View tracker
View tracker

En måndag i vanlig ordning, inte mycket har hänt idag. Jag har för det mesta bara busat med min hund och skrivit lite på mitt cv och personliga brev då ja ska försöka söka lite jobb igen. Ångest över att inte ha ett jobb som man VET 100% att man får jobba. Just nu hoppar ja ju runt på lite olika ställen vilken är kul i sig det med, prova olika osv men de blir jobbigt att inte gå efter ett schema och alltid ha väckarklockan redo utefall man får jobba efter en stund. Så vi får hoppas att nånting nappar när ja söker lite sen igen.
Veckan fortsätter i samma spår kanske lite jobb på förskola sen väntas julbordsjobb hela helgen.
Välkomnar december med öppna armar. Himla mysig månad!

Likes

Comments

View tracker

Ursäkta min extremt kassa bild. Men jag har inte fått in hur jag gör det bra ännu, övning ger färdighet sägs de så ge mig lite tid haha.
Jag sitter och kollar inredning dagarna in och ut, mestadels för att jag tycker de är himla kul. Grått vitt guld och mörkblått har jag snöat in mig lite på. Himla fint!
Trevlig fredag så hörs vi

Likes

Comments

Det var alledels för längesen jag skrev något, och nu på en helt annat plats. Det krånglade massor på den andra sidan jag bloggade på förut så jag tänkte att varför inte prova något nytt? 
Jag tycker det är himla skönt att skriva och kul att blicka tillbaka på bilder osv när vi kommit en bit, just nu ekar det ju tomt här haha. 
enjoy!

Likes

Comments

Instagram@cornelianordiin