Fruktansvärt dålig bild, men såhär blev det i stora hallen med det lilla pottbordet och spegeln som fick bli lila.

Nu har jag skjutsat den lilla människan till sin mormor och morfar, så nu kan vi äntligen få röja ifred här hemma. Utan ett barn som gärna packar ner i kartonger där vi packat upp och tvärtom. Hoppas att vi får mycket gjort.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är dagens projekt. Jag ville ha en grålila färg på möbler till hallen. Så jag blandade till en fin lila som påminner om och inspireras av ljung på sensommaren och syrenernas blommor i början av sommaren. Imorgon visar jag det färdiga resultatet.

Likes

Comments

Att flytta från sthlm tillbaka(för mig) till Eskilstuna var ett tufft beslut. Bobo har alltid gillat tuna och kunnat tänka sig att bo här. Men i ärlighetens namn trodde jag inte att jag skulle flytta tillbaka till min hemstad. Jag älskar Stockholm. Det har varit så skönt att få känna sig så anonym bland alla människor en aldrig känner igen. Det har gett mig så mycket frihet, allt finns att göra där, möjligheter för allt tänkbart. Det var verkligen min stad!

Men.. (det finns alltid ett men!) sen Noomi föddes har friheten och möjligheterna inte nyttjats. Alla människor blev en stress och allt som finns att göra blev bara till hinder. Det är tufft att med sömnbrist ta sig med liten bebis till tunnelbana, åka hissar som aldrig kommer och stinker urin till platser som inte lämpar sig för barnvagn och sen alla människor överallt där en ska hitta plats att amma och byta blöja. Sen veta att det är likadant för att ta sig hem igen. Stockholm var inte min stad längre.

Därför känns det så bra att ha flyttat till en mindre stad igen, vi trivs så otroligt bra här. Och det känns som att vi har flyttat till ett nytt Eskilstuna. Det är inte samma stad jag en gång flydde. Alla är trevligare, staden är vackrare och det finns massa saker att göra. Framför allt älskar vi vårt hus, vår gård!
Och vem vet, Stockholm kanske blir vår stad igen, någon gång i framtiden.

Vi är iaf väldigt lyckligt lottade att våra vänner kommer och hälsar på. Fatta vilken lyx att de åker från sthlm för att komma till oss. Till Älsklingstuna! ❤️

Likes

Comments

Ja! Jag hann måla den idag! Den blev ljusblå, som många av de saker jag målar har en tendens att bli. Hehe. Sprayfärg hade vi hemma, jag köpte ett helt gäng inför att Noomi föddes för att kunna måla grejer till barnrummet i fina färger.

Har en förkärlek till blått och gillar att bryta mot normen att Noomi skulle ha rosa för att hon är en liten gäri.

Jag blev nöjd, visst blev den fin? ☺️

Likes

Comments

I helgen hade vi Bobos kusin med familj här, alltså Noomis sysslingar. Vi passade på att åka till en loppis här i närheten. Jag har sett skylten med loppis/antikt ända sen vi kikade på huset första gången men inte haft tid eller möjlighet att åka dit. Men nu blev det äntligen av. Det var väldigt fint där med väl utvalda prylar och möbler och det syntes att de som drev det hade koll. Både på stilen och på priserna. Det var ett kul besök, men charmen med loppis för mig är att själv hitta de där fynden bland gammalt bråte och kunna göra ett riktigt kap.

Jag hittade iaf en liten pinnstol till Noomi. Den var rätt sliten så igår slipade jag den och idag planerar jag att måla den. Om inget annat kommer emellan.

Likes

Comments

Där gick startskottet för början på en ny era. En dagbok. Ett nytt medie att använda för dokumentation. En kanal för de som vill följa. En plats för att ventilera.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gjorde detta på skakiga ben med darrande kamerahand. Men samtidigt så finns det en sida hos mig som älskar att kasta sig ut i djupet på det okända. Precis som att dyka, men mer om det en annan gång. Önska mig lycka till.


Likes

Comments