Hästar, Vardag

Jag tycker dagarna går så fort. Jag hinner ingenting. Idag så slutade vi 13:10 eftersom vi haft nationella i franska och det gick piss. Jag åkte direkt till stallet och jag red som jag brukar. Barret var super duktig och jag är sjukt nöjd med honom. Dock så vart han uppe och slängde med huvudet en hel del, vilket vart jobbigt.

Sen så har jag arbetet lite på ett kommande projekt och lagat mat. Känns som om jag borde gjort något mer men det har jag typ inte. Jag har kollat på datorn, plockat iordning, duschat och sen kommer jag inte på något mer.

Aja nu är det natten och jag ser fram emot en lång natts sömn.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hästar, Vardag

Det vart helt rätt val att ta mig en sväng till stallet och promenera Barret. Han vart pigg och glad och tyckte det vart roligt att få komma ut en sväng. Endast en lite läskig fågel och annars gick allt bra. Han fick också äta lite gräs innan vi skulle in i boxen igen. Jag behövde komma ut och bara chilla en stund. Så välbehövligt. Nu ska jag försöka mig på att baka några småkakor så vi får se hur det går!

Älskade Barret! Vad vore jag utan han <3

Likes

Comments

Hästar, Vardag

Det känns som att denna skoldagen gått så sjukt fort. Jag har redan vart i stallet och mockat borstat Barret och fixat allt sådant, men nu så sitter jag hemma och fixar skolsaker. Jag har även haft utvecklingssamtal vilket också det gick bra.

Ikväll har jag inte så mycket planer. Jag hade tänkt att inte åka mer till stallet idag, men jag har redan ångrat mig så ska nog allt åka ut en sväng igen ändå. Barret ska få vila idag så vi tar nog bara en promenix så han ändå kan få komma ut en sväng till innan kvällen kommer. När jag tog in han förut låg han så gött i solen och vila sig. Det vart nästan så jag inte ville ta in han, men det fick bli så ändå. Det är så härligt väder!

Likes

Comments

Hästar, Vardag

Sjukt trött idag och ska bli skönt att snart krypa ner i sängen. Jag har gjort mycket idag. Skola, stall, lagat mat, bakat packat, diskat och ännu mer saker.

Barret vart fin i ridningen, längtar så till Helen träningen som förhoppningsvis blir på Lördag. Jag är så taggad och det ska bli roligt för Barret också att lära sig ännu fler roliga/jobbiga saker.

Ikväll kommer en video upp från när jag och Lovisa löshoppar Barret och Calle, vilket jag tror ni kommer gilla. Jag tycker i alla fall den blev väldigt bra. Orkar inte skriva så mycket, så ni får ha de bra!

Likes

Comments

Hästar, Vardag

Det har ju vart lite dött i helgen på bloggen och det är för att jag varken orkat, eller hunnit lägga upp något. Jag försöker så gott jag kan, men tiden räcker inte till. I Lördags så jobbade jag på morgonen och sen vart jag i stallet på kvällen och sen åkte jag hem och la mig typ. Igår söndag så vart det hopptävling på Brätte så jag stod i cafeterian och sålde från 8-16 och även handlade in mer mat och liknande till försäljningen. Efter det Löshoppade jag och Lovisa Barret och Calle, men Barret fattade inte rikigt grejen så jag fick springa med så gick det bättre. Calle hade lite bättre rutin och teknik på de, men ni kommer få se en video inom de närmsta dagarna.


Nu ska jag till skolan så ni får ha det så bra så hörs vi!

Likes

Comments

Hästar, Vardag

Fredag, äntligen fredag. Som jag sa imorse så är detta en hektisk dag. Nu är jag i kyrkan och vi ska lyssna på en konsert, men jag måste lämna in några skoluppgifter så jag sitter i ett annat rum för tillfället. Det blev ju inget slöande i stallet heller utan hektiskt och systematiskt. Jag mockade, tog in barret gjorde vattenhinkar samtidigt som jag åt. Hans hink och höpåse blev det efter det och sen borta rida inventera. Jo juste jag och Siri skrämde Lovisa också, vilket var sjukt roligt. Hon sa tidigare när vi var i stallet att hon trodde att Siri gömde sig i skåpet och skulle skrämma Lovisa, så å sa hon "Hej Siri" och sen så var hon ju inte där. Vi tyckte det var roligt så när Lovisa gjorde andra saker så satte jag mig i hennes skåp och så sa Siri till Lovisa att lägga in lite saker och när hon öppna satt jag där och hon blev jätte rädd. Sjukt rolig!

Barret gick lika fint i dag som de senaste dagarna. Dock så kände jag att jag skulle skippat den sista galoppen, för han vart ganska trött så han orkade inte, vilket resulterade i att han bara sprang i stället. Jag är ändå sjukt nöjd med passet och han gick jätte fint innan han blev trött. Vi måste jobba på konditionen, för hans är jätte dålig. Det får bli mycket långa skogs turer, klättring och intervaller. Även longera han en hel del. Imorgon blev ju tyvärr träningen inställd, så vi får se vad vi hittar på, men jag skulle gissa att Jag både ska Longera honom och rida ut en sväng. Jag har märkt att han presterar mycket bättre när han får gå antingen ett långt hårt pass, eller två halv jobbiga. Han får inte så mycket energi dagen efter då. Att bara slö hasa i två dagar i rad gör så att han flyger i luften och du bara skulle trava.


Nej, nu ska jag läsa igenom lite skolsaker och sen joina de andra. BYE!

Likes

Comments