Hästar, Vardag

Igår vart det sovmorgon och en smoothie på det sen så bar det av till stallet. Jag hade hemstudiedag och jag hade gjort nästan allt på måndagskvällen. Det ända jag hade kvar vart engelskan. Jag passa på att tvätta krubban och putsa träns och sadel när jag ändå hade tid och så longerade jag Barret. Riktigt duktig var han. Nu ska jag snart åka till skolan så HEJDÅ!

Likes

Comments

Backspegel, Hästar, Vardag

BACKSPEGEL!

En tillbaka blick från kina och hur det vart i matbutikerna... Tyckte så synd om alla hundratals fiskar som tvingades simma runt i samma lilla lilla akvarium. De flöt runt döda fiskar högst upp och usch vilken klump i magen man fick av att de det...

Likes

Comments

Bilder, Hästar, Vardag

Här kommer gårdagens foton och som ni säkert förstår är det bara vardagsbilder! Calle smög sig också in på någon för han vart så söt!. Annars är det bara Barret på bilderna! Alla bilder är ju inte heller seriösa!!

(Nej jag har inte skrivit fel i rubriken! Han heter egentligen Barra)

Likes

Comments

Hästar, Vardag

Idag repeterade jag och Barret övningarna från igår och det gick sådär kan man säga, men jaja. Jag hade även med mig kameran ut till stallet och tog bara lite bilder på Barret som kommer upp imorgon bitti! Älskade lilla Barret! I övrigt har det vart en bra dag och jag har faktiskt lagat pannkakor som jag ska ha till frukost imorgon. Jag känner att detta ska bli en bra vecka och man kan ju inte böra bättre än med pannkakor!

Nu ska jag göra lite läxor och även städa!

Likes

Comments

Hästar, Vardag

Det blev en tidig morgon, eller jag gick upp halv 8 i alla fall. Jag tog bussen till stallet och börja med att fixa mockningn och allt det där. Sen red jag för Helen och det gick bra, men en han var väldigt pigg. Jag fick lite nya övningar som jag ska träna på tills nästa gång hon kommer och jag tror det kommer bli bra. Pappa och Borik hämtade mig och så åt vi på Max och Borik ledde till och med ut Barret till hagen! Nu ska jag fixa lite med lite saker för imorgon bland annat så HEJDÅ!

Likes

Comments

Hästar, Vardag

Så trött efter en lång dag i skolan och i stallet. Imorgon ska jag träna för Helen vilket ska bli roligt, men jag har för tillfället lite problem med sadeln tyvärr. Jag hoppas i alla fall på en hyfsat go och glad Barret imorgon som inte har nerverna utanpå för då kommer det gå helt åt skogen.

Nu ska jag bara ligga och kolla på film och youtube och chilla för första skolveckan 2017 är äntligen slut. nu är det väll bara typ 22 veckor kvar eller något. Nu kör vi denna terminen lika fort som hösten!

Likes

Comments