Hitter på bloggen

Som tiden dog flyver, i dag skriver den 31. december 2016 om få timer er vi i 2017, er det bare mig eller er dette år gået hurtigt?!

Det er nogle måneder siden jeg investerede i en kalender for 2017, denne gang ville jeg have en som ikke være traditionel, det skulle være en mere luksus udgave, en som var perfekt til mig, fandt den hos Atelier Aarhus, glæder mig sådan til at få taget den rigtig i brug.

I grunden ville jeg blot tjekke ind hos jer og ønske alle et rigtig godt og lykkebringende nytår, her fejrer vi også fødselsdag, hjemmets anden beboer fylder 36 år i dag, hip hip hurra. Senere skal vi spise, fejrer og hygge hos min mutti, som rejser en måned til Thailand på fredag.

Håber i alle kommer godt og sikkert ind i 2017, at i fejrer den sidste dag, i 2016, at i har en brag af en fest og får skålet og sunget nytåret ind - hopper du ind i det? Personligt har jeg ingen nytår forsæt, for jeg tror ikke på sådanne men jeg har til gengæld mål for 2017, dem vil jeg vægte højt!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Nordisklevestil er tiltænkt som en blog (surprice) hvor der vil blive delt inspiration, motivation, kreationer og madversioner.

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at jeg længe, har gået og luret på Jysk's produkter. For år tilbage følte jeg det var en smule grav-mig-ned-agtig at fortælle at den er købt i Jysk sengetøjslager. Det gør jeg ikke længere! Mener virkelig at kæden har oppet sig med sortimentet og kvaliteten, det både føles og udseendet er blevet utrolig lækkert.

I går gik turen til butikken i Køge, hvor målet var de viste stole som skulle hjem til spisebordet og at købe dem på tilbud er sparret penge i min verden. Nu er det at jeg så erkender der lige kom lidt ekstra med i vognen og at der er flere ting som jeg er villig til at svinge dankortet for. #kommertidkommerråd

Bummelum, bloggens første indlæg er i luften, nu vil jeg drøne ud og cruise, hente hjemmets anden beboer, kan i have en luksus aften. Skulle du have lyst til at se flere billeder er jeg også at finde på Instagram, tjek min profil ud og tryk følg, håber vi ses.

Likes

Comments