Header

Igår så var jag och min storasyster på Freeport då de flesta butiker hade 20% på allt. Så jag passade på att fynda lite produkter som jag behövde av olika skäl. Min pålitliga plattång som jag har haft i cirka 6 år gick sönder under lovet så behövde ersätta den snabbt och blev då rekommenderad att kolla på ghds plattänger då de används av många frisörer. Köpte även ett nytt värmeskydd från Kérastase som är mer vårdande då man lägger i det i handduks torkat hår för att sendan föna in det och sedan på med plattången. Testade att använda plattången och värmeskyddet igår och jag kan säga att jag älskar denna kombon då mitt hår ser mycket friskare ut och har mer rörelse och volym än vad det haft innan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Dagens middag bestod av krämig kyckling pesto med pasta och tomater. Det tog cirka 40 minuter att laga hela rätten och då är tiden som det tog att förbereda inräknat i receptet. Detta är första gången som jag lagar rätten efter att ha ätit en liknade rätt fast med röd pesto men tyckte att denna var mycket godare. 

Om ni vill ha receptet så är det bara att säga till :) 

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen, men nu måste jag ta tag i detta.

Sitter just nu i skolan och kollar på flygbiljetter till lite olika destinationer som jag vill åka till på jullovet. Velar lite mellan att göra en resa på sommarlovet och en på jullovet men troligtvis så blir det en större resa vid julen. Ett av länderna åkte jag senast till sommaren 2012 så vill helst åka dit men vi får se vad som händer. Återkommer med mer information när allt har blivit bestämt. :)

Likes

Comments

För någon vecka sen så var jag hos frisören för att rakpermanenta håret, då mitt hår är väldigt jobbigt att hantera. Förr tog det en och en halv timme att platta håret men nu tar det bara 15 till 30 minuter beroende på hur noga jag är. Ska göra utväxten om cirka 3 månader men hittills så är jag supernöjd med mitt hår.

Likes

Comments

Håller på med den sista inlämningen som jag har för denna terminen och det är i Samhällskunskap. Den ska in på söndag kväll så har fortfarande tid kvar innan den skall vara inlämnad. Imon ska jag till skolan lite tidigare för att leta efter julklappar som skolans elevkår har gömt, de har redan haft två paket; ett igår som var presentkort på EH värt 300kr och ett idag som var ett presentkort på SF Bio för samma värde. Får allt hålla tummarna på att jag hittar ett av de två julklapparna som är gömda imon.

Likes

Comments

​Denna låten spelas nu varje dag både i högtalarna hemma och i hörlurarna. Tycker att acapella grupper som denna är asgryma då det ända de använder sina röster och i det fallet även händerna. Ska lyssna lite till på denna innan jag går och lägger mig.

Likes

Comments

Idag efter skolan så skrev jag ut mitt svenska tal som jag skall hålla på måndag. Gick även till apoteket för att köpa kosttillskott för håret men de som jag ville ha fanns tyvärr inte. På apoteket så hade de den termomuggen från Contigo som jag velat köpa ganska länge nu, så vad gör jag? Jo jag köpte den och är helt kär i den då jag hört att den skall vara väldigt bra.

Likes

Comments

Har pluggat i kapp allting i matten nu vilket känns skönt då jag har prov på torsdag. Idag har jag nyst väldigt mycket och jag hoppas inte att detta är början på en förkylning, får verkligen inte bli sjuk då ska jobba mer nu vid jul och nyår. Ska ta något varmt att dricka eller äta risgrynsgröt för att bli lite varm och mätt då jag sov när middagen va.

Likes

Comments

Är i stan och ska köpa något litet att äta innan jag ska möta upp min kusin och gå till vagnen. Sitter snart på spårvagnen med min kusin och vi är på väg till min brors familj då hans fru ska fixa min kusins hår. Eftersom vi båda gillar att ha flätor då man slipper fixa håret lika mycket som när vi vårt naturliga hår. Innan detta så var jag först på julbasaren och gymmet.

Likes

Comments

Har jobbat färdigt med dagens matteplanering och nu sitter jag och kollar i kapp massa serier. Har hur många avsnitt som helst kvar att kolla på men mitt mål är att innan helgen är slut vara i fas igen. Skulle egentligen gymmat idag men jag somnade när jag kom hem så ska gå i morgon efter min skolas julbasar. Men nu skall jag fortsätta att kolla några fler avsnitt innan jag går till sängs.

Likes

Comments