Detta inlägg kommer bli kort eftersom jag tänker att gör ett annat och lite längre imorgon. Detta Inlägg kommer att bli några bilder från min födelsedag i onsdag som var en bra dag men även en dag som de va snöstorm som vi trotsade och gick ut ändå. Tänkte till vecka lägga ut vad jag fick i present och mina black friday köp 👌🏻💸 Tack för att ni läser och stöder betyder mycket och får mig att vilja fortsätta ❤️

Min födelsedags outfit som var ett par lång glittriga örhängen,en ny köpt tröja svart som är super snygg som jag också kan lägga ut till veckan och mina favorit jeans 👌🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej🖐🏻 Nu kommer det att bli ett lite mera speciellt inlägg på det sättet att jag kommer att gör som sagt på mitt eget sätt. En vlogg med bilder helt enkelt och på bilder som får tala för sig själv. Till veckan kommer bli lite speciell eftersom jag fyller år. Hoppas ni gillar detta inlägg det kommer bilder allt från helgen, farsdag och julmarknad bland annat. Tack för att ni läser.

En outfit bild med en svart tröja och slitna jeans.

Väntan på bussen och på väg hem.

Lite skillnad på dagarna Lördag och Söndag.

Likes

Comments

Det kommer att bli ett kort inlägg och ett det kommer att komma ett längre på söndag en slags jag har varit borta vlogg.
Hoppas ni gillar detta inlägg så hörs vi🖐🏻

Likes

Comments

Hej! Nu är jag tillbaka efter en paus. Tänkte förklara lite varför jag har varit borta och inte lagt som mycket tid som jag vill på bloggen, känner även samma även för mina sociala medier. Jag har inte varit så aktiv för att jag har kämpat med min hälsa lite och inte mått så bra psykiskt eller fysisk. Jag har även fått jobba lite som har faktiskt hjälp mig mycket. Men nu är jag tillbaka och är mera starkare och mera motiverad än någonsin att dyka in allt. Framöver kan komma att se saker som jag har köpt från Rebecca Stella bland annat och även vloggar. Skicka in tips till ” nordwalle@gmail.com ” eller just din blogg 👏🏻
Hej då hoppas ni fortfarande läser min blogg och tycker den är bra. Skriv gärna vad ni tycker. Ha det så bra och så hörs vi snart igen.

Likes

Comments

Hej! idag tänkte jag att tipsa om mobilskal. Jag har genom tiden tappat en telefon eller flera men det jag inte har gjort är att ha ett bra skydd som jag även måste tipsa om att skaffa ett sånt här glas till skärmen. Nu tänker jag tipsa om några fina skal som du kan ha till din telefon som bara är one fleek. Som vanliga och mobilplånbok skal. "inga av dessa inlägg är sponsrade".

Jag valde sex stycken skal som jag tyckte passade och var lite extra snygga. Den första jag valde var ett rosa plånboksskal och det andra är vit dom är ju så snygga. Det andra skalet är mera som en plånbok och verkar så bra och praktiskt, även så snygg alltså wow. De andra som är nedan för är dock de snyggaste med mönster alltså jag vill ha, kanske något man ska önska sig i julklapp. Den sista som är röd tänkte jag mig att man vill matcha med julen när man har röda kläder som kan man ju ha de. Det blir så snyggt. Klicka här för att komma till länken.

OBS! Behöver hjälp med en sak jag har så torra läppar nu det är kallt ute, skulle behöva hjälp med att hitta den perfekta lösningen till mitt problem så tipsa i kommentarerna, min mail - nordwalle@gmail.com .

Ja det var det för idag och hoppas ni får en super bra helg så syns vi till söndagen. Tack för idag och följ gärna mina sociala medier, som ni hittar i mitt tidigare inlägg.

Likes

Comments

Det är en sak som jag ville pröva men på mitt sätt och jag vill då gör en minivlogg med då med lite bilder som jag har tagit under gårdagen. Jag tänkte att ta mera bilder men glömde helt bort eftersom jag hade det så bra med mina vänner. Men jag kommer att bjuda på lite bilder. Så om ni gillar denna kategori så gilla, skulle betyda så mycket. Tack som sagt mycket för att ni läser detta inlägg och det betyder så himla mycket. Senare nästa vecka så kommer jag att lägga upp ett väldigt personligt inlägg, som kommer att handla om hur jag blev den jag var och hur jag blev den jag är idag. Så det skulle betyda så mycket om ni skulle läsa detta inlägg och det finns saker som jag inte ens hat berättat för mina nära om.

Tack så mycket. Nu lite bilder.

Likes

Comments

Hej och välkomna tillbaka till ännu ett inlägg och är så ledsen att det inte kommer upp flera. Idag ska jag presentera en ny kategori som kommer att gå ut på att jag exempelvis kommer framföra något jag gillar eller vill lyfta. Detta kommer att handla om att jag vill tipsa om några konton, jag har då bara tittat runt på instagram och plockat några konton som jag tycker va fina.

De konton som jag valde var bland annat Kenza som har en sån fin instagram och om jag ska vara ärlig en förebild för mig. Jag har även valt Josephine Qvist som även har en grym instagram och är en inspiration för mig. Sist men inte minst så valde jag att välja Jonas Ahlborg fy vilken bra instagram för att den är så rolig och bra, har man en dålig dag så bra titta på några klipp, detta är en instagram som borde få pris för året instagram. Sen så är det andra konton som jag hittade och tyckte var fina.

Tack för att ni som läser denna blogg för att det är så kul. Jag är så ledsen att jag är dålig att lägga upp men vill verkligen bara posta bra inlägg, för att detta är något jag verkligen tycker om att gör. Tack och hej och hoppas ni gillar detta och sprid. Kan verkligen lova att nästa inlägg kommer att komma denna vecka.

Följ mina sociala medier för en bättre uppdatering - Instagra : emilianordwall, Twittwer - Nordwalla,Snapchat : emilianordwall. Jag följer alltid tillbaka.

Likes

Comments

Förlåt att det inte har blivit någon uppgradateringe på länge har inte varit meningen men livet har kommit emellan. Brist på uppgraderingen beror också på att jag bara inte har haft något att blogga om och vill inte göra meningslösa inlägg. Men kika in på bloggen på söndag så lovar ett bra inlägg. Om ni vill så får ni följa mina sociala medier så länge, Instagram - Emilianordwall.

Hoppas ni vet hur tacksam jag är att ni läser mina inlägg trots mina dåliga uppdateringar, ska verkligen försöka att göra oftare hoppas ni förstår. Sprid rekommendera bloggen till era vänner och kommatera era bloggar i kommentars fältet.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej! Dags för ett nytt inlägg jag googlade runt lite för att jag letar efter något att ha på mig när jag fyller år, å så är det bara saker jag vill ha helt enkelt. Jag hittade en sida som jag aldrig har varit inne på förut så det var kul att hittade en annorlunda sida eller vad man ska säga. De hade sjukt fina kläder man tog dom som passade bäst. Kunde inte så klart inte låta bli att lägga till ett par skor. Har även hittat ett par snygga skor på NA-KD, men är lite osäker på dom. I slutet av denna blogg så kommer jag lyfta fram en sjukt viktigt sak, läs gärna det.

Den svarta är en mjukisdress så behövligt nu när vi befinner oss i Sverige jämt nu regnigt och kalt. Dör för den roa jumpsuiten så snygg och så jag.

Mjukisdress länk Här

Jumpsuiten rosa länk Här

Tre fantastiska klänningar som man kan använda till tre olika sammanhang enligt mig. Den första rosa är ett två sätt med ett topp och en kjol. Man kan använda denna under sommartid tycker jag fast man använda toppen året runt. Den andra som då är röd tycker jag är sjuk snygg alltså, Man kan ha denna snygga klänning till ett par snygga svarta skor alltså wow. Den rosa alltså wow på den med så himla snygg. Den stod att den formar sig efter kroppen alltså så snygg. Alla dessa snygga outfits passar så bra på olika sätt till olika tillfällen.

Den första rosa länk

Röda snygga länk Här

Den andra rosa länk Här

Om ni har följt mig ett tag så kanske ni vet att en skor är det som gör hela outfitten,enligt mig och dessa skor är det som jag hittat nu som är jävligt snygg, De första är ett par svarta klackskor enkelt men jävligt snygga. i mitten WOW over knee skor som är fett snygga annorlunda men fett snygga. De andra over knee skor dom är från NA-KD ååå vad jag vill ha dom men är så osäker på om jag kan gå i dom. Vad tycker ni borde man köpa dom ?

Svarta klackskor länk Här

Jeans over knee länk Här

Svarta over knee länk Här

Tack så mycket att ni just har läst detta inlägg gå in och läs min andra också är så tacksam att ni läser mina blogginlägg. Eftersom det är oktober så satsar man på en viktig sak som är cancer. Jag har därför startat en fond om ni har råd att sänka en korna så gör gärna där kommer att länka den och tack i förväg ni gör verkligen skillnad. Länk här : Bidramotcancer

Likes

Comments

Hej ! Jag är åter tillbaka, jag har inte bloggat på flera veckor på grund av att jag inte har haft något intressant att bloggat om och det känns lite tråkigt att ha ett dåligt innehåll. Jag har varit i Karlstad förra veckan en gång och igår var jag också där å då träffade jag även en vän. Tänkte lägga ut lite bilder på vad jag har köpt och hoppas ni gillar det.

Mitt älskade halsband från Edblad som jag fick i student present älskar det.

Nya örhängen och en ny tröja från gina

Gå i på min väns instagrams sida där hon har ett uf företag som gör fina muggar och även fina bilder och exempel. Gå även in på min Instagram emilianordwall, så finns det en Schysst rabbat kod😘Tack för att ni läste inlägget.

Likes

Comments