Hej ! På torsdag så gick jag på mitt sista lov. Ja det har varit en hektiskt vecka med två prov bland annat. Under lovet ska jag plugga, vad annars! Ska vara med kompisar och hitta på roliga saker kanske. Har beställt min studentklänning från bubbelrum iiiii🎓Nu är det bara balkläningen kvar så är allt klart typ. Kommer såklart att lägga upp en bild när klänningen kommer. Ja det var väl allt.

Ha en bra påsk allihopa🐣Glad påsk🐣💞

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är det äntligen fredag. Det är inte en helt vanlig fredag, tyvärr så har vi i Sverige drabbas av en attack. Jag sänder mina tankar till alla dom drabbade och man har aldrig tanken att något sådan ska hända detta land. Usch!!
Idag har det varit en hyfsat dag iallafall
Börjad dagen med filosofi, sen kommunikation och fika, sen matte och sist men inte minst idrott! Nu har man helg typ. Ska nu på lördag och söndag börja mitt första jobb, är så nervös men hoppas det går bra.
Tänker lägga ut bilder på två nya tröjor som jag har köpt när jag var i Stockholm förra veckan. #prayforstockholm 🇸🇪💞

Fina Stockholm 🇸🇪�#prayforstockholm

Mina nya tröjor och även byxor 👌🏻Älskar min rosa tröja😍

Likes

Comments

Blogga igen 😜

Kommer att blogga lite gran nu framöver har inte så mycket tid men ska försöka göra mitt bästa 🤗

Under föra veckan så var vi med alla som gick svenska 3 till Stockholm, vi gick på museum, teater 🎭på molnens bröder , åt gott och drack gött👌🏻. Nu är vi tillbaka till skolan och det är sjukt mycket att göra 😌
Ska försöka göra ett blogg inlägg i veckan 😬

Likes

Comments

I´am Back, Förlåt att det inte har blivit något bloggning på ett tag har inte bara haft tid eller motivation. I detta inlägg så tänker jag skriva om min och bloggens framtid.

Börjar med bloggen, denna blogg vill jag framföra mode, fritid och tips som kan hjälpa alla. Det blir som en personlig dagbok om vardagen. Tycker om att blogga, men som sagt jag tycker det är svårt att hitta tid.

Min framtid tycker hoppas jag kommer se bra ut. Få ett jobb och flytta härifrån medans jag funderar på vad jag vill bli. Vill ha en pojkvän och uppleva kärleken. Tycker det är så svårt eftersom jag är så osäker med mig själv. Ser även i fram emot studenten och balen. Tittar på balklänningar hela tiden, så roligt men kan inte bestämma mig. Ska även ta körkort när jag får tid, för att det är så mycket i skolan speciellt nu på vårterminen.

Tack för mig, hoppas ni gillar detta inlägg. Kom gärna med tips i kommentarerna eller skicka till min e-post : nordwalle@gmail.com

xoxo

Bildlänk

Likes

Comments

Hej!! Då var ännu en vecka och helg slut ! Dags för skolan igen efter ha lov i två veckor. som jag tycker är lite för litet. Den vecka som har gått har jag varit och fixat mitt pass, varit på kalas för min morbror och fått reda på goda nyheter. Även sett på den tredje säsongen av SKAM som kom ut på svtplay. Lyssnar även på ljudboken Snabba Cash. Tänkte att lägga upp några bilder från veckan. Även en bild från Gotland, saknar detta stället och även sommaren nu.

Tack för att ni läser fast det kanske inte är så spännande eller intressant.

XOXO

Likes

Comments

Hej! Äntligen så är jag tillbaka, tänkte lägga upp bilder från dagens promenad och även det bästa av 2016 men min kamera gick sönder. Bilderna som jag tog gick inte att spara. Så tar bilder från telefonen och datorn. Hoppas ni gillar min blogg. Kommer blogga mera i veckan :) . Denna veckan tänkte jag försöka koma till Karlstad och fixa pass eftersom man drar till London med skolan i Maj och även gå på bio med min kusin eller något. Senare tar man Studenten i Juni.

Lägger upp några bilder, hoppas ni gillar.

INSPO, Min allra största dröm är att resa till USA, min absoluta dröm, en dag ska jag resa ditt. Inredning är så fint bara längtar tills jag flyttar hemifrån och kan få inreda.

GOTT NYTT ÅR !!

Det är nytt år, önskar er alla gott nytt år, hoppas ni gillar min blogg. skriv gärna vad ni vill läsa. Kommer att blanda mycket med mode, fritid och inlägg. Hoppas ni gillar det ändå, fast jag blandar mycket.

Likes

Comments

Blogga igen?
Det var ett var ett tag sedan, känner bara att det inte har varit kul, då inte heller vill jag ge allt och då ingen idé att blogga. Men nu ska göra ett nytt försök med att blogga❤️
Minst en -två dagar i veckan ✌🏻️

Likes

Comments

Förlåt mina fina läsare, förlåt att jag inte har haft tid och skrivit. Har börjat skolan och det är så mycket att gör och måste ta skolan före. Men nu ska jag försöka lägga upp en gång i veckan.
Så nu är jag tillbaka 😬
Undrar fortfarande om det är någon som vill att ja börjar med youtube ?:)
I'am back 💋

Likes

Comments

Hej tänkte bara komma med ett snabbt inlägg nu. Jag tänkte slänga ihop några av mina favoriter som bara måste för mig. Tänker även lägg till byxdressar.

Detta avsnitt är inte sponsrad och har inte några av dessa !!!

Back sidan av denna

En Mira jumpsuit från dm så snygg gillar snöret passar in på något sätt kostar 399kr

Jumpinsuitlänkhär

Den snygga som är populär har jag märkt alltså vill ha den finns också på dm och kostar 499kr men så snygg och värt att köpa Länkhär

AVA Playsuit från dm för 499kr

Philly Playsuit från dm för 499kr

Det är några som jag har plockat ihop som jag gillar. xoxo

länk till den blommiga Playsuit1

Länk till den randiga Playsuit2

Likes

Comments

Hej alla underbara läsare hoppas ni haft en bra sommar nu jag tillbaka och kommer fortsätta med att lägga ut en gång i veckan men också även video kanske har inte bestämt mig än riktigt men ja. Vill nog inte börja med YouTube. Själv har jag haft en underbar sommar,Var även på semester på Gotland och bara älskar det vill ditt mera så underbart och vackert och varmt. Det var ett kort inlägg men kommer ett större senare , vill att ni snälla säger er åsikt om video här eller kanske Youtube , snälla!!Allt var så underbart och bara avslappnade och inte behövde tänka på något annat. xoxo

Likes

Comments