Hej ! Ännu ett blogg inlägg, för att det är Tisdag. Tänkte göra så här 10 saker som ni inte vet om mig och lägga till bilder. Jämt nu väntar jag på jobb erbjudande som jag verkligen verkligen vill ha, så jag ber verkligen :D nej men vill få jobbet för att kunna börja ett nytt kapitel i mitt liv !!

1. Jag tycker om arkitektur , tycker det är fint med gamla hus.

2. Jag älskar att träna och hålla mig i form

3. Jag vill åka och göra volontärarbete, hjälpa till och göra världen till en bättre plats.

4. Jag kan inte sjunga :D

5. Jag älskar att inreda

6. Jag älskar mat

7. Jag älskar mina vänner

8. Jag vill flytta hemifrån

9. Jag älskar mode och smink, Fashion

10. Jag älskar att titta på serier

Hoppas ni gillade detta inlägg :) xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej ! Idag blir det ett kort inlägg. Tänkte lägga upp lite bilder från London som jag var i Maj :)

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni har haft en bra helg för att det har jag haft tänkte att skriva om vad jag har gjort. Men först så tänker jag skriva om lite om bloggen. Jag har bestämt mig nu i början att göra två blogginlägg i veckan dessa dagar är Tisdagar och Fredagar. Vet inte riktigt om innehållet i bloggen men har tänkt livsstil och mode, fast är inte säker än. Om ni har tips så skicka gärna in till nordwalle@gmail.com. Tänkte varje gång jag gör ett blogginlägg så tänker jag tipsa om en blogg, så skicka gärna in.

Nu kommer jag att lägga upp lite bilder på vad jag har gjort under helgen och igår. OBS! behöver hjälp att hitta en militär jacka vill gärna ha en för dom är så snygga.!

Hade inte tagit så många bilder som jag trodde men berättar lite om den istället. På lördagen så var jag och mina underbara kompisar i Karlstad på PIP, det var meningen att åka ditt för att se Peg Parnevik men hon blev sjuk, men det viktigaste är att hon blir bättre och inte förstör sin röst. Men vi var där och det var trevligt än då när man hade bästa sällskapet !! På söndagen så var jag på kalas för att min kusin fyllde 20 år ! Vi åt go tårta och spelade kubb och sen på kvällen så grillade vi. Igår måndag så regnade och åskade det så det fick bli en lugn dag med massa mys, senare på kvällen så fick det bli en cykeltur när vädret blev bättre sen hem och mysa sig ner i soffan resten av kvällen, med mycket bra musik ;).

Hoppas ni gillade detta inlägg, Bye Bye

Likes

Comments

Hej idag tänkte jag blogga om favoriter från Nelly som jag vill ha !! Kommer infoga bilder nedanför, OBS ej sponsrad!

Nu är det sommar och är sjuk sugen på att köpa en ny bikini, dessa två delar är så sjukt snygga alltså. Delarna säljs separat men så värt.

Två sjuka snygga klänningar som passar perfekt till en sommarfest, bland annat!

För att en outfit ska bli kopplet så tycker jag att skorna gör allt, dom gör så allt ser så mycket snyggare ut det blir en helhet.

Sist men inte minst några snygga accessoarer en rosa väska och ett par snygga örhängen.

Tack för att ni läste hoppas ni gillar detta inlägg och hittar några snygga kläder som passar just er! Avslutar inlägget med en underbar bild ! Ha det <3

Prova den vet jag !

Likes

Comments

Hej !

Tänker att börja blogga igen, för att nu har jag mera tid och kan verkligen hålla i gång bloggen. I bloggen kan jag verkligen göra bra inlägg med ett meningsfullt syfte. Har dock inte bestämt vilka dagar eller hur mycket i veckan jag ska blogga men några ska det bli. Hoppas alla har en bra sommar fast det svenska sommar vädret.


Likes

Comments

Hej ! På torsdag så gick jag på mitt sista lov. Ja det har varit en hektiskt vecka med två prov bland annat. Under lovet ska jag plugga, vad annars! Ska vara med kompisar och hitta på roliga saker kanske. Har beställt min studentklänning från bubbelrum iiiii🎓Nu är det bara balkläningen kvar så är allt klart typ. Kommer såklart att lägga upp en bild när klänningen kommer. Ja det var väl allt.

Ha en bra påsk allihopa🐣Glad påsk🐣💞

Likes

Comments

Idag är det äntligen fredag. Det är inte en helt vanlig fredag, tyvärr så har vi i Sverige drabbas av en attack. Jag sänder mina tankar till alla dom drabbade och man har aldrig tanken att något sådan ska hända detta land. Usch!!
Idag har det varit en hyfsat dag iallafall
Börjad dagen med filosofi, sen kommunikation och fika, sen matte och sist men inte minst idrott! Nu har man helg typ. Ska nu på lördag och söndag börja mitt första jobb, är så nervös men hoppas det går bra.
Tänker lägga ut bilder på två nya tröjor som jag har köpt när jag var i Stockholm förra veckan. #prayforstockholm 🇸🇪💞

Fina Stockholm 🇸🇪�#prayforstockholm

Mina nya tröjor och även byxor 👌🏻Älskar min rosa tröja😍

Likes

Comments

Blogga igen 😜

Kommer att blogga lite gran nu framöver har inte så mycket tid men ska försöka göra mitt bästa 🤗

Under föra veckan så var vi med alla som gick svenska 3 till Stockholm, vi gick på museum, teater 🎭på molnens bröder , åt gott och drack gött👌🏻. Nu är vi tillbaka till skolan och det är sjukt mycket att göra 😌
Ska försöka göra ett blogg inlägg i veckan 😬

Likes

Comments

I´am Back, Förlåt att det inte har blivit något bloggning på ett tag har inte bara haft tid eller motivation. I detta inlägg så tänker jag skriva om min och bloggens framtid.

Börjar med bloggen, denna blogg vill jag framföra mode, fritid och tips som kan hjälpa alla. Det blir som en personlig dagbok om vardagen. Tycker om att blogga, men som sagt jag tycker det är svårt att hitta tid.

Min framtid tycker hoppas jag kommer se bra ut. Få ett jobb och flytta härifrån medans jag funderar på vad jag vill bli. Vill ha en pojkvän och uppleva kärleken. Tycker det är så svårt eftersom jag är så osäker med mig själv. Ser även i fram emot studenten och balen. Tittar på balklänningar hela tiden, så roligt men kan inte bestämma mig. Ska även ta körkort när jag får tid, för att det är så mycket i skolan speciellt nu på vårterminen.

Tack för mig, hoppas ni gillar detta inlägg. Kom gärna med tips i kommentarerna eller skicka till min e-post : nordwalle@gmail.com

xoxo

Bildlänk

Likes

Comments

Hej!! Då var ännu en vecka och helg slut ! Dags för skolan igen efter ha lov i två veckor. som jag tycker är lite för litet. Den vecka som har gått har jag varit och fixat mitt pass, varit på kalas för min morbror och fått reda på goda nyheter. Även sett på den tredje säsongen av SKAM som kom ut på svtplay. Lyssnar även på ljudboken Snabba Cash. Tänkte att lägga upp några bilder från veckan. Även en bild från Gotland, saknar detta stället och även sommaren nu.

Tack för att ni läser fast det kanske inte är så spännande eller intressant.

XOXO

Likes

Comments