Header

Det här blir det sista inlägget i bloggen.
​Tack för allt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag loggade in på Snuska idag. Jag ville se om det hänt något intressant. Det jag ser är att människor fortfarande requestar bilder. Är ni verkligen så desperata? Det är skrämmande att se hur maniska en del människor är och dom gör nästintill vad som helst för att få tag i bilder.
En sak till. Ni behöver inte skicka meddelanden till mig. Jag läser dom inte. Dom raderas direkt.

Likes

Comments

Nu ska ni få höra! Förundersökningen är nerlagd. Jipiii! Jag är oskyldig. Hör ni det bitches. Oskyldig! Idag blev en bra dag trots allt. Nu ska jag till Coop forum och köpa munkar. Jag måste fira detta 🎉

Likes

Comments

Jag har valt att lämna Snuska bakom mig. Det som var roligt finns inte kvar längre. Jag ångrar dock inte en sekund. Mitt konto på Snuska, Instagram och Kik kommer inte användas längre. Även bloggen kommer försvinna med tiden. Den kommer att vara det enda stället att nå mig på just nu.
Jag vet att det verkar konstigt. men Snuska har hjälpt mig. Jag har träffat underbara människor som jag kommer hålla kontakten med. Tack för alla trevliga samtal och skratt <3


Jag måste tillägga att jag inte förstår varför vissa personer fortfarande önskar bilder på amatörtjejer. Dom måste verkligen vara desperata eftersom det är olagligt och det finns liksom strikta regler på Snuska. Även dom som laddar upp bör tänka om. Jag struntar i vad ni gör men när polisen knackar på dörren så är det inte lika roligt längre. Jag lovar ;)

Likes

Comments

Nu är det längesen jag skrev. Jag ber om ursäkt för det. Jag tänkte uppdatera er angående det där med polisen.
Jag har varit på förhör och jag förstod att det handlade om Snuska. En förundersökning har som ni förstår påbörjats. Det jag är misstänkt för är förtal.
Min dator och det andra dom tog får jag tillbaka nästa vecka. Jag vet inte hur mycket jag får skriva om vad dom sa under förhöret eller vad dom hittade. Jag vet inte heller om det är bra att jag gör det.
Jag håller er uppdaterade.


Likes

Comments

Polisen var precis här och hämtade min dator samt omärkta cd-r skivor. Dom sökte även igenom mitt rum. Kallelse om förhör kommer att skickas under veckan. Jag undrar vad det kan handla om haha.

Likes

Comments

Jag kom tillbaka från västkusten, närmare bestämt Strömstad i Fredags. Det var två underbara dagar. Vädret var dock sisådär.
Vi hann med så mycket. Allt från alkohol till shopping. Träffade lite nytt folk som jag tänker hålla kontakten med.
Sedan jag kom hem så har jag bara tagit det lugnt. Imorgon är det en ny vecka. Hoppas den bjuder på någonting spännande.

Likes

Comments

För ca 10 dagar sedan så blev jag kontaktad av en journalist som jobbar för företaget MittMedia. Hon ville ställa frågor angående Snuska. Naturligtvis avböjde jag då jag har noll respekt för journalister. Hon presenterade sig inte ens med namn men efter lite efterforskning av en annan medlem på Snuska så kom vi fram till vem det var.
En artikel har iallafall blivit skriven. Ni kan läsa den här. Stackars tjejer som skickat nakenbilder till ibland okända människor. Vad tänker ni med egentligen? Ni känner inte personen men ni visar upp er nakna kropp frivilligt. Sedan så sitter ni och tycker synd om er själva.
Om Roxanne läser detta inlägg så vill jag bara säga: Vilket gulligt litet reportage ;)​Likes

Comments