Header
View tracker

Detta känns kanske väldigt onödigt men jag har valt att öppna en shop. Så vitt jag vet så har ingen på Snuska eller Volafile sålt egen merchandise så jag gör ett försök. Jag har valt att inte ta någon vinst av det som säljs, i syfte att kläderna ska bli billigare att köpa. Tryck på bilden för att komma till shoppen. Har ni några frågor så kan ni kontakta mig på Snuska.
(Bättre bilder på tröjtrycken finns i shoppen)

Ni förblir anonyma för mig då jag inte ser vilka som har beställt. Det är Spreadshirt som tar emot beställningen. Jag kan bara se vilken vara och hur många exemplar som beställts.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

I veckan lämnar jag Volafile för gott. Rummet blir då utan Admin och det är alltid skönt att ha en sån tills hand om man tex vill ha möjligheten att radera bilder. Jag rekommenderar att ni gör ett nytt rum men ni får såklart fortsätta i rummet som finns idag.
Jag kommer att fortsätta blogga och det kommer att bli mer personliga inlägg. Så fortsätt gärna att läsa :)

Likes

Comments

View tracker

Tack för att du förstörde min kväll igår och fick mig att gråta.
Varför ens ställa dessa frågor? Vad får dig att tro att jag vill återuppleva den kvällen?

Likes

Comments

Jag blev bannad från rummet på Volafile som jag skapat. Reason: "Fuck off and kill yourself" Det var snällt måste jag säga. Helt ärligt så vet jag inte vad jag har gjort. Jag skickade ett argsint e-mail till admin. Jag vill veta varför jag blev bannad i 23 veckor. Får jag inget svar så fortsätter jag att kontakta dom.

Likes

Comments

Igår hade jag min första tid hos psykologen. Det gick jättebra och det kändes skönt att få prata ut om allt som jag varit med om. Allt från våldtäkt till misshandel. Jag har tid igen nästa vecka.

Till alla som hänger i rummet "Svenska amatörer" Känn er trollade ;) aiwas är fortfarande min man
Ni kommer se tillbaka på det här och skratta och tänka för er själv hur meningslöst det var :*

Likes

Comments

I Fredags så gjorde jag det som alla psykiskt instabila tonåringar har tänkt på. Nämligen att försöka ta sitt liv. Jag tänker inte gå in i detalj på vad som hände men efter att ha spenderat helgen på psyket så mår jag för tillfälligt bra. Nästa vecka så ska jag börja träffa en psykolog för att prata om mitt mående.
Jag vill be om ursäkt till de människor jag gjort oroliga <3​

Jag skriver inte det här inlägget för att få uppmärksamhet. Jag vill bara dela med mig av det som händer i mitt liv.

Likes

Comments

Tror ni att det smakar så illa som man tror?
Lämna gärna en kommentar.

Likes

Comments

.Ni som hänger på Snuska känner troligen till tråden om Volafile. Jag har flertal gånger bett användarna att kontakta mig via pm om dom vill ha länken till rummet som jag gjort. Andra användare har försökt att hjälpa mig med att få idioterna att förstå Jag tycker att det borde vara en lätt instruktion att ta in MEN för vissa verkar det vara omöjligt.
Jag vet inte hur många som skrivit "jag vill ha ett pm" "pm tack" ect i tråden. Jag förstår inte hur man kan vara så trög. Lär er att läsa, sluta runka sönder hjärnan...vad det nu än är som gör er dumma.

Volafile är en fildelningssajt där man bland annat kan ladda upp bilder, filmer, dokument.
Man skapar ett rum där man laddar upp sitt innehåll.

Likes

Comments

Som rubriken lyder så tänker jag börja blogga igen. Jag vet inte riktigt vad bloggen kommer att innehålla men häng med vettja!

Likes

Comments

Det här blir det sista inlägget i bloggen.
​Tack för allt!

Likes

Comments