Hej alla fina!

Idag är en ledig dag för mig som bara innebär massa mys på schemat🌸 dagen började med en mysig frukost framför gossip girl. Sen blev det en pw i 40 min och det var riktigt skönt att gå ut tidigt på morgonen. Sen åkte jag till affären och handlade lite smått och gott. Nu sitter jag i soffan och har precis ätit lunch. Myser med Morris och dricker en celsius.

Fick precis veta att vi ska börja sälja underkläder på Odd molly, kolla så fina dom är!! Jag ska lätt köpa hem ett par när jag jobbar nästa gång! 🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Förlåt för den långa pausen ifrån bloggen. Hoppas allt är bra med er? Med mig är det bra, har hänt en massa roligheter som jag bara måste berätta för er!

Jag och min sambo har fått en ny familjemedlem och det är vår fina katt Morris. Han är super go och världens bästa sällskap!

Sen har jag fått en nytt jobb och det är på Odd molly!! Så himla lycklig, har alltid velat jobba i en klädesbutik!

Jag ska bli bättre på att uppdatera min blogg hädanefter, vi hörs senare!

Puss

Likes

Comments

Hej på er!

Just nu ligger jag i soffan och kollar lite youtube och dricker mitt kaffe. Idag är det jobb på schemat och även 11 dagar framåt men jag älskar det!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Ända sen jag har varit liten så har jag älskat att lyssna på ljudböcker , älskade att somna till det. Nu har jag hittat bra poddar som jag alltid lyssnar på innan jag ska somna och det är verkligen så skönt att komma in i en annan värld och lyssna. En podd som jag har upptäckt är Parpodden, det handlar om ett gift par. Dom delar sitt förhållande och berättar om hur det är att leva med varandra. Och det är verkligen intressant, för enligt mig så lever vi i en värld om att vi ska ha det perfekta förhållandet och vi "bråkar" aldrig med varandra , allt är så perfekt i vårt förhållande. Men allt kan inte vara perfekt och därför tycker jag den här podden är lärorikt, lyssna på andra som också kanske bråkar om disken som ligger i vasken eller att kläder ligger på golvet och inte i tvättkorgen. När jag lyssnar så ler jag verkligen för mig själv, man känner igen lite hur vi kvinnor tänker och hur männen tänker. Vi är så olika karaktärer men ändå så hör vi ihop.

Rekommenderar er att lyssna på podden, sen har ni några poddar ni brukar lyssna? Dela gärna!

http://www.radioplay.se/podcast/parpodden

Likes

Comments

Om ungefär en vecka och tre dagar så åker jag och min underbara sambo till Spanien! Längtar så mycket o jag har klickat hem massor av bikini , vad tycker ni?

Likes

Comments

Likes

Comments