En mycket "underrated" artist som är en utav mina absoluta favorit artister. Många bra låtar som oftast produceras av Vague vilket är en utav de grymmaste producenterna på soundcloud värt att kolla in båda

https://soundcloud.com/off-narcotics/back-on-drugs

https://soundcloud.com/vague003/phoebe

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag så släpptes nya delar till m+rc noirs kollektion i reflecitve, vilket är delar där logan fungerar som en reflex, lätt värt att kika på, ett väldigt underrated märke som vuxit sig större på en väldigt kort tid, efter att kändisar som Asap rocky, ferg, nast, lil yachty och uzi har varit på flera av deras showrooms.

WWW.mrcnoir.com

Likes

Comments

Ingen ny låt, utan mer utav en klassiker av Travis, Drugs You Should Try It, en mycket bra låt, med en chill "vibe". Travis har även konsert snart i Norge och Finland, dock inte Sverige, så om ni har vägarna förbi skulle jag vilja påstå att det är ett måste.

https://soundcloud.com/travisscott-2/04-drugs-you-should-try-it

Likes

Comments

Syftet med detta var endast för att updatera, eftersom får allt för många frågor om vad jag tycker om olika plagg, och var jag hittar låtar.

Likes

Comments

Moschino milano, snygg enkel moschino tröja som står på min to-buy lista, värt att kika på.
Passa även på att kolla in deras rea innan sommaren tar slut!

https://www.moschino.com/se/moschino/sweatshirt_cod53000564sr.html#dept=flcwr

Likes

Comments

I veckan så släppte carti och uzi en riktigt usel låt om jag får säga det själv. Men det var bara en av många framtida collabs som jag tror kommer bli 🔥🔥 tillslut.

https://soundcloud.com/liluzivert/seven-million-ft-future-produced-by-nard-b-xl-don-cannon

Instagram: @playboicarti @liluzivert

Likes

Comments

Hej, öppnar nu konstigt nog en blogg där jag hade tänkt att skriva och updatera om kläder och musik, speciellt drops/releases. Smått töntigt, men eftersom det är något jag gillar så varför inte! Välkomna.

Ny cool t-shirt av off-white, med ett mycket nice motiv, som de dock tog bort efter en liten stund från deras instagram, men håll ögonen öppna!

https://www.off---white.com

Likes

Comments