Hästar, Vardag

Godmorgon. Jag är inte bättre idag, men jag ska nog försöka pta mig ut till stallet ändå. Igår var första dagen jag inte vart i stallet sen jag köpte Barret. Så sjukt konstigt kändes det och jag hoppas verkligen på att må bättre snart så jag kan vara i stallet ordentligt och jag vill ju inte missa Göteborg horse show. Jag tror jag kommer vara frisk för jag känner ändå mig lite bättre, eller så är det bara för att jag tagit en ipren, hehe. Jag har massor av saker på min inköpslista inför horse show och jag är så taggad på att åka dit så nu får jag bara ta och bli frisk. Här kommer min lista på vad jag planerat att köpa i göteborg!

🐴 Ridskor

🐴 Täcken

🐴 Hästgodis

🐴 Benskydd

🐴 Träns

🐴 Ridbyxor

🐴 Spray munstycke

🐴 flughuva

🐴 B-vitamin om det finns

🐴 Kanske något snyggt schabrak

🐴 Pike

🐴 Boots

🐴 Rosa pannband

Det är det som jag tänkt mig, men kanske något mer och när man är där så brukar man ju alltid hitta mer än man borde så jag lär ju bli fattig. Nej, men jag ska inte handla något onödigt och försöka hålla mig till det jag behöver och om jag inte hittar något som är bra så får jag vänta tills Ullared. Bilderna nedan är vad jag tänkt mig, asså hur sakerna ska se ut.

Likes

Comments

Balklänningar, Vardag

Som ni vet så gillar jag ju balklänningar och ibland sitter jag och kollar massor av olika bilder på klänningar. DE detaljer eller typiska drag som får mig att fastna för en klänning är oftast kjolen. Att den ska vara stor och ha mycket tyll. Jag gillar även när det finns pärlor/paljetter/stenar på som det gör på alla mina balklänningar. Sen har jag ju bröllopsklänningar också, men där är det andra saker jag tycker är vackert.

Här nedan för ser ni mina tre balklänningar. De som dem har gemensamt är att alla har korsett knäppning. Det tycker jag är jätte bra, för då växer man inte ur den som man gör med dragkedje klänningar. Även att de har stor tyllkjol.

Min personliga favorit är nog den gula då gul är min favorit färg. Den rosa tycker jag dock är mycket snyggare på bilder och är mest prinsess lik. Den blåa har jag sytt själv.

Här är lite bilder jag hittat på andra balklänningar som jag skulle velat ha något liknande, eller just den. Jag tycker framförallt den gröna är sjukt vacker och även den röda.

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon! Eller jag vaknade redan klockan 8 och nu så ligger jag helt död i min säng och kollar the vampire diaries. Jag är nämligen sjuk, så sovit dåligt i natt och mår skit. Jag får se hur jag gör med Barret idag om pappa får ta han eller ja ni förstår. Jag har inte vart sjuk på så länge och jag har inte saknat det. Mitt huvud gr ont och jag kan inte bestämma mig för om jag är för varm, eller för kall. Halsen göt jätte ont och jag vill bara sova, vilket jag inte kan. Så roligt hr jag det för tillfället.

Hoppas ni har det bättre än vad jag har det och att ni är friska och glada. KRAM

Likes

Comments

Vardag

Asså ibland tänker jag på konstiga saker, som på förra lektionen tänkte jag på vilket språk en som föds döv tänker på. Jag tänker ju på svenska, men vad tänker de på? Haha asså jag kan inte komma på något svar, för alla människor måste ju tänka, eller tänker de inte. Asså ne nu ska jag sluta tänka.

Likes

Comments

Hästar, Vardag

Igår var Barrets sista dag i sjukhagen. Jag kom ut redan vid 2 och då fick ha stå i hagen i en kvart undertiden jag bytte om och fixa lite små saker och sen så gick vi bort till brätte och släppte han. Han hade extremt mycket energi och det var sjukt roligt att se han så pigg och glad. Han hoppa runt och sprang och vart helt varm och go och lite svettig när vi var klara. Sen gick vi tillbaka och han fick stå i sjukhagen i kanske 1 timma och sen red vi en mysig uteritt.

Det vart så vacker och skönt väder igår och det var en sådan dag när man älskar att ha häst. Det är så. Vissa dagar uppskattar man det mer än andra och igår var det en sådan dag. En lång mysig barbacka tur och inget fjant och inget bus. En energifylld promenad till brätte och sen en lugn och go påväg hem.

Idag. nu är han ute i hagen, men jag slutar tidigt idag med så han får inte vara ute jätte länge, men så tar vi och rider ordentligt i ridhuset- Vädret är ju inte lika underbart idag, utan halt, blött och grått. Tråkigt med andra ord.

Fina Glenmullen Barra!

Likes

Comments

Backspegel, Vardag

Jag och min storebror när han skulle ut och resa och jag skulle till hönö. Jag saknar verkligen Hönö och ser så fram emot detta i sommar. Jag hoppas det kommer bli lika bra som de vart de två tidigare åren och mycket god mat och roliga möten. Jag tycker det är den bästa veckan på året.

Likes

Comments