View tracker

...brings a week of content.
Eftersom jag jobbar alla helger så försöker jag utnyttja och ta tillvara på den tid jag inte jobbar på helgerna.
Denna helg har bjudit på både träning, julbord och lyxfrukost.
Idag bjöd jag hem en kompis på frukost som bestod av carbs, carbs och åter carbs... men vem bryr sig, är det söndagsfrukost så är det. Det bjöds på smoothie, amerikanska pannkakor, frukt, bär, juice, knäckebröd och sist men absolut inte minst NUTELLA.
Bästa sättet att starta sin söndag på om ni frågar mig.

Jag hoppas att ni alla haft en mysig andra advent. Nu blir det soffmys för mig.

/Amanda

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag älskar GRIT! Jag vet att folk har väldigt delade meningar om denna träningsform men jag är helt klart en av dem som är förälskad. Tänk att man på 30 minuter kan köra slut på sig. 30 MINUTER! Jag gillar att träna och det behöver verkligen inte gå snabbt men jag är så fascinerad att man faktiskt kan komma upp i puls så snabbt och bli sådär skönt utmattad efteråt.

Idag bjöds det på ny release av Grit PLYO. Det nya passet var lite annorlunda i jämförelse med det gamla men jag föll pladask för detta med.
När jag tränar försöker jag bara tävla med mig själv och fokuserar inte på vad övriga deltagare gör. Självklart kan jag titta på grannen någon gång för att tagga till lite extra.
Jag är nu super-duper-sugen på att införskaffa mig en pulsklocka / ett aktivitetsarmband för att kunna hålla lite koll. Jag slänger därför ut frågan, är det någon som har tips på en bra och prisvärd pulsklocka? Kom gärna med tips och förslag!

Imorgon kör jag på vilodag från träningen och laddar inför fredagens Grit CARDIO. Jag undrar om det kanske bjuds på ny release då med... hoppas!
Ha det finast!
/Amanda

#aktivitetsarmband #pulsklocka #träning #lesmills

Likes

Comments

View tracker

Den här helgen har gått för fort. Ibland önskar man att det fanns en "paus-knapp". Min älskade syster har varit här och hälsat på, så himla mysigt med lite "egentid".
När vi umgås så handlar det mycket om mat och godsaker. Vi kan vara flitiga och träna tillsammans också men vi är nog bäst på att "unna" oss ändå.
Igår testade vi MR.VINC'K burger, fantastiskt god mat och mysigt ställe. Helt klart värt ett besök. Efter god mat körde vi på en klassisk hemmakväll med "Så mycket bättre".
I morse blev det en adventsfrukost av högsta rang.
Ett nyttigare alternativ till risgrynsgröt där ingredienserna var keso och vaniljkvarg. Vi toppade med solroskärnor och bär, supergott!
Som sagt en helg i matens och godsakernas tecken.
Imorgon är det måndag igen, vilket betyder ny vecka nya möjligheter. Jag hoppas kunna dela med mig av en nyhet i veckan. Så ni som är nyfikna, håll er uppdaterade...
Sov gott
//Amanda

Likes

Comments

Vilken dag! Snacka om att man har fått känna att man lever idag.
Dagen startade som mina fredagar brukar med Grit Cardio. Lika jobbigt som vanligt men det är kul när man känner att man klarar av mer för varje gång. Snart är det dock dags för ny release så då är det tillbaka till "ruta ett" som gäller. Men det är ju så det ska vara.
Efter dagens träningspass begav jag mig till butiken för lite förberedelser inför Black Friday. Jäklar vad stort detta har blivit! Det har varit full rulle hela dagen, så det blev inte mycket till rast idag inte. För er som är nyfikna så kommer vi att köra våra erbjudanden tills på måndag, så välkomna in och fynda.
Efter en hektisk men oerhört rolig dag på jobbet känner jag mig värd fredagsmys. Ikväll blir det Hemmakvällsgotte och Idolfest, toppenfredag om ni frågar mig. Undrar vem som får lämna ikväll?...

Ha en mysig kväll.


#blackfriday #aimnsportswear #aimnstore #hemmakväll #fredagsmys

Likes

Comments

Hej allesammans!
Från och med nu kommer ni inte bara kunna följa min vardag i bilder utan även i text.
Jag ser fram emot att få dela med mig av mitt liv. Det kommer nog att bli en blandad kompott men antagligen mycket inspiration och motivation. Jag älskar att träna och har aldrig sett träning som ett måste. Jag är ingen elitidrottare eller specialist inom något område men jag brinner för gruppträning. Jag har instruerat i olika klasser, så som afrikansk dans, Easy Line och HIIT-inspirerat pass. Att få pusha deltagare men också sig själv är magiskt. Man får en sådan kick. Det är lycka ända in i själen.
Sedan tycker jag att det är kul med mat, först och främst färgglada frukostar. Eftersom vi äter med ögonen också lägger jag lite extra tid på att det ska se gott ut också. Kalla mig nördig.
Ett annat stort intresse jag har är marknadsföring och försäljning. Jag gick en utbildning på CIL i Ljungby med just denna inriktning. Jag har länge haft drömmar om att få kombinera mina stora intressen med jobb och det får jag göra idag. Jag jobbar på aim'n store i Halmstad och njuter av varenda sekund.

Jag hoppas att du/ni ska gilla vad ni ser och läser.
Enjoy!
// Amanda

Likes

Comments