Jeg viser jer 2 looks hver til Julens fester heraf julefrokost, juleaften og nytårsaften. Jeg håber I kan bruge det og I finder lookbooket inspirerende. Tak til Julie Østersø for styling til lookbooket.  Alt det tøj og make up jeg havde på i videoen stå nedenunder. Jeg håber I kan lide videoen. Husk at give et like og subscribe til min kanal.

________________________________________

I’m showing you 2 looks for each of December parties hereof Christmas party, Christmas Eve and New Year's Eve. I hope you find it inspired. Huge thanks to Julie Østersø for styling to this lookbook. All the clothes and make up I was wearing are listed below. I hope you like this video. Remember to give this video a thumb up and subscribe to my channel.

What I'm wearing:

CHRISTMAS DINNER Look nr.1

Dress - ZARA Socks - Magasin Heels - ZARA

Look nr. 2

Top - H&M Pants - ZARA Heels - ZARA Earring - By Malene Birger

CHRISTMAS EVE Look nr.1

T-shirt - Pieces Pants - ZARA Heels – ZARA

Look nr.2

Turtle neck - ZARA Skirt - ZARA High boots - Mango

NEW YEAR’S EVE Look nr.1

Dress - By Malene Birger Socks - Magasin Heels - ZARA Earring - By Malene Birger

Look nr.2

Dress - By Malene Birger Socks - Cos Watch - Calvin Klein Ring - Jane Kønig Heels - By Malene Birger

 

nordicperspectivenordicperspective

Likes

Comments

Jeg tester endnu et Kat Von D produkt og denne gang er det deres øjenskygge palette Shade + Light eye i Rust. Se videoen for at se et rusty make up look og hvad jeg synes om denne palette. Jeg kom til at sige at paletten kostede 320 kr, men den koster 220 kr i Sephora her. Jeg håber I kan lide videoen og gerne subscribe til min kanal.

____________________________________________

In this video I'm testing Kat Von D’s eyeshadow palette Shade + Light Eye in Rust. This video is on danish, but feel free to see it, when I'm doing a make up look with this beautiful palette. I hope you like this video and please subscribe to my channel.

nordicperspectivenordicperspective

Likes

Comments

I denne video tester jeg den hypede Kat Von D Lock it foundation. Det tog mig en krig, at beslutte om farven 52 medium passede til min hudfarve, fordi lyset i Sephora var så dårlig. Men det skal lige siges, at det lykkedes mig efter hjælp fra en sød Sephora medarbejder. Se videoen for at se, hvilken påføring mellem en Beautyblender og Buffing børste er bedst, og hvad jeg synes om denne foundation samt, hvordan det ser ud i dagslys og holdbarheden. Jeg håber I kan lide videoen. __________________________

In this video I'm doing a first impressions on the popular Kat Von D Lock it foundation. This video is on danish, but watch this anyway to see how the foundation looks on me.

 

nordicperspectivenordicperspective

Likes

Comments

jeg har brug for jeres hjælp til vores speciale, ved at I kan besvare dette spørgerskema om frisørvaner. Dette spørgeskema er udviklet til at underbygge vores speciale. Min veninde og jeg skriver speciale for DolphinEyes bademasker og skal udvikle en maske der kan bruges under et frisørbesøg. Derfor vil vi gerne vide lidt mere omkring folks frisørvaner og oplevelser. Samtidig vil vi også meget gerne høre om dine børns oplevelser.

Jeg håber I vil hjælpe os. På forhånd tak😘

Linket til spørgerskemaet: https://goo.gl/y9zr44

nordicperspectivenordicperspective

Likes

Comments

Jeg tester L’Oréal Paris Infallible Sculpt palette i farven 03 medium/dark. Se i videoen for at se hvad jeg synes om denne contour palette, hvordan det ser ud i dagslys og holdbarheden. Jeg håber I kan lide videoen.

__________________________________

I’m testing L’Oréal Paris Infallible Sculpt palette in 03 medium/dark. See the video, if you want to hear my opinion about this product, how it looks in daylight and the durability. I hope you like this video.

  nordicperspectivenordicperspective

Likes

Comments

Har du et par gamle blonde shorts du ikke længere bruger og gamle viskestykker der trænger sig et nyt liv, så kan man forvandle ens “gamle” viskestykker ved at tilføje blonder i enderne. Jeg spottede denne sød DIY ide på Ikeas egen blog her, hvor de forslår, at man kan bruge dem som et gæstehåndklæde eller forsætte som nye viskestykker. Hvad synes I om denne DIY? Jeg synes det er et enormt hyggeligt projekt. Herhjemme har vi en del viskestykker, som måske alligevel trænger sig til at pifte op.

_____________________________

Do you have an old pair of lace shorts you no longer use and an old kitchen towels, you can transform your "old" tea by adding some lace. I saw this cute DIY idea at Ikea's own blog here, where they suggest that you can use them as a guest towel or continue as new kitchen towels. What do you think about this DIY? I think it's a sweet project. At home we have some kitchen towels, which maybe need to be spice up.

Photokredit: livethemma.ikea

 

nordicperspectivenordicperspective

Likes

Comments

I videoen tester jeg en række drugstore og et par high end makeup produkter blandt andet fra L’Oréal, w7, Kat Von D og MAC. I kan se hvad jeg synes om alle produkterne, hvordan det ser ud i dagslys og holdbarheden. Jeg håber I kan lide videoen. Husk at give videoen et like og subscribe til min kanal.

___________________________

In this video I'm testing some drugstore and high end make up products from L'Oréal, w7, Kat Von D and MAC. You will see how I think about all the products, how it looks in daylight and the durability. I hope you like this video. Remember to give this video a thumbs up and subscribe to channel.

nordicperspectivenordicperspective

Likes

Comments

Koreansk skønhedsprodukter (K-beauty) er efterhånden blevet hypede her i Vesten. K-beauty er skønhedsprodukter, der stammer fra Sydkorea. Først her for nylige har K-beauty taget Vesten med storm, specielt når K-beauty har eksisteret i mange år i Asien. Historien om K-beauty og en skønhedsrutine må blive i et andet indlæg. For dette indlæg er det en anmeldelse om to K-beauty produkter Etude House Dr. Mascara Fixer Super Longlash og Etude House My Eyelash Serum, som jeg har prøvet i 2 måneder nu.

Etude House Dr. Mascara fixer Superlash

Etude House Dr. Mascara Fixer Superlash er en transparent fixing gel vandfast mascara, som skulle give en perfekt løft. Den indeholder micro sorte fiber for at maksimere længden på vipperne og tilføres med Black Food (ifølge Etude House) for at pleje vipperne.

De fleste reviews om mascaraen skriver, at det er en eyelash primer, som gør dine vipper længere og holder formen. Jeg mener, hvis man ser det fra en person med sorte vipper, så er det en transparent mascara. Set fra en person, som ikke har sorte vipper, så kan det bruges som en primer og så påføre sort mascara. Jeg er vild med at denne mascara har multifunktionelle formål som transparent og primer. Jeg bruger denne mascara mest i hverdagene, fordi den gør mine vipper længere og det ser naturligt ud pga. den transparente gel.

Jeg købte mascara’en her og den koster £4.22, hvilket er billigt for en mascara. I kan se mascaraen i brug på nogen af mine YouTube videoer her og her

Etude House My eyelash serum

Etude House My Eyelash Serum er formuleret med Cornus Offcinalis Fruit ekstrakt og panthenol og giver sundere og lange vipper. Konsistent af serum er gel og jeg synes ikke det tager lang tid før serum er tør efter påføring et par lag. Indeholder ingen lugt og ingen farve samt man behøves ikke at fjerne det. Jeg bruger den hver morgen og hver aften under min skønhedsrutine og inden jeg lægger make-up på. Emballagen er en klar tube med metallisk pink låg, så man kan se hvor meget serum der er tilbage. Børsten er magen til en mascara børste og den er ret let at bruge.

Jeg købte Etude My Eyelash Serum her og koster £3.73, hvilket jeg også synes er billigt for en øjenvippe serum.

Har I prøvet koreanske produkter? 😊

nordicperspectivenordicperspective

Likes

Comments

Søstrene Grene lancerede deres interiør kollektion for 4 uger siden og jeg tænkte, at jeg vil vise mine nye puder fra kollektionen. Selvfølgelig valgte jeg farven grå, hvor jeg tænkte at puderne vil gå til lænestolen. Jeg er ret vild med at puderne har en fin lynlåsdeltajle og materialet er så lækkert og blødt. Hvad har I købt fra Søstrene Grene's kollektionen?

____________________________________________________

Søstrene Grene launch their interior collection for 4 weeks ago and I want to show you what I got from the collection. Of course I choose the color grey, which I think it will suit the pillows really good for the chair. I really like the the zipper detail and the material is so soft and nice. Have you bought anything from the their collection?

nordicperspectivenordicperspective

Likes

Comments

Jeg var i Barcelona i august måned, hvilket var en fed tur. I kan se flere af mine rejser via min snapchat clausendenise (I kan også se min Barcelona indkøb her). Jeg fik filmet en hel del i Barcelona. En af dem er en vlog, som kommer senere på kanalen og den anden er en "gør dig klar med mig" video. Jeg håber I vil tage rigtig godt imod den - husk at like videoen, det vil gør mig rigtig glad.

______________________________________________________________

I was in Barcelona in August, which was an awesome trip. You can follow more of my trip via my snapchat clausendenise (you can also see my Barcelona beauty haul here). I had the time to film a lot in Barcelona. One of them is a vlog, which will come on the channel soon and the another is a Get Ready With Me video. I hope you will like this video. Enjoy

nordicperspectivenordicperspective

Likes

Comments