Japp japp, nu börjar jag blogga på min egna blogg igen. Kommer kanske sedan börja blogga här igen, men just nu känns det som att jag vill va själv. Kunna skriva vad som helst utan att man ska tänka på vad den andra tycker. Uppdatera när man känner för det osv. Dock har jag och Sofia varit sjukt fria. Inga regler eller så, bara bra läsning för er ofc.

Men nu tar jag och plockar fram min gamla blogg och kollar om min kärlek till bloggandet finns kvar, isåfall kommer jag hit igen. Men annars tror jag nog att jag säger hejdå till bloggvärlden. Hoppas ni följer med mig till www.nattstad.se/josefinboman

Stor kram, Josefin


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu tar vi en paus från bloggen pga olika privata själ. Vi kommer INTE att ta bort bloggen då vi endast gör en längre paus.

Josefin kommer att fortsätta blogga på sin gamla blogg.. www.nattsatd.se/josefinboman

Hoppas att ni har förståelse för detta och följer Josefins blogg för nya mål och satsningar under 2013.

Stor kram och tack för att ni läste, vi kommer tillbaka!

Likes

Comments

Spenderade min lördagskväll med älskling som sov här sen igår åkte jag till stallet vid tolv, red båda hästerna som fick gå riktigt ordentligt. Galopp och pulsa i snö. Båda gick jättebra och va mjuka för hand och skänkel, Ludde va pigg och studsade en del men annars skötte dom sig kanon bra.
Efter det åkte jag hem och bytte om för att sedan åka till vårat årsmöte med klubben, jag fick äntligen min pokal för att jag vann Smedstorps Cup och sen två rosor för att jag deltagit i lagen.

Jag är ledsen att jag inte bloggat men jag har inte hunnit och sen har jag spenderar tid med vänner och stallet. My time, my life.
Bättre uppdatering i veckan kan vi väll hoppas på!

Josefin

Likes

Comments

Brolle var så jävla söt i soffan med Henrietta idag. Va bara tvungen att lägga ut!! Sofia

Likes

Comments

Zarah, som är ridlärare på ridskolan ligger hemma och är sjuk. Så jag fick hoppa in som ridlärare idag! Två uteritter och en markarbetes lektion står på schemat. Wish me luck!!

Sofia

Likes

Comments

Mamma och jag åt några jätte äckliga semlor i veckan och då bestämde vi oss för att köpa semlor från olika ställen i Stockholm och ge dom betyg. Vi har ätit en semla och nu är det ett par stycken kvar! Jag tänkte sedan skriva om alla semlor och om hur goda/äckliga dom va osv.

Det låter väll lite kul?
Imorgon får ni en redovisning om semla nummer ett!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har lite bloggtorka, vet inte vad jag ska skriva om riktigt..

Josefin

Likes

Comments

Det är Ludde! Det tror man inte va? Detta är provridningen av Ludde för 5,5 år sen. Han var så otroligt svag och omusklad. Men allt Lena säger är så himla sant om honom, lilla luddson! (Haha det har förresten hänt en HEL DEL med min ridning..) Sofia

Likes

Comments

Världens bästa bror kom hem med glass och pizza till sin sjukling till syster! Älska ben and Jerrys <3!!!

Sofia

Likes

Comments

Idag kom mitt skitvirus tillbaka. Så har legat inne och skippat skolan. Skulle egentligen lastträna med Calle men jag orkade varken det eller rida. Borstade, gosade och testade vår nya luva istället tills söndag. Jag hoppas jag blir frisk snart. Nu börjar ju tävlingsäsongen och jag vill inte missa något!

SofiaLikes

Comments

.. Ligga hemma, är fortfarande sjuk. Känns lite bättre idag, nästan bara halsen som gör ont. Men det är så sjukt tråkigt att vars hemma, speciellt när man är sjuk.
Igår pluggade jag ganska mycket men ska göra klar nån liten grej. Sen får ni även ett inlägg om en liten "tävling" jag och mamma har.

Josefin

Likes

Comments