läsa och sen ska man stoppa in det i matte och då måste man både läsa tänka och skriva samtidigt, åååååå jag får damp kan man inte få all inlärning direkt in i hjärnan så kan man sen. Jag känner mig osmart så att det inte finns. Här är det ingen Einstein eller. Jag vet inte vad jag ska gö men fick ett tips av min lärare idag och jag tror nu att jag ska testa göra det nu,

Så jag har as mycket att göra och allt ska göras på en gång, läxor plugga till prov träna och hinna vara med kompisar. man blir stressad och hinner inte med, och jag hatar att stressa. Asså gymnasiet är roligt men det är allt på en gång men jag hoppas att det kommer att bli bättre sen.

ikväll ska jag träna och sen ska jag fortsätta och pugga 

hoppas att alla får en bra dag 

kram 

haadee

Likes

Comments