Header

Åh vilken fin vinterdag det är! Åt risgrynsgröt till frukost och tog oss sen ut i snön en sväng innan vi försökte gå en promenad med vagnen. Var nästan omöjligt då vägen var täckt med snö haha. Vi gick iallafall fram och tillbaka på våran gata och det var så härligt att se att alla barnen var ute och lekte i snön, några åkte snöskoter, några byggde en snögubbe och en annan en snökoja. Han somnade fort i vagnen så jag hann skotta utanför. Vore ju magiskt om snön fick stanna kvar till jul, dock tror jag att det ska bli plusgrader några dagar innan bara, tyvärr. Nu har mini vaknat och vi myser inne i soffan i väntan på att pappan ska komma hem. <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Väldigt spännande att få pilla på pepparkakshuset

Förmiddagen har vi spenderat tillsammans med Novalie och Emelie. Vi har bakat pepparkakshus, eller snarare dekorerat. Vi satte ihop ett färdigbyggt hus. Barnen matchade i deras rödrandiga från polarn, älskade ungar. Det är så kul att följa deras utveckligen när det bara skiljer några dagar på dom. Och skönt att bolla tankar och tips med Emelie. Dom verkar utvecklas i samma takt ännu.

Likes

Comments

Det finns alltid tillfälle att suga lite på tån

Idag har vi varit i badhuset tillsammans med min farmor, alltså Ivars g-farmor. Hon har haft babysim tidigare och lär oss allt hon kan! Idag testade vi två nya dyk med Ivar vilket gick kanon. Vi tog en fika innan det var dags för dusch och göra sig fina för kalas. Ikväll har vi firat kusinen som blev 20!

Likes

Comments

Lovade ju er att visa julkorten, nu har nog dom flesta fått sina så jag kan visa upp dom här. Skickade faktiskt ut godjul och tackkort i samma. Han döptes ju sista september. Minns när jag själv var liten och vi varje år skulle ta julbilder med syskonen, nu tar jag istället och skickar ut på mitt egna barn, helt fantastiskt. Beställde 32 kort men fick säkert 40 kort och 60 kuvert. Vet att vi fick mycket mer än vad vi beställde till dop inbjudan också.

Likes

Comments

Han är inte direkt svårfotad, tog bara fram kameran och detta leende bjöd han på. Nu sover han så gott. Det var sååå länge sen han somnade i min famn så jag passar på att gosa bredvid honom när han sover i sängen ❤️ ska sätta på en bra pod och bara njuta av lugnet och bästa sällskapet.

Likes

Comments

Vi startade dagen med att göra scones här hemma. Andra ljuset är tänt och jag sitter och julpysslar lite medans Ivar sover. Älskar doften av nejlika i apelsin. Har precis gjort två stycken och hängt upp i fönstren. Förhoppningsvis får vi upp granen idag också, hoppas Axel får syn på någon fin gran i skogen idag. Ikväll ska vi åka och fira min lillasyster som blev 10 i veckan. Sen är helgen slut igen, poff sa det. Hoppas ni får en mysig söndag, kram.

Likes

Comments

Sex månader ung blir han idag, redan. Han utvecklas för varje dag och fort går det. Han kan nästan sitta, eller han kan väl det men det är inte super stabilt än. Han har gått från att säga aooo till dada och gaga. Och lite andra roliga ljud. Äter gröt varje kväll. Vill gärna ha mycket uppmärksamhet, älskar fortfarande att bada. Kärleken till den här mini människan växer för varje dag och undrar hur det ens är möjligt.

Likes

Comments

Imorse när farmor väckte mig stod denna frukost framme på bordet, bättre än hotel! Farmor kan hon!

7.15 rullade bilen mot kyrkan för att kolla på fina kusinerna som gick luciatåg.

Ivar var en liten stjärngosse.

Lilla Sally hann man gosa lite med idag, hon har valpar i magen hihi.

Nu rullar idol på tvn och vi har inte ens hunnit äta kvällsmat än! Måste börja med den nu så vi bara kan sätta oss ner och slappa i soffan. Nu vaknade Ivar så måste gå och ta honom. Trevlig helg på er❤️

Likes

Comments

I den här goa sängen ligger goaste killen nu och sover, jag ligger bredvid och lyssnar på hans andetag. Jag sover alltid med öronproppar för att jag klarar inte av upprepande ljud som andetag/ snark. Ivar är den enda jag inte behöver öronproppar med, bara mysigt att ligga och lyssna på honom. Vi sover hos farmor / bonus farfar inatt. Tidigare ikväll var vi hos faster och hade det mysigt. Hela min släkt på pappas sida bor gångavstånd mellan varandra. Bara jag som bosatte mig på helt andra sidan stan, så vi blir kvar här inatt för att imorgon bitti gå upp tidigt, lucia står på schemat för mina små kusiner.

Likes

Comments