Vart ska jag börja?? Uppifrån? Nerifrån? Kanske i mitten? Arrrrgh, jag står inte ut...
Det har varit riktigt jobbigt ett tag nu... Saker å ting har inte direkt funkat som det ska.. Allt går bara upp å ner, hit å dit, fram å tillbaka...

För att göra en lång historia lite kortare, så ska jag bara berätta lite utvalda delar...

1. Jag vet ärligt talat inte vad jag gjort Liten för att han ska tycka så illa om mig. Å egentligen så skiter jag i det, för han har en fri vilja. Men när det blir ett problem i mitt förhållande pga honom, så skiter jag inte längre i det.
Tycker bara det är jävligt fult av honom att snacka så mycket skit som han gör!

2. Jag är oerhört förbannad på både P å Liten för hur de betedde sig lördagen 15 augusti! Först å främst blev jag irriterad på P för att han alltid vänder kappan efter vinden när det gäller sin lillebror. Sen blev jag förbannad av att han först sa att han skulle vara hemma till senast 23.00, sen ändrade han sig till 00.00 å sen dök han ändå inte upp förrän 04.00... Där emellan var han tyken över telefon å sen försökte han hela tiden få samtalen att låta som att jag sa nåt helt annat än vad jag egentligen sa. Dålig stil.
Jag sa iaf till honom att ingen skulle följa med hem å sova här, speciellt inte hans lillebror. Anledningen? När jag pratade med P å han precis kommit in till stan, så sa han att jag alltid kunde komma in med, då hör man Liten i bakgrunden: "Nej för helvete Peter, dra inte hit henne". Patetiska lilla jävla skitunge, är vad han är!
De kom hem iaf å den äckliga ungen står å är fruktansvärt respektlös mot mig i MITT hem.. INTE OKEJ! Men det som sved mest var att P inte sa ifrån. Men så fort jag började likadant tillbaka så sa han till mig.. Riktigt jävla dålig stil!

3. Börjar tröttna nåt fruktansvärt på all jävla smsande.. Man behöver inte sms från morgon till kväll med sin lillebror. Å är det inte han så är det nån arbetskamrat eller nåt skabbigt gammalt ligg.. Fruktansvärt irriterande!

4. Sist, men inte minst, har vi igår å idag.. Orkar inte gå in på detaljer, men ett ultimatum ställdes å val gjordes. Dock inte några direkt vettiga val.. Å jag är verkligen trött på att komma i sista hand.. Å alla dessa jävla sms med gamla ligg som inte kan annat än att vara otrogna mot sina fästmän och pojkvänner....
 

Idag har nästan varit ännu värre då man gick å la sig runt 4-tiden imorse å vaknade vid 5.. mellan 05.10 å 08.30 gjordes alldeles för många besök på dass. Herrejävlar vad vi har pratat, jag å toan.. No more tequila for me!
Gick upp strax innan 12 å spenderade hela förmiddan till att gråta floder...! Nu däremot önskar man ju att man hade ork å lust att gå ut. Hade sopat banan med alla brudar, då jag inte längre se ut som ett ras. Gick å handlade mat tidigare å till å med kassörskan på hemköp kollade på mig med en blick som sa: stackars lilla sorgliga figur.. *suck* Nu däremot har svullnaden runt ögonen lagt sig å näsan är inte längre röd. Har ätit ett litet mål mat på hela dan, så magen är platt som en pannkaka... Så hade jag fått på mig lite mascara å en klänning så hade jag set helt stunning ut... Vilket är jävligt retligt då man sitter hemma i pyjamas å undrar varför man stannar hos nån som skiter i en.. Samtidigt så har det ju inte alltid varit så här å jag hoppas ju att vi ska hitta tillbaka på nåt jävla vänster..

Självklart har jag bara dragit en bråkdel av allt å inte gått in på djupet i mina beskrivningar. Så det tro inte att vi tjafsar över ingenting. Å då jag är rätt sårad så har jag valt bort att berätta om alla de bra dagarna å de fina stunderna. Känner att det är bäst att nämna de, då många IQ-befriade idioter inte fattar att det inte bara är dåligt jämt. Hade det varit det så hade det ju inte varit några problem att avsluta allt..
Därav att jag känner mig just SPLITTRAD!

Å pga att jag är sjukt trött just nu, så har jag en känsla av att detta blogginlägget kommer ändras inom en snar framtid så att det låter vettigare. Men än så länge får det stå som det står..

Över & ut / M

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

"Du förstörde oss!
Det vi hade är fördärvat!
Jag ändrade den jag var för din skull."

"Jag har ältat det här i fem månader. Och hela tiden har du tigit om det...!"
"...Du borde ha försökt berätta det varenda dag!"

"Vet du vad som sårar mig mest?
Att du hade en hemlighet för mig.
Jag har aldrig nånsin haft hemligheter för dig - nånsin."

----------------------------------------------------------------------------------------------

Vet du vad det värst är? Jag trodde på dig under hela tiden. Men allt du gav mig var lögner. Fattar inte hur jag kunde vara så blind.
Och nu vill du att jag ska lita på dig igen?! Eftersom du talar sanning denna gången...
Tyvärr är det inte så enkelt.
Tillit och respekt är inget man får, det är nåt man förtjänar!

Så ge mig en ordentlig anledning till att förlåta dig! Och börja kämpa för att få tillbaka min respekt och min tillit.
Är du inte redo att göra vissa uppoffringar i ditt liv - så är jag inte redo att förlåta dig.

Vill du veta nåt lustigt? Trots allt som hänt mellan oss, så är jag beredd att ge dig en sista chans. Men just nu så tycker jag mest bara synd om dig! Du är verkligen en sorglig liten figur, som tror att du är mer än vad du verkligen är. Kom till insikt nån gång om att du inte är "all that", så ska du se att vi kan lösa detta på lika villkor.

Kram kram

 

Likes

Comments

Nu tänker jag ta det här från början, för jag är trött på att alltid få skit av folk. Kom fan inte och tro att det alltid är jag som gjort fel. Vi är faktiskt TVÅ i det här förhållandet, även om det många gånger känns som att vi är tre.....

I början när jag träffade P så kunde vi gå ut ihop, utan några som helst problem. Men det kan vi inte längre, det går bara inte! Varje gång vi får alkohol i kroppen, tjafsar vi utav bara helvete.. Å det är fan inge roligt.

Tror dock att det har mycket att göra med att vi aldrig kan lösa något när vi är nyktra. Har försökt så många gånger att vi ska prata igenom saker som har hänt och lösa dem på en gång, men det är inte lätt när man endast har en en-vägs-kommunikation.. Fan ibland är det ju som att prata med en vägg och då får man ju löst mycket...

En hel del frustration (från min sida) är att P ljugit och att han fortfarande aldrig kan sätta sig ner med mig och prata om det. För det är precis det jag behöver för att komma vidare. Prata igenom det och känna mig säker på att det aldrig kommer hända igen. Sen är det också mycket pga att vi har så otroligt skilda prioriteringar.. Jag tycker att man ska kunna lägga en dag i veckan på varandra, utan några som helst stör-moment.. Och för 2 månader sen fick jag ett sms av P där han skrev så här: "Men jag kan erkänna att jag inte är lika gullig längre men ändå bättre än tidigare. Jag får väl ta tag i mig igen å sen kanske vi ska införa en dag då vi bara är vi. Kolla lite tv å mysa. Minst en gång i veckan". Har dock inte sett ryken av den dan.. För som han själv så "smart" sa: Måndag, tisdag och torsdag tränar jag. Onsdag har vi tvätt och städ dag. Och sen fredag, lördag, söndag så är vi i deljsön...

Meeeeeen, smaaaaaart. Varför inte ta en söndag och ha mys-dag på?! En annan grej som är fett störande är att tjötar han inte om delsjön, så är det om Liten. För om han inte är med Liten, så smsar han med honom å smsar han inte med honom, så pratar han med å pratar han inte med honom, så pratar han om honom. Jag är så förbannat trött på detta eviga tjat om hans lillebror. Vill Liten berätta nåt för mig, så gör han det SJÄLV. Annars skiter han i det.

Men iaf.. Tror att om han bara kunde börja lyssna på vad man säger och försöka ta åt sig av det.. Så skulle allt vara precis lika bra som förr. Och det som nästan väger ännu större är om han hade kunnat börja PRATA om saker själv med. För hade vi bara löst allt i nyktert tillstånd, så hade inte allt bubblat upp på fyllan. För minsta lilla skitsak som händer på fyllan - blir till en jätte sak pga bristande kommunikation!!  Som JAG alltid får skiten för...!

Och angående om gårdagens bravader. Vi skulle ut för att JAG och EMMA ville dansa. Jag kan bara tala för mig själv när jag säger att jag såg verkligen fram emot kvällen. Den börjar hemma i Tobson's å Emma's lgh, sen bär det av till Sense där vi alla tar en öl/cider. Sen går vi till Gretas för att dansa, och för att Liten inte kommer in på Trädgår'n... Väl där, så vill killarna dra till Ferdinad och då måste det ju självklart bli så... När vi står och ska hämta jackorna står P bakom nåt jävla fruntimmer, som flippar över och skriker på honom att hon "inte vill känna hans äckliga kuk mot sin röv". Varpå Liten säger att han inte kan fatta att jag tar sån skit, för att han blev irriterad på sin bror som gör nåt sånt när han har flickvän. Jag sa att jag såg ju inte vad som hände, jag hörde bara när hon skrek. P, Jocke, Tobson å Emma drar mot Ferdinad, medans jag och Liten hamnar lite på efterkälken då vi hämtade våra jackor sist.. När vi kommer fram till kön, så är jag fruktansvärt ledsen och förvirrad. För Liten har gått hela vägen och tjötat om att jag ska ta upp detta på en gång med P, för så där får han inte bete sig. Full, som jag är, gör jag självklart detta, sen var katastrofen ett faktum. Det hela slutar iaf med att de andra sitter inne på Ferdinad och dricker helrör, medans jag som verkligen sett fram emot en kväll med dans och skoj, sitter gråtandes på ett tåg.

Men vill nu veta vad det bästa är??? Jag ångrar ingenting!! För en gångs skull, så har inte jag gjort något fel. Och vad alla de andra än tycker och tänker, skiter jag FULLSTÄNDIGT i. För "only God can judge me". Och den utan synd, kan ju ta och kasta första stenen.

En sak är iaf säker: Vad som än händer mellan oss, så är det upp till P att visa vad han känner och vill. Och skulle han inte vilja nåt mer eller om han slutar känna nåt, så är det inte värre än att det tar slut..

Över och Ut         -=NoRegrets=-

Likes

Comments

Idag hände något hemskt. Något riktigt, riktigt hemskt. Min praktikplats brann ner till marken. Taket rasade in, personal och brukare fick evakueras, de blev av med tillhörigheter och har nu inga lokaler att vistas i. Så vart var då jag? Jo, jag var i skolan, då tisdagar är mina enda skoldagar resten är förlagt på praktik. Så det måste finnas en räddande ängel, en skyddsängel, för alla som är i behov av en. För ingen kom till skada på dagcentret, vare sig personal eller brukare. Och jag klarade ju mig eftersom det hände på min enda skoldag.

Men frågan är nu: Vart ska alla ta vägen? Vi har inga lokaler, eftersom larmet till brandstationen kom in för sent. Så allt fick brinna ner till marken så att brandmännen istället kunde sikta in sig på eftersläckningsarbetet. Så vart ska nu dessa funktionshindrade ta vägen på dagarna? De vill ju inte vara hemma på sina boenden dygnet runt, varje dag..

Och hur ska de bearbeta allt detta. Hade detta hänt på en vanlig arbetsplats så hade krisgrupper hjälpt de anställda att bearbeta dagens händelser. Men nu pratar vi om människor med olika funktionshinder. Stumma, döva, begåvningshandikappade, m.m. Men det som känns mest i hjärtat är de multihandikappade som varken kan prata talspråk, teckenspråk eller på nåt annat sätt göra sig förstådda. Hur ska man egentligen veta när de kommit över allt som hänt idag? Om de ens gör det.. Lider nåt fruktansvärt med alla som drabbats av denna hemska händelse. Men är samtidigt oerhört tacksam för att ingen ska ha skadats!

På gt.se går att läsa följande (där finns också en film):

Funktionshindrade räddade ur brand
En kraftig brand ödelade ett dagcenter för funktionshindrade på Friedländers gata i Backa på tisdagen.
- Det hade gått för långt när vi kom fram. Byggnaden gick inte att rädda, säger Håkan Blomst på räddningstjänsten i Göteborg till GT.se. 
 

Larmet om branden i enplansbyggnaden kom in klockan 11.46 på tisdagen. Branden började i köket och spred sig sedan vidare till vinden. Ett stort räddningspådrag har under eftermiddagen kämpat mot lågorna. Byggnaden gick dock inte att rädda.
- Det hade gått för långt när vi kom fram. Nu kommer vi bara låta byggnaden brinna ner. Vi är på plats och bevakar och har påbörjat eftersläckningsarbetet, säger Håkan Blomst.

 

"Taket har rasat in"
Emma Eriksson är en av dem som blev vittne till branden. Hon har utsikt över byggnaden från sitt fönster.
- Taket har rasat in och det har varit otroligt mycket rök, säger hon.

Evakuerade
Samtliga personer som befann sig i byggnaden, både personal och besökare på dagcentret, evakuerades till stadsdelsförvaltningens lokaler en bit bort. Ingen av dem har fått några skador.
Det är fortfarande oklart varför byggnaden började brinna.
- Det har vi ingen aning om just nu, säger Roger Persson, vid räddningstjänsten i Göteborg.
Branden vållade även trafikproblem på E 6. Röken drev mot E 6:an och Bäckebolsvägen i närheten av brandplatsen stängdes av. Polisen försökte också få trafikanterna på E 6:an att sänka hastigheten.

 

Sänder en tanke till alla som var inblandade.

<3<3 Lilla M

Likes

Comments

 

Jag har massa saker som jag måste få ur mig. Både positiva och negativa. Vet dock inte i vilken ordning jag ska ta allt och det lär komma lite "huller om buller"..

Jag är världens lyckligaste tjej för tillfället. P har bestämt sig för att han vill att vi tar saker och ting ett steg längre och blir seriösa, på riktigt. Så i månadsskiftet mars-april blir vi ett hem. För att inviga det hela, åkte vi idag och köpte en tv ihop. För att citera min kärlek: "Det är du och jag".

Jag har börjat plugga igen. Började skolan i onsdags och kommer läsa ett år, sen är jag färdigutbildad. Läser AIL (arbetsinriktat lärande) som går ut på att jag gör teori och praktik i ett. Alltså, jag sitter inte i en skolbänk utan jag är ute på en arbetsplats hela min skolgång. Jobbar på en daglig verksamhet ute i Hisings Backa.. Går i och för sig i skolan på tisdagar, men en heldag innebär 9-12, så det är inte så värst jobbigt. =) Det känns verkligen jätte gött denna gången och det ska bli så skönt att få en fullständig utbildning. *Bättre sent än aldrig*

Har stressat sönder mig hela jul helgen, så när skolan började kändes det som att en sten lyfte från mina axlar. Har verkligen inte varit på mitt bästa humör, eftersom långa "utflykter" med ett mål skräpmat om dagen som enda energikälla, inte har lockat fram charmtrollet i mig precis... :P

Har haft världens bästa nyår! Tack alla som kom på våran maskerad. Utklädda som outklädda, fast de som klädde ut sig fick allt en liten guldstjärna "i min bok". Hade as ball och fick träffat massa nya, roliga och goa människor. Sen var det även roligt att så många inte riktigt ville gå hem och sa flera gånger att de såg fram emot en till sån här fest. Tack, tack, tack allihop!

Har ju fått reda på en del tråkigheter med, som jag helst av allt inte hade velat veta. Eller rättare sagt: inte hade velat skulle ha hänt.Men jag är ändå glad att min kära pojkvän valde att berätta sanningen om. Kan dock tala om att det finns 2 personer som ligger risigt till om jag skulle råka träffa dem på fyllan. Den ena är P's x Emelie (som alla säger var så fruktansvärt sur och grinig jämt och väldigt speciell, fast inte på ett bra sätt). Den andra är slynan Isabelle. Säger la som P (+ andra i hans vänskapskrets de få gånger de pratar om henne): "Hon är ju för jävla skabbig."

På både gott och ont så har min pojkvän valt att berätta sanningen för mig om dessa två. Hade ju helst av allt velat att han varit ärlig från första början, men jag antar att man inte kan få allt på en gång... Han valde själv att erkänna vad han ljugit om och varför, och vi har nu löst allt det. Kommer dock ta ett bra tag innan jag kommer lita på honom till 100% igen, men jag tror allt att vi kommer komma dit så småningom. Alla har rätt att få göra ett visst antal fel i ett förhållande, men hade det varit allvarligare, så hade jag aldrig förlåtit honom. Tar inte samma skit som jag en gång, i mitt liv, tog. Never, never again! Vad som hänt håller jag mellan mig, P och en vän (som jag anförtrott mig åt).

Sist, men inte minst, måste jag bara skvallra om att jag nu varit rökfri i över 7 månader. Grattis till mig! Är så fruktansvärt stolt över mig själv, att hälften kunde varit nog. Visst suger det till ibland, men med min kärlek vid min sida så klarar jag mig finfint. Heja mig!

Måste bara göra ett sista tillägg. Grattis Tobson & Emma, som precis har tagit det stora steget och flyttat ihop. Önskar er all lycka! Sen, för att vara lite egoistisk, kommer det vara jäkligt skönt att ni bor så mycket närmare. ;) Men ännu en gång: Grattis! =)

Kärlek // Lilla M

Likes

Comments

Vi hade maskerad på nyårsafton. Kvällen innan fick min pojkväns lillebror i uppgift att gå ut mina skor. Tyckte att det kunde vara kul om han fick på sig hela min Betty Boop dräkt. Så nu är det upp till er, gott folk: Vem bar den egentligen bäst?

 

Liten 30/12-08                                      Mickyz 31/12-08

 

Vote for YOUR favourite. . . XD

Likes

Comments

Min kyss ser ut som Alfalfa.. Haha! Du gör mig verkligen galet lycklig! Finns ingen som nånsin kommer kunna ta din plats i mitt hjärta. Älskar dig mer än det finns stjärnor på himlen. Massa kärlek / din för alltid Smulan<3

Likes

Comments

Hmmm, vart ska jag börja? Det har hänt en hel del sen jag sist skrev nåt. Har verkligen inte haft tid eller lust att skriva nåt blogg inlägg. Men nu jävlar är det dags... Sitter för närvarande ensam hemma hos P's päron å har nada att göra, så vad är bättre att sysselsätta sig med än att skriva lite??

Som många säkert förstått av mina tidigare inlägg, så har det gått rätt knackigt mellan mig å kärleken. Bråk å tjafs har avlöst varandra.. Å varken jag eller P har mått särskilt bra. Vi har vid ett flertal gånger stannat upp å frågat oss själva om det verkligen är menat att det ska vara vi.. Samtidigt har ingen av oss riktigt velat ge upp heller. Visst, när det är dåligt, så är det riktigt dåligt. Men när det är bra, så är det helt sanslöst bra.

För ett tag sen trodde jag att slutet var kommet, dock. Det hände en hel del skit å för ett par dar så försvann alla mina känslor. Jag gick omkring som i en dimma och kände mig alldeles tom inombords. Ingenting var bra, ingenting var kul, ingenting var tråkigt heller, allt var bara grått å jag var tom.

Jag kunde inte förstå vad som hände å varför det hände mig... Det enda jag visst var att han hade ljugit för mig. Men jag var så slut på tårar från alla våra bråk att jag inte hade några när jag väl hade behövt dem. Här kommer han å snackar om att jag måste jobba på min tillit gentemot honom å så har han ljugt för mig i 4 månaders tid. Inte konstigt att jag inte litar på killar...

Så varför är jag då glad nu å känner ett oerhört lyckorusJo, för att han valde att vara ärlig å av det han berättade så valde jag att förlåta honom. Men OM det skulle hända en gång till, så kommer jag inte stå för konsekvenserna.. Tror dock inte att det kommer hända nå mer, då han insåg att det var nära att det tog slut. Alla förtjänar en andra chans, men inte mer än så.

Ända sen sanningen kom fram, så har det funkat hur bra som helst mellan oss. För nu döljer han inte nåt å då är han inte heller längre så stingslig.. Är väldigt glad att vi löst detta å börjat jobba på att lägga det bakom oss. För han är verkligen en fin kille! Men springer jag nånsin på de andra 2 inblandade, så kan jag lova att det smäller å det kommer smälla högt dessutom!

Jag kanske målar upp detta värre än vad det är, men jag å P vet vad å hur allt ligger till.. Å det är allt som spelar nån roll.

Tack kexet för att du gjorde rätt för dig! Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Men du har fortfarande en del att bevisa!

Kärlek // Lilla M

Likes

Comments

Beyoncé - If i were a boy (svensk översättning av Mickyz)

Om jag var en pojke
Även bara för en dag
Skulle jag rulla ur sängen på morgonen
Sätta på mig vad jag velat och gått
Druckit öl med grabbarna
Och jagat flickor
Jag skulle vara med vem jag velat
Och aldrig bli konfronterad för det.
För de skulle ställa upp för mig.

[Refräng]
Om jag var en pojke
Tror jag att jag skulle förstå
Hur det känns att älska en flicka
Jag svär, jag skulle bli en bättre människa.
Jag skulle lysnnat på henne
För jag vet hur det ont det gör
När du förlorar den du ville ha
För att han tar dig för givet
Och allt som ni hade blev förstört

Om jag var en pojke
Skulle jag kunna stänga av min telefon
Säga till alla att den gått sönder
Så att de skulle tro att jag sov ensam
Jag skulle sätta mig själv först
Och gjort reglerna allt eftersom jag går
För jag vet att hon skulle vara trogen
Väntandes på att jag ska komma hem (ska komma hem)

(Refräng)

Det är lite för sent för dig att komma tillbaka
Säger att det bara var ett misstag
Trodde att jag skulle förlåta dig sådär
Om du trodde att jag skulle vänta på dig
Trodde du fel

(Refräng)

Men du är bara en pojke
Du förstår inte
Ja, du förstår inte
Hur det känns att älska en tjej nån dag
Du önskar du vore en bättre människa
Du lyssnar inte på henne
Du bryr dig inte om att det gör ont
Tills du förlorar den du ville ha
För att du tagir henne för given
Och allt ni har förstörs
Men du är bara en pojke...

 

Av personliga skäl har jag valt att översätta denna fullkomligt makalösa låt så att alla förstår vad som sägs (sjungs). Hoppas nu att vissa förstår innebörden av texten, för den stämmer väldigt bra in på många och mycket.

Likes

Comments

It will come a time in your life when you'll realize who really matters, who doesn't and who never really did.. So forget about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future!

 

Man måste förlora nån gång ibland, för att kunna bli en vinnare..

 

Livet är inte alltid lätt och väldigt sällan blir det precis som man tänkt sig..

Likes

Comments