Tips, Vardag

Igår var jag ju sjuk och hemma och även idag blev det så. Jag inte helt hundra än, men satsar på att kunna gå till skolan imorgon.

Igår så kollade jag på The Vampire Diaries typ hela tiden. Jag började på avsnitt 5 och kom ända till avsnitt 13. Det är världens bästa serie och jag tycker verkligen ni borde kolla på den om ni inte redan gör det. Jag längtar tills säsong 8 kommer ut, vilket den gör jätte snart. Jag är på säsong 7 och har faktiskt inte kollat på den förut, medan jag sett säsong 1-6 två gånger. Den var så bra att den var värd att kolla om.

Idag ska jag plugga vilket jag borde gjort igår också, men min hjärna var så mosig och feber så jag knappt ville resa mig ur sängen på hela dagen. Idag när jag mår bättre i alla fall, så ska verkligen försöka plugga en del. Det är ju inte säkert jag kan gå till skolan imorgon, men om jag gör det måste jag ju vara förbered inför provet. Jag ska även försöka plocka iordning lite på mitt rum och måla mina naglar.

Hoppas ni är friska och krya så hörs vi! KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag, Backspegel

Nu tycker jag det är dags för ytligare en backspegel. Detta var förra sommaren när vi var ute på husbils semester och då provade vi att åka zipline. Det var jätte roligt och den högsta var 72 meter över marken. Första gången var jag jätte nervös, men sen så släppte det. Jag rekommenderar verkligen att prova detta då det var en så rolig och häftig upplevelse.

Likes

Comments

Hästar, Tips, Vardag

Igår var jag så duktig och tog tag i att diska rent Barrets Irländskasko. Jag diskade den och satte det i ett band och hängde upp den. Det blev kanske inte jätte fint, men jag tycker det är lite charmigt på sitt sätt.

Likes

Comments

Hästar, Vardag

Jag vet inte om han är varm, eller om jag bara är paranoid, eftersom han vart lite varm iförrgår. Jag red han igår i alla fall och han var precis som han brukar. Dock så höll jag på att ramla av innan jag ens satt på honom, haha.

Jag skulle sitta upp (barbaka) och så tog jag en pall som var ganska hög, så jag kunde bara slänga över benet. När jag höll på och slänga över det välte pallen och han började ju då gå iväg i snabb skritt och jag hängde lite fint där. Sen hoppade jag bara av och Barret var cool lugn så det var inget större med det. f

Likes

Comments

Vardag, Hästar

Igår var Barret fortfarande bra, men så var han lite varm på Högerbak. Bara på insidan, Så nu undrar vi vad det är.

Nästa vecka händer något jätte roligt och jag hoppas verkligen det blir bra🙌🏼

Likes

Comments

Bilder, Vardag, Zorra

Spelade in en bild film för någon vecka sedan och då filmade jag Zorra lite. Tog också typ 3 bilder. Haha kanske inte värt att visa er de, men tyckte Zorra inte vart med på länge.

Likes

Comments

Hästar, Vardag

Idag och igår lånade jag en sadel från Lovisa, som dock inte låg helt bra så nu har hon fått tillbaka den. Barret värkar va bättre och imorgon ska jag rida barbacka och känna in han ordentligt. Med sadeln kändes han i alla fall bra idag och pigg och glad. Vi red först bort till brätte haga och sen till tegen och en sväng i skogen. Efter allt detta travade vi lite i padocken bara för att jag ville känna på han.

Funderar på att longera han lite imorgon och se hur han går i alla gångarter, men vi får se hur det blir. Jag har även bytt pannband på tränset till ett likadant som förut, men med gröna stenar istället för guldiga. Tyckte det var dags att variera lite.

Likes

Comments

Vardag, Tips

Igår tog jag med två grimmor från stallet hem som var jätte smutsiga. Pappa vill dock inte jag tvättar de i maskinen så jag får handtvätta de. Tänkte berättar hur jag gör, men det finns ju massor av olika sätt.

1. Jag börjar med att skölja av hela grimman, så att man får bort all lera.

2. Jag fyller en hink men varmvatten och lite tvättmedel och lägger i grimman/grimmorna och gojsar runt lite.

3. Jag låter de ligga och lösa upp smutsen i ca 10-30 minuter.

4. Jag tar och sköljer av grimman och gnuggar de lite mot de ruggiga i våran diskho.

5. Hänger de på tork och väntar👍🏼


Detta är ju inte det enklaste sättet, men det funkar!

Likes

Comments

Hästar, Vardag

Idag var Barret mycket bättre och jag skritta även i 25 minuter och Barret tyckte de var jätte roligt att få röra på sig. Dock så har jag kommit fram till att jag måste köpa ett vanligt skrittäcke för idag red jag med mitt med reflex, men det är ju lite onödigt när man skrittar i padocken. 😂👍🏼


Jag var även duktig och putsade mina stigläder och träns. Bytte även pannband på hanns träns

Likes

Comments