Titta va mycket roligt jag och Bixi har införskaffat oss! 😄👍
Ett koppel, en scarf, reflexväst och reflexkoppel, tandborste + tandkräm, underullskarda, termometer, ben och godis/"lickstick"(ej med på bild), leksaker, bajspåsehållare med ficklampa + refill, vattenflaska med skål, vattenflaska att sätta på bur(som kaniner har typ), stålvajer + fäste till marken, låga koner, metallapport, aktiveringsspel & godispåse.
Detta och mycket mer går att köpa väldigt ​billigt från en god vän till mig. Någon som känner sig intresserad? Skriv till mig så hör jag av mig till min gode vän så att ni kan kolla på om det finns något som intresserar er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


  • 511 Readers

Likes

Comments

Som de flesta vet så jobbar jag på hunddagis. Idag var det då min lilla plutts allra första dag efter att varit hemma i två veckor.
Hon har varit en liten guldklimp hela dagen. I början var det lite oroligt men det släppte snabbt när hon fick sin första lekkompis Elsa. Men som många vet blir valpar trötta fort(oftast utan att veta om det själva) och så måste man tänka på kroppen, den hållningen hur mycket som helst. Så några långa lekstunder blev det inte. Men Bixi klagar inte. Efter en lång dag har vi nu kommit hem och hon har redan slocknat för länge sen. Tänk va mycket nya intryck. Spännande att se hur morgondagen kommer att se ut!
Stort tack till våran älskade Sussi som sponsrar oss från Husse med bra, roliga och goda grejer!!
  • 532 Readers

Likes

Comments

Den 22 februari 2015 fick jag hem min allra första egna hund. Vilket va för bara två dagar sen.
Jag som aldrig har haft en valp förut stod i chock när jag klev in genom dörren där hemma och inte hade en aning om vad jag skulle göra med den där lilla varelsen.
Efter första natten va jag helt förstörd. Att man vaknar av minsta lilla. Vilka modersinstinkter! Annars vaknar man ju fan inte ens om en hel arme skulle klampa in i sovrummet. På dagen visste jag heller inte va jag skulle göra med det lilla busfröt. Allt som jag har lärt mig i skolan om valpar, allt man fick reda på av uppfödaren, allt som man läst på internet. Va man ska tänka på, vad valpen får och inte får göra..alla tankar snurrade runt i hjärnan.
Efter ett tag lärde jag mig att pricka in kiss och bajsrutinerna rätt bra. Dessutom hittade jag off knappen på valpen. Hehe viktigt är nog just det att hitta sätt att få hunden att finna ro så att den kan slappna av och sova.
Om jag tyckte att första natten va hemsk...asså döda mig! Den andra natten höll jag på att slita av mig håret och gråta floder. När man har vaknat ungefär varannan timme under hela natten och sen halv fyra bestämmer den sig att det får va nog med sömn då är man inte så jävla taggad på att sitta uppe i ytligare två timmar för att den inte kunde sova.
Den = Bixi. Japp det fick bli en Wiking Chidob's Busiga Bixi. (Tro mig den är busig också) men hon är också en väldigt harmonisk valp. Jag trodde att det skulle vara värre. Värst är väl när familjemedlemmarna inte följer reglerna. Skärpning!
Nej men efter bara två dagar tillsammans kan jag ändå säga att vi faktiskt börjar hitta varandra. Hon är inklickad och vi har börjat köra lite kontaktövningar vilket går med stora framsteg. Stolt nybliven mor. Nu ska vi gå och lägga oss och hoppas på en bra natt. Peppar peppar!!!


  • 592 Readers

Likes

Comments

Prova det här ni! Att träna en hund samtidigt som alla andra hundarna vill ha SAMMA godis.
haha ibland måste man bara älska jobbet.

Ja nej jag vet att jag inte ser helt fräsch ut.."livet på hunddagis" kallar vi stilen.

  • 624 Readers

Likes

Comments

Efter jobbet i igår satte jag mig på tåget till Uppsala för att träffa Ida. Åkte och solade där Ida har sin praktik och sen åkte vi hem till henne. Fixade iordning oss och drog sedan till ångkvarnen och träffade lite polare för att senare dra vidare till den nya klubben "Klubben" påhittigt namn osv..
Med VIP biljetter och hela paketet körde vi en kväll med all-in. En riktigt rolig kväll!
Idag åkte vi till Täby till le hospital och sedan till kista centrum där vi käkade och shoppade lite grann och sedan tillbaka till Uppsala.
Nu sitter jag och stryper en neger och inväntar denna kvälls tokigheter.
  • 671 Readers

Likes

Comments

Riktigt dålig uppdatering! Jag glömmer typ bort bloggen. Den känns inte så viktig för mig längre och på nått vis prioriterar jag bort den. Så får det ju inte va. Nej så här kan vi inte ha det! Skärpning!

Världens tråkigaste inlägg. Ja det måste väl ändå vara såna här. Där man klagar på hur dålig man är på att blogga. Ja då kanske man ska sluta blogga istället? fast å andra sidan gör jag det mest för min egen skull. Jag gillar när man kan gå tillbaka och läsa och komma ihåg småsaker som man har gjort. Se sin egen utveckling genom åren och bara vara lite allmänt nostalgisk!

Jaja nu får det bli skärpning i vilket fall som helst.

  • 678 Readers

Likes

Comments

Igår vaknade jag av ett facetime samtal med bästa Ludvig!
Sen blev jag hämtad av Martin, åkte till centrum, köpte en topp från ginatricot och gjorde några ärenden. Sen fick jag skjuts hem, fixade iordning mig och gick hem till Linnea. Förade sen drog jag Linnea och Katja in till stan och dansade loss! En helt sjukt rolig kväll. Såhär roligt har jag inte haft på hur länge som helst. Är så glad att jag följde med ut! Tack brudar.

  • 774 Readers

Likes

Comments

Vem fan tror han att han är?
Jag står i rulltrappan ner från Östermalmstorg för att ta tunnelbanan när en man med grå dunjacka och en grå mössa vänder sig om och glor på mig. Av ren reflex vänder jag huvudet och fäster blicken på nått annat. Jag ser honom fortfarande i ögonvrån.
Han mumlar något jag inte hör och låtsas som om jag inte hörde något. Då tar han ett steg närmare mig och ställer sig precis framför mig. Det här känns obehagligt och det finns ingen omkring mig som ser vad som händer. Min blick fastnade på honom när jag backar ett steg. Han säger "men lägg av, du behöver inte va sån". Jag svarar inte men tittar bort. Han fortsätter med "vilken fin fläta du har". Då vill jag bara sparka honom mellan benen och springa. Men istället tog jag ett djupt andetag så tyst som möjligt för att han inte skulle märka hur nervös jag va. (Vilket han säkert såg på mig ändå..) rulltrappan som kändes som en evighet att åka ner för tog äntligen slut och jag skyndade mig ner till tåget.
Fyfan! Fyfan säger jag bara. Jävla äckelmänniska! Ska det va såhär? Ska man behöva ha en jävla livvakt med sig varje gång man ska lämna hemmet? Varför finns det inte fler folk som står runt omkring? Dom här trygghetsvärdarna som ska finnas där. Om det nu finns något sånt?
Nej. Det här är bara inte okej!


(För Filips skull har jag bytt rubriken på inlägget eftersom att han tog illa upp. Sorry!)

  • 953 Readers

Likes

Comments

Varje natt i snart en veckan har jag drömt drömmar om min barndom. Både ifrån sorgsna och glada tider ur mitt liv. En dröm kan vara som ett kapitel ur mitt liv. Drömmar är så obehagliga. Ja menar att det är ju nästan omöjligt att styra en dröm. Äh jag vet inte. Dom här drömmarna gör mig bara förvirrad..

  • 958 Readers

Likes

Comments