Header


Så här spenderades min och Olles fem månaders dag. Har varit en helt underbar dag med en ännu mera underbar kille. I love him mer än allt annat. ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gårdagen var en riktigt bra dag. Den bestod av bad på experium, surfin och spa. Mot kvällen handlade jag och Olle saker till middagen och lagade en fantastiskt god korvstroganoff. Bulkade lite som vanligt, spelade massa spel och rörde oss senare mot bowlingen. 

Första omgången var faktiskt riktigt pinsam, fick nästan femtio poäng under alla andra haha.. Men när andra omgången kom vände allt och jag vann till och med, oväntat men roligt!
Sedan somnade vi gott till Paradise Hotel med lite glass och nu ska vi röra oss mot ännu mera surfing. 😊

Likes

Comments

Kvällen igår avslutades bra på O'learys med fint sällskap av Iza, Gustav och Olle. Kom hem hyfsat tidigt och kollade på lite film innan vi somnade. Vi sitter nu och äter lite frukost innan vi ska ge oss av mot lite spa och bad på experium. Väldigt gos. 

Jag och Olle står för middagen ikväll så vi ska sticka iväg och handla lite och efter badet blir det bowling. Är dock väldans värdelöst på det men det gör väl det hela mycket roligare.. 😉

 

Likes

Comments

Har haft en fantastisk bra helg och en underbar start på lovet. Jag och Olle var på middag hemma hos Tim med Sofia, spelade massa spel, körde sanning eller konka, åt god mat, lyssnade på alldeles för hög musik och spårade som vanligt. Söndagen bestod mestadels av tid i bilen upp till Sälen och sedan spelade vi lite Yatzy, åt middag och somnade gott. 

Dagen idag har varit ganska lugnt, vi har gosat massor framför filmer och godis, varit och shoppat lite och ska nu laga mat. Bio eller bowling verkar vara kvällens planer, men vi får helt enkelt se 😄


Likes

Comments

Har inte något jätte fantastiskt att berätta om då min helg hitills varit väldigt lugn. Jobbade i fredags och somnade sedan gott brevid min kärlek. Vaknade, åt snickers frulle, jag rörde mig mot staden för att möta upp några klasskompisar och Josefin för en fika. 

Sitter nu på tåget med Olle mot Tierp för att åka på middag hemma hos Tim med Sofia. Supergos. Sedan ska jag och Olle till mig och sova för att sedan vakna tidigt och röra oss mot Sälen i en vecka, ska bli underbart.


Likes

Comments

Cross over bodice jumsuit hittar ni här. Dani lace dress hittar ni här.

Awesome baggies hittar ni här. Cuff sandals hittar ni här.

Stilly coat hittar ni här. Pointy ankle boots hittar ni här.

Upp till 70 procents rea på nelly just nu. Passa på, har själv valt ut sex snygga plagg att ha både till vardagen och festligheter.

Likes

Comments

Vaknade upp av att Kristin ringde och berättar att två av tre lektioner från dagen är inställd vilket var den bästa nyheter jag någonsin fått. Åkte istället iväg och tränade och ben stod på schemat, överraskande.. 😉. Gick oväntat bra och träningsvärken är väl förtjänad. Avslutade med lite ländrygg och ska nu äta en redig måltid innan jag beger mig mot staden för lunch med min mor. 

Ska jobba några timmar ikväll och sedan kommer Olle hit och gör mig sällskap, perfekt start på lovet.

En bild från dagen och en väldigt gammal bild från ett fantastiskt ryggpass i brist på andra bilder.

Likes

Comments