View tracker

Vardag

Enda sen fredag har jag haft helt fullt upp hela tiden. I fredags var vi i Gbg med klassen så vi kom hem lite senare än vad vi brukar sluta i vanliga fall. Efter det fick jag åka till stallet och rida sen så åkte jag till kyrkan och hjälpte till att fixa för julstugan och sen var det tonår.

Lördagen var stressig den med. Jag vakna av en annan katt som tagit sig in och sen så var det bara att åka till julstugan. Sen så tränade jag för Helen med Barret och han var så på din vakt hela tiden och fjanta as mycket men vi fick hjälp och vi ska fortsätta jobba på det. Efter det åkte jag till kyrkan igen. Efter detta var det tjejkväll med mina kompisar och efter det hem och sova. Jag hade tänkt sovmorgon men vaknade ändå 9 och sen kom farmor och farfar.

Vi har även julpyntat hela huset och nu är jag i stallet!❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hästar, Vardag

Idag ska jag träna för en tränare med Barret vilket ska bli jätte roligt och välbehövligt. Jag ska även till kyrkan där det är julstuga! Hoppas ni har en fin dag också så hörs vi ikväll om hur allting gått!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Idag händer det massor av roliga saker! Jag ska julpynta i stallet, handla lite för imorgon, baka knäck och laga pannkakor. Sen så ska jag dammsuga, men det är ju inte så roligt...

Vi slutade just så snart blir det willy och sen hem. Efter det blir det stallet, men Barrisen ska få vila idag för imorgon ska vi rida ordentligt och sen så ska vi träna för en som heter Helen på lördag. Det är vi taggade för och det ska bli bra att få hjälp behöver verkligen det.

Likes

Comments

Hästar, Vardag

Nu sista dagen i december så blev det lite julklapps inslagning! Zorra var också delaktig!

Barret longerade jag idag och det var jätte roligt tyckte han. Lite jobbigt dock, men han var jätte lyhörd och lyssna bra på mina hjälper.

Likes

Comments

Bilder, Hästar, Vardag

Nu tänkte jag visa mina 5 favvo bilder på Barret! Det är i blandad ordning!

De är inte så speciella, men just dessa bilder betyder mycket.

BILD 1: Den är tagen när vi hämtade Barret!

BILD 2: Tagen på Brätte när vi stod där!

BILD 3: Samma dag som jag provred han. 10 Augusti!

BILD 4: När vi var ute i snön för första gången!

BILD 5: När vi var ute och promenerade i skogen!

Likes

Comments

Vardag, Hästar

Igår hoppade jag och Barret för 3 gången. Första var ju när jag provred honom och andra när jag fortfarande stod på brätte. Det gick bra men vi hoppade kanske 35cm bara, men vi börjar lugnt. Idag red vi ut men han fjantar sig när jag rider ut själv för han vill vända och inte alls rida ut, men egentligen tycker han ju det är roligare än ridhuset. Efter jag hade ridit imorse mockade jag skura krubba och vattenhinkar och fick även tid att mocka åt Lovisa. Nu precis hoppade jag på 65 och är påväg till Överby för att kolla lite julklapps idéer. Sen så ska jag hem till pappa och hämta en gelpadd som Barret behöver, då hans sadel glider framåt.

Likes

Comments

Vardag, Backspegel

Tyckte det var dags för en ny backspegel och nu blir det en bild som inte är jätte långt tillbaka i tiden, men lite.

Det är min moppe och jag saknar så att köra nu. Den är avställd och jag har börjat åka buss, vilket jag inte tycker illa om, men det är så smidigt med moped. Jag saknar att inte behöva kolla tabeller och passa tider. Jag älskar att kunna bestämma min egna tid, som idag i stallet var det raka motsatsen.

Jag stod och prata med några och sen behövde jag gå till bussen och tvingades då lämna mitt i diskussionen, tråkigt nog. Mycket bättre med moped.

Likes

Comments