Header

4 skopor (ca 4x25 g) Super Protein Complex choklad eller Whey Complete choklad
2,5 dl (ca 85 g) havregryn
3-4 msk stevia strö
1/2 tsk salt
2 tsk kakao
1 tsk bakpulver
2 medium stora MOGNA bananer
2,5 msk naturellt jordnötssmör (eller annat nötsmör), jag använde märket Green choice
Valfritt: hackad sockerfri choklad, kryddor som kanel, kokos

1. Sätt ugnen på 175C.
2. Mixa hälften av havregrynen till ett mjöl i en matberedare eller med stavmixer. Blanda alla torra ingreienser (havremjöl, havregryn, kakao, bakpulver, salt, proteinpulver och ev hackad choklad) i en skål.
3. Lägg bananerna och jordnötssmöret i en matberedare (eller med stavmixer) och blanda tills du fått en slät smet.
4. Blanda ihop de torra ingredienserna med banannsmeten och blanda väl.
Fördela smeten i 6 stora eller 8 små muffinsformar. Grädda i ca 13-15 minuter (kanske mer beroende på ugn, kläm försiktigt på dem och se om de är fasta med lite kletiga i mitten, så är de klara). Ta ut och låt svalna.
Frys in de du inte äter på en gång, de blir torra ganska snabbt om de står framme mer än 1-2 dagar.

Receptet är taget från http://www.tasty-health.se/​.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments