Hej!
Idag har vi ätit ute på en fin restaurang i Växjö, för att fira mig lite. Det var riktigt gott, och till efterrätt testade vi mangopannacotta vilket var helt underbart. Alltid lika kul att testa på nya saker. Vi tog även ett vitt alkoholfritt vin som var riktigt gott! En lyckad lördagskväll. Älsklingens mamma har tagit hand om vår lilla vovve så länge så nu ska vi hämta hem henne. Jag hoppas ni har haft en lika bra kväll som vi har haft. :)

Haha jag hann äta upp lite av efterrätten innan jag kom på att ta en bild på den. Den ser inte så god ut längre kanske för jag plockade av marshmallow. Haha.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!!
Har precis kommit hem från en runda med hunden, ja juste vi har hund: Dvärgpudel/Chihuahua/Nakenhund dock syns det inte att det är en nakenhund på henne. Ska strax påbörja ett projekt med min ritning för känner att jag måste försöka hålla det vid liv.


Likes

Comments

Hej igen!
Idag fick jag gå upp tidigt min lediga dag för att bege mig mot en arbetsintervju, den varade i ca. 30 min och jag fick väldigt mycket information. Ca. 1 timme senare ringer de och säger att jag kan börja arbeta där, varannan helg är det som gäller till att börja med vilket känns skönt eftersom jag just nu har studier emellan

Ett tips- Att tänka på inför en arbetsintervju
- Ta reda på lite om företaget du söker hos, det kommer underlätta en del (kolla vad deras målsättning är osv.)
- Tänk ut dina styrkor respektive svagheter
- Fundera över frågan '' Varför ska vi anställa just dig? Vad kan du bidra med till vårt företag?''
- '' Hur skulle du göra för att ge en bra service?'' 
- '' Vad är unikt med just mig?''

Det finns massor av frågor man kan ställa till sig själv, så känner sig lite mer förberedd. Ibland kan det dyka upp frågor man inte alls har tänkt på, men bara var ärlig och säg hur du känner. Dina tankar och åsikter är så viktiga! Glöm inte heller att ställa frågor till dem! För det är ofta att man får ta emot frågor och glömmer bort att ställa frågor själv, så går man därifrån som ett frågetecken.


Jag hoppas ni får en fortsatt fin eftermiddag/kväll
M A L I N


Likes

Comments

Första dagen på universitetet idag för min del, dock var det en introduktion.

Något jag måste bättra mig på är mitt lokalsinne,haha. När man inte ens hittar till stället man ska vara på fast man bott i samma stad nästan under nästan alla mina år.

Det är nog många studenter som känner som jag första dagen, man vet inte vilka som ska börja studera samma kurs/program och man känner sig lite orolig. Eftersom jag nästintill dagligen känner av min oro kan det bli lite för mycket ibland, men det gick bra idag. Haha det känns lite som att kliva in som en förvirrad 7:a igen om ni kommer ihåg den känslan (alla kanske inte kände så men några kanske känner igen sig) Man känner ingen och sitter tyst på sin plats och försöker mata in så mycket information som möjligt, för det är ju inte lite information man får. Känner mig fortfarande förvirrad men det lättar nog efter man kommit in i det. 

Men nu är det nya tag som gäller och jag hoppas det kommer gå bra, det hoppas jag det kommer göra för alla. För dessa erfarenheter kommer man ha med sig hela livet och det är bra erfarenheter! På något sätt brukar man ändå lyckas även om det tycks vara svårt, tro på dig själv och ge inte upp hoppet.

Om någon timme ska jag snart sätta mig på tåget hemåt, göra den första ''läxan''. 
Det har varit en ganska lugn dag idag för mig och jag hoppas även kvällen blir det. Imorgon ska jag på en jobbintervju och får se hur det går (wish me luck) haha. 

Hoppas ni får en fortsatt fin tisdag!

M A L I N

Likes

Comments

''Låt ingen klippa dina vingar. Du är den som bestämmer hur högt du kommer flyga''

Under alla mina år har jag äntligen börjat lära mig att gå min egen väg. Det är så lätt att dras med på något som man egentligen inte vill, eftersom man inte vågar säga ifrån. Jag tror det är många som har svårt att säga ifrån men det är sällan man pratar om det, man vill ju inte verka elak men det är man inte heller. Det är lätt att göra så mycket för alla andras skull men glöm aldrig bort dig själv för i slutändan är det du som kommer få lida för det, om du går med på massor av saker och inte vågar säga ifrån. Det har jag fått lära mig.

Nu är alla studier igång igen och jag är en av dem som ska börja på universitetet. Hur många gånger har inte folk sagt vad du borde bli och vad du skulle passa som? Låt inte det ta för stor plats hos dig, för det är du själv som ska gå igenom hela processen och därför anser jag att det är upp till dig att bestämma vad du vill göra och ingen annan. Man kan ge tips, men övertala ingen. Det är redan oroligt med att börja på en ny skola och bestämma sig för vad vill jag egentligen göra, låt det ta tid i så fall. Det är vad jag gör just nu, jag ska gå en kurs på universitetet samtidigt som jag gärna skulle vilja gå en utbildning, men jag vet att jag inte är beredd för det ännu och det kan ingen annan ändra på.

Jag hoppas ni får en fortsatt fin måndag! 

M A L I N N O R D G R E N 

Likes

Comments

Hej!

Ni som tidigare har följt min gamla blogg vet en del om mig och för ett tag sedan slutade jag blogga helt, jag hade tidigare flera uppehåll. Det beror på att under de senaste 2 åren har det hänt väldigt mycket som har förändrats i mitt liv vilket resulterade i att jag inte orkade fortsätta med bloggandet mer, men nu kände jag för en ''nystart''. Min blogg kommer bestå av mina tankar vilket kan leda till både positiva och negativa inlägg, beroende på mitt humör/mående, men jag hoppas ändå ni kommer finna det intressant.


Då jag är intresserad av att rita och fotografera kan det dyka upp väldigt många foton här, men enligt mig själv gillar jag det bättre än att läsa texter. (haha)

.

Likes

Comments