Hej på er!

Nu har jag jobbat mina 2 första dagar och igår var det som en mardröm asså min handledare som jag hade igår va så sur och tvär så att jag ville bara åka hem. Jag fick ingen rast på hela kvällen sen så fick jag inte hjälpa till med något och hon sa att hon inte brukar köra med sina elever. Jag fick inte min timmes rast som jag har skyldighet till och jag fick inte lov att göra något överhuvud taget. Hon brydde sig liksom inte att jag var med, så jag började bokstavligen att grina när pappa kom och hämtade mig och ville inte tillbaka kände att det var ett rent helvete Men gick dit idag iallafall upp klockan halv 6 för att hinna äta frukost. Fick dock en annan handledare idag som var så underbar så att det inte finns. Hon ba det är bara och fråga mig om de är något inga frågor är dumma och då kände jag att jag hamnat i rätt händer. Men inte nog med det så är jag så blyg att jag känner inte igen mig själv asså jag brukar inte va blyg och tillbaka dragen men det blev bara så och jag känner själv att jag inte är mig själv. Jag brukar kunna prata med alla men jag känner att jag är så tyst och försiktig. Men asså jag är rädd att göra fel också när dom står och tittar så känns det som om det vore hur lätt som helst men när man aldrig gjort de så tar de lite längre tid.Haha men det kommer nog bli bättre nästa vecka när jag har träffat alla och kommit in mig lite. Men idag vågade jag iallafall fråga hur man gör och varför gör du så men igår var hon så sur så fort jag frågade något så suckade hon. Haha men det kommer nog bli bättre nästa vecka när jag har träffat alla och kommit in mig lite.

Hoppas att alla får en bra dag 

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det Tisdag och jag börjar min praktik idag börjar klockan 3 och jobbar ända till 21.00. Har hunnit träna lite hemma och städat mitt rum lagat min matlåda och nu sitter jag och tar de lugnt och kollar på Solsidan.

jag är jätte taggad på att få börja jobba och så jag vill ha mitt schema så att jag vet hur jag jobbar resten av de resterande veckor. Men det är skönt att jobba kvällen för då är det inte lika mycket att göra man ska ge middag och typ lägga dom då är det chill sen typ eller det är iallafall inte så mycket å göra som när man jobbar dag.

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

​Hej på er!

Idag vakande jag klockan 10 och gick upp åt avokado mackor och sen hjälpte jag mammis och städa. Sen åkte jag och hämtade H på skolan och det gick jätte bra han blev så glad när jag kom. Sen när vi kom hem så gick vi till farmor och hjälpte henne med lite små grejer. Sen dess har jag och H suttit och kollat på Vintergatan som gick på tv när man själv var liten.

Ikväll får jag äntligen träna igen och det ska bli väldigt skönt men jag ska ta de lugnt så att jag inte blir mera sjuk. Imorgon börjar min praktik och det ska bli väldigt roligt börjar med att jobba kväll börjar jobba 15.00 så innan dess ska jag hinna städa mitt rum lite. Idag var jag ledig vilket va väldigt skönt.

Hoppas att alla får en bra dag 

haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det Söndag och jag har sovit länge idag men vaknade 9 igår och 11.20 idag så jag var väldigt trött igår så jag somna tidigt och sov länge. Men imorgon är jag ledig och sovmorgon, på Tisdag börjar jag 3 och har också sovmorgon :)

Jag börjar bli frisk nu inte längre lika förkyld inte lika ont i öronen längre osv. Så jag hoppas verkligen att det blir bra nu. Jag har inte heller ont i ryggen längre det gick över efter några dagar. Nu ska jag se serie och sen ska vi åka och handla på Ikea.

För ett tag sen så köpte jag nya solbrillor och dom är så sjukt nice asså jag dör. Jag har även läst klart Thereses Bok och Omg vad den är bra, den rekommenderas verkligen.


Hoppas att alla får en bra dag

haadeeLikes

Comments

Hej på er!

Idag fick jag veta att jag börjar min praktik med att vara ledig på måndag och sen jobbar jag kväll tisdag börjar 3 så jag har sovmorgon 2 dagar i rad. (skönt) Det ska bli så roligt att gå ut dessa 5 veckor och sen komma tillbaka med nya erfarenheter. 

Är även jätte förkyld har ont i halsen, öronen snuva och ja allt man kan tänka sig. Min rygg har dock blivit bättre och jag kan nu börja röra mig som folk. Längtar till att komma tillbaka till träningen och så. Ikväll ska vi käka god mat med familje och sen ska vi mysa, för jag orkar ingenting.


hoppas att alla får en bra dag

haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det ingen bra dag för att inte nog med att jag redan har ont i ryggen så vakande jag med värsta halsont och öronont asså de är de värsta jag varit med om. Har en fruktansvärd hosta och orkar inte göra något så vill bara lägga mig i sängen och vila men då får jag ont i ryggen istället det är inget som vill som mig nu känner jag. Hatar att vara sjuk och de räcker nu har varit sjuk 100000 gånger denna vinter och jag ska plasta in mig och isolera mig på mitt rum så ingen kan smitta mig, hämta skolböckerna bara och föra samtal via telefon med lärarna och de är några frågor eller typ vid genomgångar. Då kan ingen smitta mig och då kommer jag inte heller bli sjuk.

Har så sjukt ont i Halsen, öronen, ryggen och när jag hostar. Asså vad äre som händer snart dör man väll å ett under att man överlevt denna dag. Helt slutkörd och helt slut på energi tur att det bara är 2 skoldagar kvar nu sen så får man vila i helgen och sen ut på Praktik 5 veckor. :)


Hoppas att alla andra får en bra dag

haadee

Likes

Comments

​Hej på er!

Idag har det inte varit någon bra dag alls, har haft sjukt ont i min rygg det blir bara värre och värre, vet inte vad jag ska göra. Mammis ha ringt VC iaf och vi ska ringa till sjukgymnasten imorgon och boka en tid så att jag får någon behandling eller nått.  

Nu sitter jag och på skolan och väntar på pappa för jag fick sluta tidigare för vi hade läst bok bra idag. Mitt huvud är helt kaos och känner att jag bara vill åka hem nu och sova. Nu ska jag tycka synd om mig själv, vill träna men kan inte asså min smärta är över den värsta smärtgränsen.    När jag kommer hem så  ska jag vila.

Hoppas att alla får en bra dag 

Haadee

Likes

Comments

​Hej på er!

idag har jag så sjukt ont i ryggen så att det går liksom inte och snacka om jag håller på att gå av, har grina för att det gö så sjukt ont fattar inte att jag ska börja få så ont igen nu efter ett så långt uppehåll där jag mått bra och kunna göra allt. Men igår när jag klev upp så kände jag att jag hade ont men tänkte inte mer på de så jag spelade match och de och sen efter matchen så höll jag på att dö jag kunde inte röra mig:( I vissa lägen så känns det som om ryggen bara låser sig och jag kan inte göra något jag kan inte sitta de bästa är att ligga på sidan eller på rygg så att jag får sträcka ut den Har aldrig haft såhär ont innan nu är det värre än de va förut och jag vet inte vad jag ska göra vill bara gräva ner mig och aldrig mer komma tillbaka. Mamma ska ringa VC imrn och om hon inte gör det så får jag fan göra det själv för såhär ska de inte behöva vara.    Ska egentligen träna idag men vetefan om jag kan asså för det gör så fruktansvärt ont...

Hoppas att alla andra har en bra dag

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag hade jag match och det gick kung vi vann men 10-0 vilket var as skönt. Men mina fucking skott gick fan inte in i målet eller det är inte meningen att jag ska göra mål helt enkelt. Skönt in en hörna gick precis utanför, skör på mål målvakten rädda, raka in den och tog i stolpe asså vad äre frågan om tänkte jag den vill fan inte in i mål. Också hade vi inga bra domare som kunde dömma så dom blåste så fort man tog bollen av dom, blev så irriterad.

Men nu är jag hemma iallafall och känner att min kropp är stressad och trött och jag är 5 sek ifrån bristningsgränsen. Har sjukt ont i ryggen och vill bara gräva ner mig och aldrig mer komma tillbaka, jag vill inte mer känns det som.


Hoppas att alla ni andra får/haft en as bra dag

haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag inte gjort ett skit jag känner på en gång då jag inte varit med kompisar på länge för jag blir så uttråkad och rastlös, men det är ändå skönt att vara själv ett tag.

Igår bokade jag handledarkurs för att få kunna börja övningsköra och jag är så taggad.

Nu har jag läst 2 kapitel av boken och omg den är så fkn bra jag vet inte vad jag ska säga om den men den är så bra jag rekommendera den verkligen.

och som vanligt så har jag inga planer för helgen på söndag är det match och på måndag börjar skolan sen så vet jag inte vad jag ska göra ikväll eller imorgon. Jag ska bara vara med mig själv och ta de lugnt sova och ha de gött och njuta av de sista dagarna på lovet.

Hoppas att alla får en bra dag/kväll

haadee

Likes

Comments