Hej på er!

Idag åkte vi tillbaka till sjukhuset för att jag har inte blivit bättre och där fick jag ta EKG 2 gånger för att den första gånge gav utslag och visade ett helt annat än de i tisdags, men sen så var de inget mer med de. Dom konstaterade att de va bröstmuskelinflammation och att jag skulle äta Ipren och smörja in med Voltaren och att de gå över 1-2 veckor. Men de ville göra ett 24 timmars EKG och kolla ifall de är något. Så de skulle skicka ut en remiss till de. Jag fick träna om jag kände att jag orkade och kunde så de kommer jag göra men inte så hårt på en gång. Ikväll ska jag vila och ta de lugnt.

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

​Hej på er!

SM semifinalerna närmar sig med stormsteg och jag har fortfarande ont i mitt hjärta men jag kommer att spela ändå, jag vill inte att detta ska förstöra för mig JAG SKA SPELA och ni får säga vad fan ni vill men jag kommer att spela och om det är så att vi går till final så vill jag spela SM-final kanske blir min sista SM-final någonsin vem vet. Så jag tänker inte lyssna på någon av er men vem vet jag kanske är bättre till helgen och så de vet man aldrig. Nä men jag är så taggad och pepp på att spela, jag har fått så mycket beröm på de senaste matcherna vilket är roligt och vilket gör att jag vill spela ännu mer. Håll tummarna att jag är bättre till veckan.

Hoppas att alla får en bra dag 

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det ett underbart väder solen skiner och det är inte så kallt ute. Så jag och pappa gick ut och satte oss i solen ett tag och det var verkligen skönt att komma ut ett tag. Jag drack lite dricka och mös på som fan. Jag har fortfarande ont i mitt hjärta och det känns som om de bara blir värre för varje dag som går. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Men jag har pratat med mammis och hon säger att om det inte är bättre på måndag så ska vi åka tillbaka till sjukhuset och kolla upp det igen.

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

idag mår jag inte bra alls, jag har så sjukt ont och det är värre än igår och jag kan inte sova som vanligt på nätterna för att jag har en sådan smärta. Jag vill typ gräva ner mig och sen aldrig mer komma tillbaka. Jag känner att det är fett jobbigt att andas djupa andetag och det är som sockerdricka i min vänstra arm. Men hon på sjukhuset sa att de inte var någon fara så man får väl lite på de så och va glad att man lever.

Imorgon skulle jag ha haft match och de är sista matchen för säsongen men jag kan ju inte vara med på den vilket är väldigt tråkigt för att det känns verkligen som om jag kunde ha leverera som fan. Men aja jag taggar för slutspelet i F-17 istället och finalen kanske om de är så att vi kommer dit.

Hoppas att alla får en bra fredag och helg.

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Igår när jag tränade så fick jag otroligt ont i mitt hjärta/bröst, de va en smärta som jag aldrig känt förut jag fick panik och visste inte vad jag skulle göra. Jag klev av träningen och fick vila lite under kvällen men det blev inte bättre men jag väntade till idag med att åka in till akuten för man vet ju inte om det går över. Så sov ungefär 3 timmar inatt och låg vaken från halv 2 till klockan 6 sen så gick jag upp och sa till mamma att vi måste åka in idag så vi åkte in på akuten där gick det ganska fort sen blev vi hänvisade till barnkliniken och där fick vi vänta i typ 3 timmar innan dom kom och sa vad det va. Läkaren sa att jag hade symptom och att det verkade som hjärtmuskelinflammation men att man inte kan ha de som ung utan sa då att det var bröstmuskelinflammation. Så jag har tydligen bröstmuskelinflammation och ska vila ett tag framöver men hoppas att ni alla andra mår bra.


Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag studiedag och det är jävigt skönt men jag mår inte så bra idag jag mår illa och har ont i min rygg så sjukt mycket jag håller på att gå sönder, jag kan inte sitta eller ligga för länge, jag kan inte gå för länge. 

Nu har jag även gjort klart mina inlämningar till skolan och kan äntligen slappna av och chilla ett tag. Nu ska jag sitta och kolla på serie och ta de lugnt. Jag är ensam hemma idag och det är nått jag hatar för att det är så tyst och man har ingen att prata med. Och man vet inte om det kan hända nått.  Men Mamma och Pappa kommer hem snart.

Hoppas att alla får en bra dag 

Haadee

Likes

Comments

​Hej på er!

Det märks att skolan är igång igen för att redan första dan så får man uppgifter upptryckt i ansiktet som man ska vara klar med till onsdag. Och vi har redan våra APL uppgifter som ska vara klara till onsdag och sen nr man får ännu mer så börjar man fundera om man verkligen kommer palla pressen och hinna klart med allt, men jag är typ klar men jag vet inte hur jag ska ta mig till och hur jag ska få allt att gå ihop. 

Men det kommer att lösa sig, jag ska åka och träna snart så att jag kan rensa huvudet lite och se imorgon så ska jag sova för att jag har studiedag men vafan man kan inte lägga en studiedag på en tisdag hellre på en måndag eller fredag så att man får längre helg men nej så tänker inte Västermalmsskola inte.

Hoppas att alla får en bra dag 

Haadee

Likes

Comments

Hej på er!

Äntligen är mina 5 veckors praktik över och nu är det skolan som gäller igen och jag kan äntligen gå tillbaka till mina vanliga vardagsrutiner igen. Jag har saknat skolan asså hör ni på nått värre jag har saknat skolan men det är för att jag inte känner att jag är för liten för att jobba och att de är det man gör när man är vuxen. Men jag trivdes så sjukt bra och jag fick lära många goa gamlingar som är sjukt söta bara.

Denna helgen ha varit kung i fredags var jag på bio med min kompis sen va vi med några andra kompisar ett tag. Sen i lördags alltså igår så åkte vi till söråker och va med mina typ bästa vänner men vi gjorde typ inget men vi hade kul ändå.


Hoppas att alla få en kung dag

Haadee


Likes

Comments

Hej på er!

Idag hade jag min sista jobb dag och jag hade as kul. Men de är ändå tråkigt. Jag ska iallafall sova ett tag nu och sen ska jag kanske va med en kompis, kolla på bandy och sen hem och sova ännu mer.

Jag är helt död har haft en gris vecka och nu taggar jag sova

Hoppas att alla får en bra dag

Haaadee

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag jobbar mitt näst sista pass och imorgon är det sista :((( Sen är det tillbaka till skolbänken som gäller. Jag har lärt mig så otroligt mycket nytt och sen även fått lärt andra hur man gör. Vill tillbaka till skolan nu och sen bara ha sportlov sen komma tillbaka som en ny människa. Jag ska kämpa på de sista nu för som sagt tiden går så fort att man inte hinner med.

Nu ska jag sova så att jag orkar med den sista dagen

Hoppas att alla får en bra dag

Haadee

Likes

Comments