Header

Hej!

Nyligen var jag på kryssning med Silja Line. Vi åkte till Helsingfors och var där över dagen. 40 timmars kryssning kallas de, tror jag hehe. Aldrig varit på kryssning förut så de va kul. Har väldigt svårt med båtar då jag hatar att vara i vatten eller åka båt. Men båten var ändå stor och det kändes inte instängt. Vi drack drinkar och badade bubbelpool. Suuuper mysigt!! Kan jag verkligen göra om och jag rekommenderar de starkt!! Perfekt tid att spendera på en båt, tycker jag. Bra hytt och bra taxfree samt resturanger. Helt klart över förväntan!

Så om ni vill ha en mysig mini semester, kryssa med Silja Line!!

Puss & Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur gammal är du? Jag är 17 år gammal, född 00.

Vad är ditt fullständiga namn? Josefin Maria Norén

Vad heter du på dina sociala medier?

Instagram: Josefin_norenn

Snapchat: josefinnorenn

Facebook: Josefin Norén

Vad är det du just nu längtar mest till? Julafton, tror jag.

Vilket program går du på gymnasiet? Ekonomi programmet

Dina planer efter gymnasiet? Vill bli au pair i USA, resa mycket och kanske plugga vidare till civilekonom.

Största rädsla? Vatten och höjder

Vad har du för intressen? Mode och Sport

Hur mår du just nu? Det är okej just nu.

Vem ser du upp till? Therese Lindgren, Zlatan Ibrahimovic och min pappa


Här nedan kommer också en bild på när jag var på Hov1 i Västerås, bästa!!

Puss & KramLikes

Comments

Skönt att blicka tillbaka till tider då man slapp gå runt i tjocka dunjackor och tumvantar. Hatar verkligen vinter.. Här kommer några bilder från min sommar!


Utkast

Likes

Comments

Hej på er!

Nu i mellandagarna har jag varit och fikat med Elvira på espresso house, köpt en Macbook på mellandagsrean och varit barnvakt till min brorsdotter i Strängnäs. Senare idag ska jag på Dif match i Globen med pappa. Vi ska stå i klacken. Det är en speciell match eftersom de är Djurgårdens 125 års-jubileum. Det ska iallafall bli skitkul och Djurgården ska vinna! 

Igår var jag och Wendy ute i skogen på förmiddagen och det gillade hon. Vi kollade på kottar och pinnar. Sen var jag så sjukt trött igår så jag sov typ en timme på dagen och tog det ganska lugnt. 

Och nej jag är inte bortskämd, bara lyckligt lottad att pappa betalade EN DEL av min macbook. Jag är tacksam.

Nu sover Wendy och jag hade tänkt kolla på Teen Wolf.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag började jag kl 08:40 med spanska i 2 timmar. Språk är den lektionen jag är minst taggad på. Men allt i livet är inte roligt, önskade bara att allt var de. Men ja, då skulle man inte uppskatta de roliga lika mycket, I know I know. 

Och sen på eftermiddagen hade vi samhällskunskap och pratade om källkritik. Som om vi inte hade jobbat med de nog på Europa skolan. Well well det var en helt ok lektion. Vi fick också våra skoldatorer, Jippi! Dock kommer jag inte in på den så kan inte göra något med den. 

Efter skolan gick jag och tog en latte innan tåget gick. Min ekonomi kommer ej hålla nu när jag dricker latte hela tiden... Btw är vädret piss, vill bara krypa ner i min säng och kolla på serier. Man blir så trött av det här vädret också...

Hoppas ni gillade inlägget, Puss & Kram

Likes

Comments

​Hej på er!

Vi bodde på ett hotell i Alcudia och här är några bilder från bla utsikten från vårt hotell, hamnen & gamla stan.

Hoppas ni gillade inlägget, Puss & Kram.

Likes

Comments

​Hej på er!

Idag är det söndag och jag har inte mycket för mig. Min mamma, min morbror och deras morbror skulle åka någonstans och då fick jag ta hand om hunden min morbror har (det är min kusins hund). De var en komplicerad förklaring men men. Det är jätte mysigt. Just nu när jag skriver det här ligger hon bredvid mig och myser.

efter lunch ska vi gå en långpromenad runt bruket i Hälleforsnäs och ta några Pokemonstops, haha. Jag är fortfarande lite förkyld och seg men det stoppar mig inte från att gå ut. 

Ja, det är vad min söndag består av i princip. En ta de lugnt dag som också är skönt. Och igår kände jag en sån dålig magkänsla och jag trodde de var oro eller nått men idag visade det sig att jag hade PMS. Orkar ej det. Åhhh

Hoppas ni gillade inlägget, Puss & Kram

Likes

Comments

​Hej på er!

Här kommer några bilder från när vi var i Palma (största staden på Mallis). Jätte fin stad och i Palma fanns det en katedral som är väldigt vacker. 

hoppas ni gillade bilderna. Puss & Kram

Likes

Comments

Hej på er!

Som ni redan vet har jag varit på Mallorca och här kommer några blider från en utflykt vi gjorde. Denna gick till Valdemossa-Porto de Soller-Soller. Det ligger vid Mallorcas bergskedja

hoppas ni gillade inlägget, Puss & Kram.

Likes

Comments