Header

Hej på er!

Idag är det torsdag och det innebär att det snart är helg och att man får sovmorgon. Jag är extremt trött idag så jag vet inte ens hur jag ska orka med allt, jag har prov att plugga till imorgon men jag kan de mesta så ska bara kolla igenom en snabbis och sen bara ta det lugnt. Trots att jag varit så trött så har jag jobbat på som en tok idag i skolan blev klar med en uppgift och är snart klar med en annan också så jag har haft flyt idag. 

Nu måste jag plugga hoppas att alla får en bra kväll

Haadee

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag haft en as chill dag hade bara 1 lektion sen så va vi på studiebesök sen fick vi sluta. Så jag har hunnit med en hel del idag, pluggat en massa till prov, varit hos farmor och fikat och nu ska jag städa mitt rum för det ser förjävligt ut. Imorgon är det torsdag och på fredag åker jag till kevin och ska ha det mysigt vi ha inte träffas på 3 helger nu känns jätte länge sen.

För någon dag sedan så köpte jag avsminkningservetter och det är dom jag alltid brukar ha köper dem på H&M för ca 60 kr och då får man 25 st men sen så var jag men mammis på ÖB och där hade som exakt samma fast i stor pack för endast 40 kr så jag tjänade 20 spänn och då fick jag typ dubbelt så mycket också så jag blev as glad.

Hoppas att alla får en bra kväll

Haadee

Likes

Comments

​Hej på er!

Jag är fortfarande sjuk men jag ska till skolan imorgon p.g.a jag börjar piggna på mig och känner att jag orkar med de. Jag tar med några Ipren bara så ordnar allt sig ska ni se. Jag har inte heller tid att vara hemma jag känner att jag missar viktiga genomgångar och sånt och jag vill klara av skolan och få så bra betyg som möjligt detta år för sen kommer 3:an och då kommer det bli mycket praktiskt och inte så mycket tid till att fixa betyg. Så jag kör på så mycket jag orkar, jag fick egentligen inte jobba hemma för min mentor för hon sa att jag skulle vila men jag har typ en röst i mitt huvud som säger att du måste göra detta annars kommer du inte klara detta. Men jag vet att jag egentligen borde vila men jag gör de annars jag har bara suttit 1 timme med uppgifter.  Missade ett prov idag men det kommer jag få göra en annan gång så de är ingen fara. Nu ska jag chilla framför datan kolla serie och mysa med mig själv

Hoppas att alla får en bra kväll

Haadee


Likes

Comments

Hej på er!

Idag blev jag hem skickad från skolan av min sjuksköterska som vi har på skolan, jag skulle bara gå till henne för att kolla min feber för jag kände mig as hängig och trött i kroppen. Men hon sa bara åk hem du låter inte bra jag va as hes och jätte förkyld. Så ja jag fick inte vara kvar helt enkelt. Men ja jag känner att jag börjar bli jätte dålig jag orkar inte med nånting men jag åkte trots allt till skolan och hade en lektion men jag är sån som inte vill vara hemma från skolan för att jag känner att jag missar extremt mycket och jag får stress för de men jag ska ta de lungt nu de kommande dagarna. Men jag åt en fin frukost och bjuder också på en bild på mig i höstsolen, nu ska jag bädda ner mig och vila.

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

​Hej på er!

Är ni såna som älskar eller hatar hösten. Jag kan säga att jag gillar den inte  det är kallt och man blir sjuk. Men det är fint med löven som ramlar ner på marken. Ja jag är fortfarande as förkyld och det är så frustrerande jag kan inte träna men jag kommer inte gå tillbaka till träningen fören jag är helt frisk. Har hosta, ont i bröstet så det är en riktig förkylning jag har, f*n då säger jag bara. Idag ska jag plugga lite sen bara bädda ner mig i sängen kolla på serie och sedan bara vila.

Hoppas att alla får en bra dag 

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag haft en extremt jobbig dag, har blivit så förkyld och har inte så mycket ork. Så jag har inte tränat idag och har inte haft det dära drivet i skolarbetet idag har varit allmänt seg och slö. Men ja vad ska man göra jag måste skärpa mig nu inge träning så fort jag känner mig bra måste vänta en vecka extra. Men var och övningskörde idag också och det gick inte lila bra idag jag fick stress å panik för jag kan inte starta i backe, och när vi inte har en riktig handbroms så blir de ännu svårare men jag är hyfsad på att köra vanligt.
Nu ska jag ta och sova och bara vila mig frisk.
Men tog en fin höst bild i alla fall:)

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är en hyfsad bra dag jag har haft ett bra driv, jobbat på som tusan i skolan och är nästan klar med alla uppgifter som jag ligger efter med så nu är i samma takt som alla andra, vilket känns jätte bra. Jag har även haft en as bra morgon så kan denna dag bli sämre nej skulle inte tro de.

Sen när jag kom hem så övningskörde jag hela kvällen och det gick super bra idag, börja bli bekväm bakom ratten och allt börjar sitta automatiskt. Jag känner att kör man oftare så lär man sig bättre än att vänta några veckor för då kan man ha glömt bort eller blivit osäker men om jag nu kan köra dom dagar jag inte har träning så kanske jag kör riktigt bra snart, men jag känner att backa, och parkera och starta i backe är as svårt jag ska träna extra på de. 

Nu ska jag lägga mig i sängen kolla på serie och bara mysa och tagga ny skoldag imorgon.

Hoppas att alla får en bra dag 

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är ingen bra dag för mig, när jag va i skolan så märkte jag att min telefon slutade fungera. Det visade sig vara mammis som fixat en ny telefon till mig så dom hade spärrat mitt gamla abonnemang så kunde varken ringa smsa snapa eller kolla instagram fick panik och jag som hatar när man varken kan smsa eller ringa, jag höll på att börja gråta haha men ja sånt är livet.

Sen iallafall så har jag tränat och det var så hemskt att jag började gråta när jag kom hem, har aldrig tagit ut mig så hårt i hela mitt liv. Och ja jag har mycket i huvudet också skola, träning å telefonen fungerade inte. Men nu ligger jag i sägnen kollar på serie och bara tar det lugnt.

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har haft mycket att göra i skolan, eftersom jag har varit sjuk men jag har inte missat så mycket som jag trodde. Tog hem arbete idag som jag skulle jobba med hemma med det blev inte så, jag orkar inte helt enkelt jag är alldeles slut i huvudet, och trött i kroppen. Så jag ska bara ligga här i min säng och se på serie och bara vila, jag hinner göra det arbetet imorgon för jag ligger inte efter och jag är snabb.

Det blev ett kort inlägg idag men jag orkar inte skriva 

Hoppas att alla får en bra dag 

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det söndag och jag är helt slut i huvudet. Jag har tränat och det var väldigt skönt fast jag får extremt ont i fötterna och det är för att jag har nya skridskor, men det kommer bli bättre sen. Sen idag har jag bara sovit och hjälp farmor med lite småsaker. Det är verkligen höst nu känner man, det är svinkallt ute och jag känner för att börja med vinterjacka mössa och vantar för så extremt kallt är det det är typ mellan 7-9 grader och det är as kallt enligt mig:( Men ja jag hatar kyla så jag tycker allt under 18 grader är kallt. Men det är ganska fint ändå på hösten för alla löven ramlar ner på backen och det är fint. 

Nu ska jag sova och tagga en ny vecka med skola och träning hoppas att ni har haft en lika bra dag som mig

Haadee

Likes

Comments

Instagram@emmanorlandeer