Alltså, känslan när allt bara går framåt.. Bara av att kliva upp på morgonen, att ha någonting att göra, fokusera på. Göra saker för sin egna skull, att känna mening med livet, det är en sån jävla lycka. Jag var hos min psykolog idag och gick igenom ett papper vi skrivit upp sen för ca 1 år sedan, saker om hur jag verkligen mådde, kände, hur jag hanterade/inte hanterade olika situationer, allmänt bara hur jag levde. Det är svårt att inse själv när man gör framsteg ibland, det flyter liksom bara på. Men att se och skriva upp och jämföra på det sättet, gör att man faktiskt kan ge sig själv lite kredit. Mitt liv är så mycket annorlunda nu, eller hur jag ser på livet. Vad jag prioriterar/inte prioriterar och hur mycket fucking jävla tid av livet jag spenderat på massa onödiga jävla skitsaker. Jag kan äntligen känna att jag nu tar tillbaka den tiden, och det är så jääävla sjukt och underbart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​HAPPINES
COMES WHEN
WE STOP
COMPLANING
ABOUT THE
TROUBLES WE
HAVE AND
OFFER THANKS
FOR ALL THE
TROUBLES
WE DON'T HAVE.

Likes

Comments

Under en längre tid nu har jag jobbat på bättre mående, för att förklara det enkelt.
​Försöker sakta men säkert bygga upp mig själv, och forma mitt eget liv. 
Alltså det viktigaste för mig själv som jag har lärt mig är att livet kommer alltid gå upp och ner mer eller mindre, det går inte att undvika eller lösa allt. Men att lära sig hantera det, livet, sig själv, bättre/sämre situationer, typ att acceptera sig själv och andra. Det är iallafall en liten del av väldigt mycket mer, som fått mig att komma dit jag är nu.
Att skriva lite och dela med av mig själv kanske är nått som funkar, eller inte funkar alls. Lite av en kul grej, får se vad som poppar upp!

Likes

Comments